72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    [...]képzelődik"

Nem képzelődtem, hanem egyenesen rettegtem attól, hogy ilyen lesz. Nem ugyanaz.
    Főképp a cici és tudjuk-hová mászkáló békás kép után...
  • PetruZ
    A 2. részben van. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kiscsaj a Hattori család sarja, a család szelleme meg a Béka. Meg kellene idéznie, de nem tudja, mert gyerekkora óta utálja a békákat. Ezért összeszednek egy vagonnal belőle, hogy kigyógyítsák a lányt és ebből ilyen szokásos szoft-hentai rész lesz... :D

De szó nincs arról, amit Imyke képzelődik. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez megnyugtató. Köszönöm szépen.
  • LasDen #56952
    az első részbe még semmilyen béka nem volt, szóval szerintem nem :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Senran Kagura" - Sankakun képeket láttam, elolvastam az AniDB-n a plotot - többet nem is akarok tudni róla, csak ezt: ugye a békák nem átváltozott pasik, akik így élik ki a perverzióikat?
    Mert akkor örökre elfelejtem a sorozatot.
  • IMYke2.0.0.0
    "Deadman Wonderland - 6/10

OVA-t megnézem még valamikor.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - és örülök is neki, hogy nem az lesz. Már a 2. film is kisebb trauma volt (tudod miért), ilyen szempontból, de logikailag nagyon is rendben volt és van az, ami miatt történt az egész (cserélgetés, hálózat).
  • armageddon666
    Hellsinghez a legjobb felirat sztem.
  • LasDen #56947
    velük néztem a 3. részt...jó volt, nem volt vele baj....
  • Zomil
    És roluk lehet vmit tudni? Jo feliratot csinálnak?
  • Inquisitor
    Hát ha valaki cserélgetheti a testét ugye ... örülj neki, hogy nem egy szőrős 50 körüli sörhasú pasi lesz. :D
  • armageddon666
    Egyébként kint van DGztől Hellsing 10.
  • LasDen #56943
    Legend of the Galactic Heroes: My Conquest Is the Sea of Stars
    azta kúrja meg a macska....:D ez kurva jó volt. nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. tudom, hogy 9-es MALon is, de nem gondoltam, hogy ennyire király lesz. Ha ez ilyen jó volt akkor a sorozat csak mégjobb lehet :D
    kaphatna az egész franchise egy modernkori feldolgozást, ejj de kurva jól nézne ki a jó sztori mellé :D
    10/8
  • Zomil
    Már nem is emlékszek az elsöre :D
  • PetruZ
    Kint van a Berserk film 2. része is (Golden Age 2)!
  • Lelouch
    Bocs, de ez szerintem nonszensz.
  • IMYke2.0.0.0
    Számomra, aki nem anime/manga őrült, igen, furcsa.
    Ez olyan, mintha egy magát filmnézőnek valló emberke nem látta volna a modern filmipart megreformáló Terminator 2-őt, vagy a Matrix trilógiát...
  • Lelouch
    Ez olyan furcsa lenne? :D
  • BEAST #56937
    Annyira alap a téma, hogy nekem még tananyag is volt! :D
  • Lelouch
    Miért is? :D Néhányszor belenéztem az Animaxon, de nem nagyon keltette fel az érdeklődésem.

Köszi. Igazából csak átmenetinek szántam, de lehet meghagyom egy darabig. Amúgy ez is Araragi Karen, a Nisemono 8. részéből... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ghost in the Shell-t nem megnézni?... Egy anime topik törzstagjának?!
  • LasDen #56934
    vigyázz...kiég a szemed :O
  • Zomil
    Akkor süllyedj el szégyenedben :D

(jo az uj logo :D)
    amugy mi van rajta?
  • Zomil
    Még nem...valahogy nehezen tudok leülni egy filmet megnézni, a sorozatot meg külön nem láttam értelmét megnézni. De lehet valameik nap nekiülök, ugysincs most semmi jo anime ami teljesen lekötne.(kivéve persze HxH, de az meg nem most indult)
  • Lelouch
    Én se láttam, de én még megnézni se tervezem.
  • IMYke2.0.0.0
    Na ne má', hogy nem láttad?
  • Zomil
    Lassan meg kéne néznem a filmeket+sorozatot :)
  • LasDen #56928
    érdekes hogy újra elővették....nem mintha baj lenne :D
  • IMYke2.0.0.0
    Új GITS-design
    Kicsit fura, de elfogadható.
  • PetruZ
    Szerintem egy évadnyi még van benne, most járnak a Vol 16 környékén (és van még négy).
  • LasDen #56925
    a Bakuman uccsó 10 részébe belefér a manga hátralévő része???
  • Zomil
    Igen...ennél gondoltam, h uristen mit kezdtem el nézni, de ezen kivül volt még 2jelenet és annyi, szoval belefér :)
  • Prof William
    Ez az egyik... :) Rossz érzésem lett ezt nézve, de szerencsére a többi rész kárpótolt.

Meg ahogy halad egyre feljebb a nap... Vajon utalni akarnak valamire?
  • Zomil
    Mondjuk napfelkeltét ilyen szögböl még nem láttam :DDD

• Prof William
    Én is úgy ültem neki de az első rész meglepően pörgős és izgalmas volt.

A flottaharcnál mintha egy amcsi akciófilmet néztem volna, olyan volt a kamerakezelés. Jó értelemben.

Ezen felül a zenék, jelenetek is ott voltak a szeren és 20 perc alatt csak 2 direkt ecchi jelenetet (és ebből az egyik az átváltozás)toltak az arcunkba.
  • Lelouch
    Yugioh? Hol adják? :) Mondjuk lényegtelen, úgyse fogják folytatni azt se már magyar szinkronnal, pedig a GX-et még meg is nézném, vannak nagyon jól megkomponált párbajok, és a sztori se annyira rossz... :D

Viszont ja, nem túl fényes a helyzet, mostanában csak az RTL meg a CN vett animéket, de azok is olyanok, amilyenek... (Beyblade folytatás, Inazuma Eleven, Bakugan folytatás, BeyWheelz, meg még a Villámmacskáknak is van japán vonatkozása, szóval végülis ide vehetjük azt is)
  • Nirz
    Sajna nem :/
    No Sexual Content 2.0
  • LasDen #56918
    ez van...nem tudsz vele mit csinálni....
  • Inquisitor
    Ugyan, majd 20 éve várok már. Hova várjak? Én megnézem ami érdekel. A többi ember viszont nem is hall róluk.
  • LasDen #56916
    vannak...a+ animaxtól van egy pár....érd be velük, mert több nem lesz elég sokáig....