72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Boldog újévet mindenkinek :) -
-
nyisd meg inkognitóablakban, úgy működik. -
Amugy Girls und Panzer OST-t érdemes leszedni, sztem nagyon jo :) -
nekem AD...
A hozzászólásodban viszont látom ... ééérdekesh :D -
Nálam most is működik:
-
access denied O_o -
A Forgeries Arc nem túlzottan jött be... -
Milyen problémák? -
Jormungand S2 vége: Igazábol végig tetszett a sorozat mind a 2 évad, de itt a végén valahogy csalodtam picit, annyira fel volt vezetve ez az egész de nekem valahogy nem jött át ez az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ujvilág filing, mert Jonah-ba is csalodtam, azt hittem végleg otthagyja Koko-t és a saját utját járjva tovább, mert nem ért egyet vele...aztán most visszajött és minden oké...
Szoval a végét gyengének éreztem. De összességében egy olyan 7.5/10-et adnék rá, nem volt annyira kiemelkedö, h 8-ast adja, de annyira felejthetö se, h 7-es.
Viszont a "her name is Koko she is loco" mondokát egy darabig nem verem ki a fejemböl :D
szerk: Még egy kis emésztés után után mégiscsak 7/10-et adok neki(csak a vége miatt), rá kell jönnöm, h a vége teljesen hidegen hagyott, semmilyen volt. -
-
Nekem főleg előtte voltak problémáim a mangával. Azóta úgy okés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont az engem is nagyon felbosszantott, hogy végre nagy nehezen kicsinálták Totót, erre a csaj nem hagyja meghalni... -
Cool. :) Egyébként az irány amit a "vidámpark" után felvett a manga nem igazán tetszett, de érdekel a vége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmiből megjelent a kiscsaj, aki ismeri Mockingbirdöt... -
Gondolom ez a hír téged is érdekel:
Deadman Wonderland Manga to Return From Hiatus -
Én azért élveztem... aztán elkezdtem a mangát. :) De ettől még az anime tetszett. Az opening szerintem elég jó eresztés, nagyon meghozta a hangulatot, és amíg nem tudod mik maradnak ki, addig a legnagyobb gondja az animének a befejezetlenség. -
Volt már itt szó róla. Én félbehagytam, biztosan nem is fogom befejezni, pedig én sok szemetet megnézek, szóval ez talán jelent valamit. :)
-
comiket 82 cosplays....
om nom nom nom nom :DDD -
Azért azt jó tudni, hogy folytatás nem nagyon várható, anélkül meg fabatkát se ér az egész. -
Hát, majd meglátjuk - direkt nem olvasok el semmit róla, és eldől, hogy jó lesz-e, vagy shift+del. -
Azért kár... -
Kiccsaj miatt lehet nézni fogom :) -
Köszönöm szépen. :) -
Deadman Wonderland anime.
-
Az anime (vagy a bal oldali kis cunci-mókus) melyik?
SubDesu háttérkép -
Most sikerült :D -
Ez mitha már nem először lenne itt... :D -
-
Saiyanrivals? :D -
people die if they are killed -
végülis edény :D -
Elkövettem azt a hibát hogy véletlenül magyar feliratost szedtem fate/zero ujranézéséhez:D
-
Csak 2012-es animékből nem tudtam volna összehozni egy ilyet... :D -
Jo hát ezt honnan kéne tudnom? :D
Azt hittem egy 2012-ben futo anime összefoglalo. -
Úgy, hogy idén néztem? :D Ilyeneket is raktam bele.
Ezekben nincs jelentősége a sorrendnek, vagy az elhelyezkedésnek. Csak egy átfogó képet ad. -
Idei év...akkor mit keres ott a Steins;Gate? :D
Amugy van jelentösége a sorrendnek vagy csak simán idei top9? -
4chan-on tetszett az ötlet, így összedobtam egy kedvencek 3x3-t az idei évre vonatkozóan... Végül még az Accel World is felfért... :D
3x3 -
Megnéztem a Rurouni Kenshin live action-t. Nekem nagyon tetszett, 8/10, mondjuk nem ismerem az animét/világot semmilyen szinten, de ez tetszett. -
Milyen potenciál? -
Mert szerintem van még benne potenciál.
Plusz jó volt és érdekes. -
http://onepiece.hu/news.php innen lesem az új részeket, a régieket pedig indavideorol. olyan gyorsan daráltam h fölöslegesnek éreztem letölteni őket anno