72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Igen ez a kép mindent elmond...kiváncsi vagyok, h a 4.0 megválaszolja-e azt a rakás kérdést ami a neten mozog(merthogy ahogy elnéztem a spoilerembe leirt kérdések foglalkoztatnak másokat is, szoval nem csak én értetlenkedek) vagy csak még több kérdést kapunk :D
  • Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát nézve ezt a 3. részt, bármi megtörténhez, mert annyira fogalmam sincs, h mi történhez ezek után :D
    Ráadásul senki nem tudja mi történt a 2.0 és 3.0 között, csak van néhány elejtett utalás.

Pl.: az sem igazán derül ki, h a 2.0 végén láthato elözetest lehet-e canon-nak tekinteni vagy azt ugy ahogy van el kell felejteni.
  • Lelouch
    Nem láttad a Fate/Stay Night-ot? Mert ha láttad előtte, akkor olyan nagy dolgot szerintem nem lőhettél le magadnak.
  • Lelouch
    Nem jelenik meg a kép, szóval inkább linkelem...
  • Lelouch

És mi van, ha nem jön össze senkivel? Szerintem ennél a sorozatnál teljesen felesleges shipperkedni.
  • EnxTheOne
    hogya roahdt életbe, nézem a fate/zerot és nem belefutottam egy másik oldalon egy spoilerbe grrrgrrr
  • Lelouch
    Hunter X Hunter Manga Inspires 2nd Film
  • Zomil

Hát igen a rendezö egy nagybetüs TROLL :D
    Olyan szépen fel volt épitve Rei karaktere a 2.0-ban erre most a 3-ba kidobják a kukába...hát nem örülök :)

Nemtudom, h mennyire életképes, hiszen ez egy anime, az az életképes amelyiket a rendezö akarja. Bár azért még nem biztos, h Asuka lesz a végén a nyertes, hiszen Rei is ott van, amilyen troll a rendezö ujra felépiti Rei karakterét és vele jön össze Shinji :D
  • Lelouch
    A második filmben az Asuka-fanok kaptak egy jókora pofont. Most úgy látszik a Rei-fanok kerültek sorra. Egyébként meg szerintem ez a ShinjixRei nem lenne túl életképes... Ez az Asuka meg amúgy se ugyanaz az Asuka... :)
  • Lelouch
    Chaos;Head befejezve. Nem mondhatnám, hogy annyira oda voltam érte... :D
    6/10
  • Zomil
    EVA 3...OMG mi volt ez!!!! :D
    De legalább mostmár Shinji joval tökösebb, mint eddig. Cserébe legalább 2x annyira megszopatják szegényt, komolyan elkezdtem szegényt sajnálni, pedig a sima sorozatnál ez nem történt meg.
    Ugyebár 14év eltelt, és akkor most Misato küzd a NERV ellen. Shinji-re kb. mindenki szarik. Majd a Nerv kiszabaditja és elviszik magukhoz. Ahol beadják szerencsétlennek, h ha megszerez 2 lándzsát akkor helyrehozhatja amit elcseszett, mert ugyebár miatta indult be a 3. impact. Jah és még a képébe vágják, h Ayanami csak az anyja klonja és az igazi anyja az a Unit 01(vagy melyik) rendszere lett, mert feloldotott a lötyiben. Amugy érdekes, mert a sorozatban ezt igy konkrétan nem mondják ki, de legalább mostmár ezt is fixen tudjuk. Erre szerencsétlennek sikerül egy ujabb impact-ot elinditani. Nah és itt már rohattul elvesztettem a fonalat, innentöl kb. csak kérdéseim vannak :D

Mitöl/miért indult be a 4. impact, most akkor mi van ezekkel a Seelen csávokkal? Meg miazhogy Kowaru volt az 1. angyal és most ö lett a 13. utolso is?
    És most akkor azért lett vége a 4. impact-nak, mert Kowaru feje lerepült?
    Meg most igazábol kinek mi a célja? Vagy most mi történt konkrétan a földdel? Mi a tervük a szereplöknek? Oké, h Shinji apja a azt akarja, h örökre együtt legyen a feleségével és ezért akarja az emberiség továbbfejlödését, de mi a célve a Wille-nek azon kivül, h ezt meg akadályozza? Egyáltalán még meg lehet menteni a földet valahogy?
    Szoval van egy pár kérdésem :D

Az meg nagyon nem tetszett, h végül Rei-t mégsem mentette meg Shinji, helyette kaptunk megint egy érzelem mentes Rei klont...hát hogy lesz az én várva várt ReixShinji szálambol valami? :)
    Nem akarom, h ennek is a vége AsukaxShinji legyen.

