72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #58116
    amíg megy a szekér nem kell aggódni...és most megy :D
    ameddig lehet a tarsolyában fogja tartani Takasugit és/vagy Kamuit.
  • LasDen #58115
    reménykedni attól még lehet :D
  • tigeroo
    sztem sem ez lesz a vége, max. akkor fény derül a múltra, de tuti hátravanmég valami nagyszabású történet
  • Lelouch
    Azért érdemes megnézni, hogy az FMA milyen eladások után kapott újrafeldolgozást... Ha nem lett volna ez a hír, akkor sok esélyt nem látnék arra, hogy újra előveszik a Soul Eatert, így is csak egy kicsit... Egy újabb Darker than Black jobban megérné a Bones-nak szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá - ez is mutatja, mennyire képben vagyok manapság az animékkel :)
  • LasDen #58111
    jó lenne ha az utolsó fejezetek egyikében lenne egy bejelentés, hogy Bones csinál egy Soul Eater "Brotherhoodot" :D
  • Zomil
    Be van fejezve, csak eléggé elkanyarodtak a mangátol :)
  • Lelouch
    Az anime már be van fejezve... :D
  • IMYke2.0.0.0
    A sorozatra gondoltam - hátha ugye befejezik azt is.
  • Zomil
    Olvasol mangát? :)
  • IMYke2.0.0.0
    No, akkor majd elkezdhetem a begyűjtését :)
  • Zomil
    Akkor jöhet egy FMA:B féle remake :)
  • LasDen #58104
    Ha igazak a hírek, akkor a Soul Eater 5-6 fejezet múlva VÉGET ÉR!
  • Zomil
    Medaka Box: Nisio nagyon szeret trollkodni :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az összes udvarlo nö... :D
  • Lelouch
    Ha már DB, szerintem Cell-hez közelebb áll a tag. :D
  • LasDen #58101
    a 124. rész végén bejelentették, hogy az uccsó fejezetbe lép a sorozat. aztán a 125. elején erről beszéltek a szereplők és akkor kiderült, hogy még 25 rész - fél év - van az utolsó részig. aztán végül recap lett belőle. a 150. részben meg eljátszották, hogy ez az utolsó rész, de ugye nem volt az :D Szóval a nagy finálé végül elmaradt...de nem gondoltam, hogy ez olyan nagy botrány lett :D
  • Prof William
    Rég volt már de mi ez a "lezárás" botrány?
  • Zomil
    Freeza megszökött a DB-böl? :D
  • Lelouch
    HunterxHunter anime Chimera Ant arc magazin scan
    Egyre jobban várom... :D
    Még hogy Pitou nem lány...
  • Zomil
    Medaka Box: Azért a koncertet megnéztem volna szivesen animében :)
  • Count Adyn
    Elég keményet cincogott:D
    Sok World of Tank-ozás után külön élmény ez az anime:D
  • LasDen #58095
    nekem nem tetszett sakuraso...unalmas és nagyon drámai akart lenni
  • PetruZ
    - Sakurasou 23.: Nem túl valószerű, amit Misaki leművelt pont akkor és ott, de illik a sorozatba. A jövő héten ennek is vége, szerintem lesz rendes lezárása.
    - Little Busters 23.: Hát, Kud-o sosem volt a kedvenc karakterem, az epizód felét végigpörgettem...
    - Bakuman 3x23.: Még két rész, de most már sínen van, nem sok minden maradt hátra. :)
    - Space Brothers 49.: Fura lesz a jövő hét, mert a sorozat közben fog jönni egy OVA Apo-ról, a kutyáról, miközben még mindig nem tudni, véget ér-e három rész múlva az évad is. Lezárás tuti nem lesz, rohadt messze van még a vége (a felvázolt történetszálakat és a Mars-utazást figyelembe véve). A manga 20. kötete is most februárban jött ki (2008-ban indult) és még mindig igen szép számban fogy, tehát a folytatás garantált. Az anime pont most jár a vol10ch96-nál, szóval még egy full évnyi anyag még biztosan van/lesz. :)
  • Zomil
    Szerintem én bevárom a jövöheti részt is és egyben nézem :)
  • PetruZ
    Girls und Panzer 11.: Folytatódik hát a döntő (és persze még nem ér véget), hullanak a tankok mindkét oldalon, de a Black Forest túlereje elsöprő(nek tűnik). És ó, igen, felbukkan a "kisegér" is. :D Befejezés egy hét múlva, addig is: "Panzer Vor!"
  • Lelouch

Még mindig hülye ötletnek tartom, hogy a manga jelenlegi állása után játszódik a cselekmény... :D Ezzel alapból sok nézőről mondanak le, nem csoda, hogy a Manglobe az előző évaddal is keményen bebukott.
  • Lelouch
    Azért az nem csak egy ütés volt, off-screen szó szerint péppé verte. Naze meg ha jól rémlik azóta van jóban Zennel, mióta segített neki felkészülni Kumagawa ellen. Nem hiába lesz ő a vice-president Zenkichi diáktanácsában. De ha nem lenne a haverság, szerintem a racionális döntés akkor is a Zen mellé állás lenne, szóval szerintem nem nagyon lehet belekötni.

