72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Inquisitor #57276 Az egy sorozat lesz, nem? Ha csak nem Az új test miatt lehet akár folytatás is vagy alternatív is. -
Értem. Kár. -
:DDDDD -
Az Arise az sorozat lesz, nem film és független lesz a filmektől és a SAC sorozattól is, legalábbis ez a pletyka (Motoko kép csak megerősíti). :P
Erősen kétlem, hogy valaha is kapna folytatást a mozis idővonal, Oshii-san se lesz már fiatalabb, egyre kissebb az esélye, hogy rendezne még GitS-et. -
hát ha azt tudnánk.... -
Hát igen...azért a Motoko szál egy folytatást megérdemelne :)
Ami most készül film az ennek a folytatása lesz vagy az is alternativ lesz, mint a sorozatok? -
Motoko ugye nem véletlenül nem úgy szerepelt, ahogy elvártuk volna...
A 2 film nagyon folytatásért kiált. S nem a sorozatra gondolok. -
Gits 2...Nagyszerü a végére itt is sikerült teljesen elvesztenem a fonalat :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott elvesztettem a fonalam amikor beléptek abba a fura házba és ott volt a hacker, majd belekerültek vmi loop-olt virtuális világba. Aztán egyszercsak egy hajon voltak, ahol robotokkal harcoltak, meg random megjelent Motoko is...nah mind1 :D
Aztán megint kicsit visszarázodtam, h lányokat rabolt el a vállalat és azok tudatát ültette be a robotokba, de hogy minek?
Amugy nagyon tetszett, a CGI-t szinte észre se vettem sokkal jobb volt, mint a 2.0-ban, meg valahogy jobban is tetszett, mint az elsö rész. Csak abban csalodtam, h Motoko nem nagyon szerepelt, de Batou is nagyon érdekes karakter :)
Egy 9/10-et kap tölem. -
Ez fel se tűnt. Én sok apróságon kiakadok, de asszem azért ez előtt van a határ. Jóval. -
De az összeolvadt csajok milyen jol néznek már ki :D
Föleg ez a türkisz volt most nagyon jol megrajzolva :) -
de...de......de nem.....:D
amúgy én egy nagyon jámbor és béketűrő embör volnék, de van olyan ami feltud húzni. de nem értem...miért?? ha valami jól volt, akkor mért kell utána rosszul csinálni?? miért?? semmi értelme :D meg az zavar, hogy nem konzisztens...mert ha még a rosszat javítja jóra megértem...de a jót rosszra.....:DDD -
Aki ilyenen felhúzza magát ,azt emberek közé nem engedném,és ezt most komolyan gondolom :D -
Prof William #57264 CSsk néztem azon... Végül is ha GATTAI van akkor miért ne lehetne az is?
Ami zavart az az, hogy Aoival vagy 2 éve barátok voltak, de még akkor sem ment elsőre a dolog, valami elfojtott emlék miatt, az új csajjal meg már 10 percnyi ismertség után lazán ment afúzió. -
szétbaszom a DGz subot.....nem tudtam miattuk élvezni teljesen a Hellsing VI. részét, mert bazmeg kitaláltak egy új szereplőt Ceres Victoria névvel....úgy fölbasztak vele....és bazmeg a következő részben is így írják....az apátok basznátok tarkón egy baltával
azt kijavítottam és szerencsére a 8. résztől már észheztérnek, de ez most kicsapta a biztosítékot...meg kell ölnöm pár embert :D -
Vivid Red 03: Hát itt aztán nem szaroznak...
Megkint megkaptuk a szokásos láb közötti shot-ot, csak most nem a lila haju csajnál :D
Az elején meg a gurren lagann-os szemüveg nagy volt :DD -
én csak az utolsó pár fejezetet olvastam el, meg korábban az oda vezető utat olvasgattam wikian az anime mellett....szóval tudtam mi lesz a vége, de az oda vezető út is érdekes :D -
Ja, AniDB-n is írták, hogy most is látványosan kimaradt pár chapter, szóval sűrítenek, ez az évad lesz az utolsó. Kicsit szomorú, mert nekem tetszett, ugyanakkor jó is, mert legalább nem erőltetnek egy 4. évadot és rendesen lezárják, teljesen feldolgozva a mangát.
