72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Vividred Operation -
Ez miből van? O.o -
Az Animax döglődése miatt magyar szinkron mostanában nem nagyon volt itt téma... Ez nem is nagyon fog változni szerintem, szóval jöjjön most helyette egy kis angol dub... :D
Lunarian: angol vs. eredeti -
:DDD -
Vivid red-es átalakulás -
Mindig meglep, hogy miket tud produkálni az internet... :D -
Jo persze...de mostanában szinte csak ilyet nyomatnak :D
Nemtudom...én ugy érzem jo lesz érdemes nézni, ez a véleményem rola :) -
Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is. :D
Ami engem illet, hasonló témából a Spice and Wolf se volt "tipikus ecchi tucat vígjáték", nekem mégse jött be. -
ezt most úgy mondod, mintha az ami nem tucat ecchi, akkor az csak jó sorozat lehet....:D -
Pedig sztem kellemes cucc, legalábbis a mostani sorozatok közül szvsz kiemelkedik, pl. megnéztem még ezt a Zettai Karen children elsö részét is, de még annyira sem találtam érdekesnek, h beirjam rola ide a véleményem.
És ahogy olvasom a véleményeket nem ilyen tipikus ecchi tucat vigjáték lesz, szoval sztem nem lesz rosz. Bár szvsz egész jo izlésem van hozzá, h megtaláljam a jobb minöségü animéket egy évadon belül :P -
Én már a sztori, meg a képek alapján egyből kihagytam. :)
-
Én se láttam benne semmi extrát, de jobb híján ez is megteszi most, meg ki tudja mi lesz belőle később. :) -
biztos velem van a baj....mindenki imádja, én meg semmi különöset nem látok benne... -
Maoyuu Maou Yuusha 01: Sztem valami eszméletlen jo volt az elsö rész :D
A grafikája nagyon tetszik, meg érdekesnek tünik az egész. -
Nem annyira vészes ez a főszereplő, az még be is jön, hogy waifu-t hallucinál. :D -
az első 1-2-3 részt láttam...meg aztán az uccsóba is belenéztem...nem volt vele baj, de semmi xtra sem volt, ami miatt folytattam volna. ha nincs éppen más, meglehet nézni, de nem több.... -
Igazából az első fele tényleg tök jó, vicces, meg romantikus is egyszerre, 8/10-en állt nálam, aztán kezdett látszani, hogy a végéből nem lesz semmi, az írók bekavartak még más karaktereket, komolyan felépítenek háromszögeket, meg négyszögeket, meg a fene tudja már, ki kibe szerelmes, de a két főszereplő SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ennek ellenére a vége... semmi, nulla, egyszerűen nem történik semmi és üresen félbemarad az egész. :/elhatározása eddigre már kb. szilárd és be is vallják egymásnak,
-
Egy 3 percet láttam belőle, az alapján tetszett. Aztán tegnap olvastam a végéről egy hasonló véleményt. Lehet megvárom azt az OVAt... -
Tonari no Kaibutsu-kun (2012, AniDB): Ennek is vége, és úgy lett vége, hogy... nem lett vége. Kb. félbemaradt, nem oldódott meg semmi és alig történt valami előrelépés a kezdetekhez képest. Jön majd még egy OVA, nem tudni mikor, de a kommentek alapján a manga is ugyanígy toporog egy helyben, nem halad előre. Kár érte, mert amúgy jól indult és volt esély rá, hogy 13 rész alatt valamiféle véget is elér. 6/10
-
A Dragon Ball Kai valóban a DBZ fillerek nélkül, viszont a Buu-s részeket már nem dolgozta fel. A sima DB-ből nem készült ilyen, a GT meg önmaga egy nagy filler. Egyébként meg a Kai-ról se igazán mondható el az, hogy fel lenne javítva a grafikája... :) -
Hm, ebből vajon mikor lesz anime? :) Lehet, hogy manga van is, nem tudom. Mindenesetre pont most volt a Bakuman 3x12 végén, hogy valaki a PCP alapján kezd széfeket rabolni és mutogatták a tévében a manga érintett oldalait... :)
-
Hali! A Dragon Ball Kai az lényegében a Dragon Ball Z csak fillerek nélkül? A Dragon Ball és a Dragon Ball GT is elkészült ugyanígy, fejavított grafikával és fillerek nélkül? -
“Why Are Seiyuu Such Great Artists As Well?”