Hát nagyon várom azt a BD kiadást, bár aligha fogok többet érteni, max a látvány lesz szebb :D
  • LasDen #56745
    nem kell sietni...új arc kezdődik, és ha igaz, amit írtak, akkor ez a Shogun arc nagyon badassre sikerült...kíváncsi vagyok, mert már régen volt egy jó ív, ami tetszett

jó a logód :DDD
  • Count Adyn
    Én most járok a 200. résznél akkor belehúzok :D
  • LasDen #56743
    Megnéztem ezt a Five Star storiest.....de nem volt jó ötlet....az első 20 percet még végigültem, aztán már inkább a telón játszottam és néha rápillantottam. Talán, akik olvasták a mangáját, azok értékelték, de így nem tudom. Meg olyan shojos után érzés volt. A mecha meg itt nem játszott nagy szerepet, csak folyton ott volt....
    de azért volt egy vicces jelenete...ahogy mondja az fantasztikus :DDD
  • LasDen #56742
    hehe :DD
  • Zomil
    akkor ezt nézni kell... :D
  • LasDen #56740
    na akkor kezdek félni :D bepróbálom, de már a promo is túl shaft volt nekem....m
  • PetruZ
    Sasami-san at Ganbarai (2013, AniDB): A Shaft-fanok minden bizonnyal el fognak majd alélni tőle, de nekem nem igazán jött be.
  • LasDen #56738
    Gintama visszatért új részekkel..de még hogy...kibaszott jó volt...:D Ilyen se volt még, hogy egy openingtől kirázzon a hideg. Bírom ezt a Spyairt, jó számaik vannak...
    a végén meg Sho-chan belépője, de rég nevettem már ennyit :DD Banzai!! 10/10 :D
  • PetruZ
    Tamako Market (2013, AniDB): Ilyen kis... aranyos, főzőcskézős, enyhén romantikus slice-of-life, megbolondítva egy fura, beszélő madárral, ami valami nagyon furcsa dolgot csinált a végén. :) 7/10
  • LasDen #56736
    Legújabb videjóm....tudom hogy jó....
  • PetruZ
    Haganai NEXT 1 (2013, AniDB): Év animéja díj már kiosztható (de persze én elfogult vagyok), k*rva nagy volt. :D
  • LasDen #56734
    Én is HD-re várok...pedig semmit nem tudok :D Fos camrip nem érdekel :D
  • Lelouch
    Én is. Már úgyis elspoilereztem magamnak a filmet, mikor először volt a mozikban, szóval már ki bírom várni, hogy a lehető legjobb minőségben nézhessem majd meg.
  • Zomil
    EVA-bol sosem elég :D
  • armageddon666
    Ez nem csak 1 óra 30 perc. Ez pont olyan hosszú amennyit mondani szeretne! ;)

Én megvárom Blurayt.
  • Zomil
    Ráadásul csak 1ora 30perc :S
    a 2. rész 2orás volt.
  • Zomil
    A belepörgettem, a kép/hang nem rossz, nem mondanám nézhetetlennek semmikép...viszont...bazzeg a kamera ferdén vette fel az egészet és igy olyan mintha végig elforditott fejjel néznéd :D
  • Seth
    386MB - pörfekt minőségű lehet :D
  • Zomil
    Köszi, már szedem is :D
  • Lelouch
    Már van camrip az Evangelion 3.0-hoz ha valakit esetleg érdekelne.
  • Lelouch
    Szerintem nem lenne olyan nehéz utánanézni annak, hogy remake-e a movie feldolgozás... :D De amúgy ja az. Mondjuk én nem ajánlom a Nanohát, nekem anno nem tetszett a sorozat. Én legalábbis biztos nem tartoztam bele a célcsoportba... :D
  • Malakai
    A kard nem utalás, nem annyira ritka dizájn ez.
  • armageddon666
    Nekem bejönnek. :D Digimonban a kedvenc részeim az átváltozások voltak. Emlékszem mikor vadásztam a neten videókra amiben átváltoznak a digimonok... :D Akkor még nem volt youtube, szóval nem volt könnyű. Így akadtam rá a Digimon Tamersre is, japánul. Sztem első anime volt amit japánul néztem. :) Mondjuk csak néhány részt, mert egyrészt lassan jött, másrészt korlátozott adatforgalom volt, harmadrészt japán nyelv, zéró felirat. (Ami az RTLII-n futó német nyelv, zéró felirat kombónál semmivel nem volt rosszabb :D)
  • Lunki88
    Na én is befejeztem a Sword Art Online-t. Berserk óta nem függtem rá ennyire egy animére (egy nap alatt néztem meg a 25 részt...). :) Voltak olyan jelenetek amiket kicsit feleslegesnek éreztem, de összességében nagyon tetszett.

Egyébként, az anime második felétől, Kirito kardja teljesen úgy nézett ki mint Guts dragonslayere a Berserk-ből. :D Ez valami utalás lett volna?
  • RelakS
    ahogy nézem, hibaüzenet :D ... ja, hogy imgur, és kell még egy enter rá :D

Amúgy valahogy ezek a hülye átváltozás animok annyira nem tudnak bejönni :D
  • armageddon666
    Rákerestem emiatt Nanohára...

STARLIGHT BREAKER!

Mi a fene? :D 9 éves kislányok akkor tűzerővel amik még shounenekben is ritkán vannak? :D

Gépemen ott figyel már ideje a DVD verzió, de valahogy nem tudom rászánni magam a megnézésre. Zavar a karakterek kora. A film az remake? Mert akkor lehet inkább azt nézem meg.
  • Zomil
    Köszi igy jobb :D
    Szép kis full ecchi-re rámenö scifi lesz...mondjuk ez már a pv-kböl kiderült, azért jobban örültem volna, ha nem ennyire a képedbe tolják.

omg mi ez :D
  • Lelouch
    Ez se gyenge. :D
  • Lelouch