72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
[...]képzelődik"
Nem képzelődtem, hanem egyenesen rettegtem attól, hogy ilyen lesz. Nem ugyanaz.
Főképp a cici és tudjuk-hová mászkáló békás kép után... -
A 2. részben van. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kiscsaj a Hattori család sarja, a család szelleme meg a Béka. Meg kellene idéznie, de nem tudja, mert gyerekkora óta utálja a békákat. Ezért összeszednek egy vagonnal belőle, hogy kigyógyítsák a lányt és ebből ilyen szokásos szoft-hentai rész lesz... :D
De szó nincs arról, amit Imyke képzelődik. :)
-
Ez megnyugtató. Köszönöm szépen.
-
az első részbe még semmilyen béka nem volt, szóval szerintem nem :D -
"Senran Kagura" - Sankakun képeket láttam, elolvastam az AniDB-n a plotot - többet nem is akarok tudni róla, csak ezt: ugye a békák nem átváltozott pasik, akik így élik ki a perverzióikat?
Mert akkor örökre elfelejtem a sorozatot. -
"Deadman Wonderland - 6/10
OVA-t megnézem még valamikor. -
Igen - és örülök is neki, hogy nem az lesz. Már a 2. film is kisebb trauma volt (tudod miért), ilyen szempontból, de logikailag nagyon is rendben volt és van az, ami miatt történt az egész (cserélgetés, hálózat). -
Hellsinghez a legjobb felirat sztem. -
velük néztem a 3. részt...jó volt, nem volt vele baj.... -
És roluk lehet vmit tudni? Jo feliratot csinálnak? -
Inquisitor #56945 Hát ha valaki cserélgetheti a testét ugye ... örülj neki, hogy nem egy szőrős 50 körüli sörhasú pasi lesz. :D -
Egyébként kint van DGztől Hellsing 10. -
Legend of the Galactic Heroes: My Conquest Is the Sea of Stars
azta kúrja meg a macska....:D ez kurva jó volt. nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. tudom, hogy 9-es MALon is, de nem gondoltam, hogy ennyire király lesz. Ha ez ilyen jó volt akkor a sorozat csak mégjobb lehet :D
kaphatna az egész franchise egy modernkori feldolgozást, ejj de kurva jól nézne ki a jó sztori mellé :D
10/8 -
Már nem is emlékszek az elsöre :D -
Kint van a Berserk film 2. része is (Golden Age 2)!
-
Bocs, de ez szerintem nonszensz. -
Számomra, aki nem anime/manga őrült, igen, furcsa.
Ez olyan, mintha egy magát filmnézőnek valló emberke nem látta volna a modern filmipart megreformáló Terminator 2-őt, vagy a Matrix trilógiát... -
Ez olyan furcsa lenne? :D -
Annyira alap a téma, hogy nekem még tananyag is volt! :D -
Miért is? :D Néhányszor belenéztem az Animaxon, de nem nagyon keltette fel az érdeklődésem.
Köszi.
Igazából csak átmenetinek szántam, de lehet meghagyom egy darabig. Amúgy ez is Araragi Karen, a Nisemono 8. részéből... :D
-
Ghost in the Shell-t nem megnézni?... Egy anime topik törzstagjának?! -
vigyázz...kiég a szemed :O -
Akkor süllyedj el szégyenedben :D
(jo az uj logo :D)
amugy mi van rajta? -
Még nem...valahogy nehezen tudok leülni egy filmet megnézni, a sorozatot meg külön nem láttam értelmét megnézni. De lehet valameik nap nekiülök, ugysincs most semmi jo anime ami teljesen lekötne.(kivéve persze HxH, de az meg nem most indult) -
Én se láttam, de én még megnézni se tervezem. -
Na ne má', hogy nem láttad?
-
Lassan meg kéne néznem a filmeket+sorozatot :) -
érdekes hogy újra elővették....nem mintha baj lenne :D -
Új GITS-design
Kicsit fura, de elfogadható. -
Szerintem egy évadnyi még van benne, most járnak a Vol 16 környékén (és van még négy).
-
a Bakuman uccsó 10 részébe belefér a manga hátralévő része??? -
Igen...ennél gondoltam, h uristen mit kezdtem el nézni, de ezen kivül volt még 2jelenet és annyi, szoval belefér :) -
Prof William #56923 Ez az egyik... :) Rossz érzésem lett ezt nézve, de szerencsére a többi rész kárpótolt.
Meg ahogy halad egyre feljebb a nap... Vajon utalni akarnak valamire? -
Mondjuk napfelkeltét ilyen szögböl még nem láttam :DDD
-
Prof William #56921 Én is úgy ültem neki de az első rész meglepően pörgős és izgalmas volt.
A flottaharcnál mintha egy amcsi akciófilmet néztem volna, olyan volt a kamerakezelés. Jó értelemben.
Ezen felül a zenék, jelenetek is ott voltak a szeren és 20 perc alatt csak 2 direkt ecchi jelenetet (és ebből az egyik az átváltozás)toltak az arcunkba. -
Yugioh? Hol adják? :) Mondjuk lényegtelen, úgyse fogják folytatni azt se már magyar szinkronnal, pedig a GX-et még meg is nézném, vannak nagyon jól megkomponált párbajok, és a sztori se annyira rossz... :D
Viszont ja, nem túl fényes a helyzet, mostanában csak az RTL meg a CN vett animéket, de azok is olyanok, amilyenek... (Beyblade folytatás, Inazuma Eleven, Bakugan folytatás, BeyWheelz, meg még a Villámmacskáknak is van japán vonatkozása, szóval végülis ide vehetjük azt is) -
Nirz #56919 Sajna nem :/
No Sexual Content 2.0 -
ez van...nem tudsz vele mit csinálni.... -
Inquisitor #56917 Ugyan, majd 20 éve várok már. Hova várjak? Én megnézem ami érdekel. A többi ember viszont nem is hall róluk. -
vannak...a+ animaxtól van egy pár....érd be velük, mert több nem lesz elég sokáig....