Anno elkezdtem olvasni, de időhiány miatt félbemaradt. Ha véget ér az anime, majd újrakezdem a mangát. :)
-
nem kell feltételezni...25 részes lesz :D
örülök hogy végre feltűnt, bár a rész első fele iszonyat szar volt. és már túlcsordult a nagy barátság szöveg is már :D Szerintem ebbe a pár részbe beletuszakolják a maradékot és végeztek.... -
A Bakuman 3x17-ben felbukkant az első SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!említés és ezzel belekezdtek az utolsó három volume-ba. Így már nem biztos, hogy lesz 4. évad, nincs már olyan sok hátra, de a maradék 8 részbe (ha feltételezzük, hogy ez az évad is 25 részes lesz) szerintem nem fér bele. Lehet, hogy eljutnak valameddig, és jön valami dupla OVA a végére?Reversi
-
lehet hogy hazudtam...előfordul.... -
NEMIS :C -
nah megnéztem a Sengoku Basara sorozatot....összességében nem volt rossz
az 1. évad jó volt, tetszett...aztán a 2. évad már silányabb lett, annyira nem fogott meg. végül a film sem lett egy nagy király....
tudom milyen a sorozat, így nem vártam hogy a film nagy történelmi mélységekbe megy a Sekigaharai csatát illetően, de kíváncsi voltam milyen lesz. Hogy lesz itt 2 szemben álló erő és hasonlók. Az már a sorozatokból lejött, hogy Date itt nem fog lepaktálni Tokugawaval és vállvetve harcolni. Meg persze már a dátum sem stimmelt :D Akárhogyis nagyon egyszerű lett. Az első 50 perc jó volt aztán meg jöttek a hülyeségek. Nincs lezárva a történet, nem nyert senki mert volt amit volt. És ez rohadt nagy negatívum. NEm volt rossz, de olyan jó se.... -
Semmi különös, egyből a sima után én se nézném, csak egyes jelenetekben cgi tuning, picit más a képi hangulata itt-ott. -
Szép :D -
Én szerintem kihagyom a 2.0-t. Szól bármi mellette? -
Én kezdtem el nézni, eddig az 1995-ös filmet, meg a 2.0 "felujitott" verzioját láttam. Majd most jön a 2. rész, meg a sorozat 2évaddal. -
Pont ez az érzésem nekem is...Végre egy anime ahol az eddzés nem abbol áll, hipphopp fullosan istenkirály vagyok és jöhet a fögonosz, vagy pedig eltelik x idö és nem mutatnak semmit. Itt igazábol komoly cselekmény nem történek, mégis élvezem minden egyes részét ahogy Gon és Killua szemmel láthatoan egyre erösebb lesz :) -
Oké, akkor valamikor újranézem majd a filmeket. Mert egyre inkább úgy érzem, hogy semmire nem emlékszem belőlük. :\ -
nézd meg a filmeket aztán a sorozatok...
alternatív setting a sorozat, de asszem valaki írta, hogy a készítők is a filmet ajánlják a sorozat előtt.... -
Olvastam hogy mostanában nézte valamelyikőtök a GITS-t. Megpróbáltam felidézni mi is volt a két filmben, de nem sikerült. Lehet érett egy újranézés. Illetve akkor már a sorozatokat is megnézem. Milyen sorrendet ajánlotok? (Imy? :D) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annál a jelenetnél leesett az állam. Mármint láttunk már Seras kezében nagy puskákat, de ez a löveg... :D
Tetszett mikor a Major meghal, akkor mutatták a kártyákat, a szemüveget, a vérfoltot, meg egyéb elhullott karakterekre jellemző tárgyat. :) -
HunterxHunter 64. - Nagyon bírom ezt a nen-edzést. Szerintem nagyon jól el van találva az egész, az erőrendszerrel együtt. -
:DDDDD -
az internet nem szeretné hogy befejezzem persona 4-et....a Dokival szeretném nézni, de alig jön lefele....1,5 hét után 1 rész azért lejött :D -
-
Jó, a 9gag-on már találtam is párat. :D (Pl. ezt, meg ezt.) -
Ezt csak ugy, mert éppen találtam és gondoltam legyen jo háttérképetek :DDD -
Hellsing X: Na, nem vártam meg a F8-féle utolsó részt (pontosabban nem bírtam ki, hogy kijöjjön végre :) ), megnéztem a sage-től származót, az ő fordításaikkal nem szokott gond lenni. Huhh, epic, truly epic, super truly epic. Seras is... hát, nehezen találni szavakat arra, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Masszív 1 órás lezárás, minden szál elvarrva, befejezve, mindenki megkapta, ami jár, és még a végére is maradt egy kis meglepi (bár sejthető volt). Az utóbbi 5-6 év egyik legjobb, kerek, egész sorozata. (És már várnék egy mémet, amelyen mondjuk a Twilight-es vámpírok, aztán Blade és persze Alucard/Seras szerepelnek a szokásos "azt hitted, hogy..."-stílusban. :D)a padlón keresztül kitépi a raktárból a 88mm-es löveget, vállra kapja és jól átlövi a szuper páncélüveget, meg az őrnagyot és a fal túloldalán a harangot...
(A hibás és az utána lévő törölhető.)
-
Senki nem tudja javitani, max. törölni a házigazda :D
Amugy ilyen meme kép meg tuti van már :) -
Upsz, a spoiler lezárót elrontottam, valaki majd javítsa, thx. :)