Tsurubami után már senki.
  • Zomil
    Medaka box: Naked apron alliance! FTW! :D
  • LasDen #58088
    Bakuman is a célegyenesben....a nagy konfliktus lezárásra került. csodálom, hogy még ebben a részben eredményt hirdettek és nem vitték át a következőre :D ez a 2 rész már csak lezárás lehet...gondolom én :D
  • Zomil
    Hm. Igy már valamivel világosabb köszi szépen. Viszont nem nagyon értem mi volt a baj Medaka-val eddig is ilyen volt. Vagy egyszerüen már muszáj volt felébreszteni, h nem nyerhet mindig mindenki?
    Zenkichi szarrá verésénél a mostani elverésére gondolsz(mert itt nem voltak virágok, csak szimplán egy ütésböl a falnak küldte)? Vagy az egy másik alkalom? Amugy Munakata,Shiranui, Emukae, meg mostmár Maguro támogatását értem, viszont Naze igy is kilog nekem kicsit a sorbol, nem nagyon rémlik, h ekkora haverok lennének Zenkichi-vel. Vagy ö is csak Medaka érdekében teszi?

Most ujra megnéztem ezek szerint nem voltam elég figyelmes itt tényleg látni, h virágokat se kimélte...valoban elhiszem, hogy felháborodást keltett(és igen emlékszem, h milyen jelentösége van a virágoknak) :)

Kiváncsi vagyok, h kik fognak még Zen mellé állni :)
  • Lelouch
    Medaka nem maradhatott abban az állapotban, amiben volt, és ami felé haladt... Megreformálásra volt szüksége, és ehhez csak a vereségén keresztül vezethetett az út. Anno az is nagy visszhangot keltett az olvasók körében, amikor Zenkichi-t sz@rrá verte a diáktanács termében(a koncepció fényében nem kell ugye ecsetelnem, hogy miért volt ez is durva lépés Medakától?), akkor a virágokat se kímélte...(remélhetőleg emlékszel még, honnan jöttek ezek a virágok...) Ez is jól mutatta, hogy ideje volt gátat szabni neki. Ezt csak Maguro-ra írom most, mert neki alapból adottsága van ahhoz, hogy kiszűrje az ilyesmit. A többieken, meg nincs semmi meglepő, hogy támogatják Zen-t.
  • Zomil
    Medaka Box:
    Hát ennél a Zenkichi féle vonalnál kicsit elvesztettem a fonalat...nem igazán értem mi miért történik, az addig oké, h Zenkichi erösebbé akar válni és azt akarja, h Medaka elismerje. Még azt is valahogy megértem, hogy Ajimu ezt kihasználja, h Zen által gyözze le Medaka-t, de hogy a többiek mit keresnek ott? Föleg Maguro? Elég zavaros ez igy most. Aztán Medaka is szarik Zenkichi érzéseire és csak jol pofánvágja és ennyi.
  • LasDen #58084
    Soul Eater 108...oké...ez mindent megmagyaráz...korrekt...emmán igne :D
    Black Star FTW, ha egy isten képes lézert lőni a szájából, akkor ő mér ne? :D
  • Zomil
    Hát ha valamit elkezdek és tetszik akkor eléggé a megszálottjává válok. Egy jo könyvet is ha elkezdek olvasni nem nagyon tudom letenni.
    Amugy nem lenne ez ennyire feltünö, ha nem közel 130ch-t kéne elolvasnom egymás után, h beérjem a mangát :)
    Az meg egy dolog, h néha muszáj kiirnom magambol az ilyen wtf dolgokat, merthogy ez a sorozat teli van ilyennel :D
  • LasDen #58082
    dróó monsztá kárdó...
  • Lelouch
    Bocs a minőségért, de ezen most jót derültem a Yugioh-ban... :D
  • LasDen #58080
    látom teljesen bele vagy őrülve a medakaba :D
  • Zomil
    Medaka box:
    Azért ennél a láthatatlan mágikus szörnyes csatánál rendesen pusztultak az agysejtjeim :D
  • LasDen #58078
    nem lesz vége...ebben biztos vagyok
    ahogy írja, a jump egyik kiemelkedő alkotása. sem Sorachi, sem a Jump nem kívánja befejezni (legalábbis nem olvastam ilyet). De nagyon úgy néz ki, hogy Gintoki múltját ezzel teljesen feltárják. Ami nekem csak azért meglepő, mert a mangából vártam, nem egy filmből.
    Ez alapján akkor én úgy gondolom, hogy a film egyik része a "jelenben" fog játszódni, ahol Takasugival konfrontálódik, míg a másikban a Shiroyasha ontja a vért a múltban :D
  • Zomil
    Már várom :)