Vannak meglepően jó rajzok is. Kobayashi Yuu alkotásai viszont elég érdekesek... :D -
Adj egy esélyt a Kaiji-nak... :D Szerintem bejönne neked. Ha mégse, akkor majd jól az orrom alá dörgölheted. :D -
szerintem az oreshura tucat kacat.... -
Az Oreshura szerintem jobb lesz, mint az átlag. Van benne egy kis Haganai, meg egy kis Chuu2Koi, márpedig ez két igen-igen jó anime volt tavalyról, messze nem "tucat-izék" (megintcsak: szerintem :) ). Valószínűleg nem éri el a Haganai szintjét, de mindenképpen nézhetőnek tűnik.
Nyárig még ami rajta van a listámon:
- És jónak ígérkezik: Tamako Market, Haganai Next (definitely!), Joshiraku S2, Hanasaku Iroha (movie), Kick-Heart, OreImo S2 (yeah!), Shingeki no Kyojin, Saint Oniisan
- Plusz, ami talán nézhető lesz: Senyuu, GJ Club, Kotoura-san, Sasami-san at Ganbaranai, Modaiji-tachi, Arve Rezzle (movie), Death Billiards, Ryo (movie), Date a Live, Hataraku Maou-sama, Photo Kano, RDG, Yahari Ore, Yuyushiki
- És tuti szemét lesz, de belenézek: Kagaku na Yatsura, Little Witch Academia (movie), Hentai Ouji to Warawanai Neko
Csak a szokásos... :D
-
Áhh...de akkor elkéne rajta gondolkodnom, h mit nézzek meg :D -
Akkor még mindig ott vannak a régebbi sorozatok. :D -
"Egyébként olyan hűdenagyonjó sorozatokra nem nagyon lehet számítani most..."
Ez a bajom :D
Haganai-nak meg az elözö évadját meg kéne néznem.
Oreshura meg olyan tucat izének tünik, meg a történet se fogott meg egyáltalán. -
Majd a Haganai Next. Meg ahogy olvasom a véleményeket, a Zettai Karen Children spinoff se néz ki rossznak, és nézhető az eredeti sorozat ismerete nélkül is. Én lehet majd belenézek, ha már összegyűlt néhány rész.
Egyébként olyan hűdenagyonjó sorozatokra nem nagyon lehet számítani most... -
Az Oreshura (#56675) szerintem jónak néz ki. :)
-
És mikor jönnek az elsö jo sorozatok amiket érdemes megnézni? :D -
Senran Kagura (2013, AniDB): Az idei év első huge boobz-pantsu akció-seinen agymenése ninja főiskolás lányokkal... 4/10
Love Live! (2013, AniDB): ...És az első idolos-éneklős főiskolás-lányos "cutie" sorozata is elindult. :D 4/10
-
nagyon helyes....:D végre valakit megtérítettem :DDD -
Miattad kezdtem el nézni és nem bántam meg:D
-
Jó lesz az. -
ez a szupercsapatba oltott Lupin nem is volt rossz....Bakumatsu Roman becses nevén :D így elsőre komolyabb dolgok is húzódnak a háttérben, de majd kiderül, elég könnyed... -
Ixion 13: What did I just watch? :DD -
megnéztem kenshin filmet én is....nem volt rossz, de a drámai oldala a filmnek hiányos volt. nem mondom hogy rossz volt, de engem nem igazán tudott lekötni, így néha picit untam. Viszont emellett csak pozitívumai vannak a filmnek. A képi világ, a hangok, a zenék, a szereplők s karaktereik mind tökéletesek voltak. Az akció jelenetek is mind kiválóak és izgalmasak voltak. Kicsit sajnálom, hogy pont egy fontos szegmensben nem tudtak számomra kiválót alkotni....
Amúgy ez a german suplex a japánok fikszációja? Időről-időre mindig feltűnik valahol :D -
Én még nagyon a korszakom kezdetén láttam... akkor elég újnak hatott a történet, a téma, a érzelmi ráhatások. Lehet ma már nem döbbentene le annyira, :)