72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #58236
    idegesítő pattogó kis takonypóc...:D
  • RelakS
    mermér? :D
  • Count Adyn
    Vagy rendész xD Na mindegy, nagyon furán hangzik a kényszerítő nekem:)
  • PetruZ
    Maradhatott volna "rendőr", elvégre a feletteseik mind nyomozók voltak.

Lucky Star + OVA: Ráérő időmben végignéztem ezt is az elmúlt hetekben. Voltak jó momentumai, de eléggé átlagos. Az Azumangához hasonlít, de attól eltérően nincs különösebben egységes sztorija, csak kis epizódok egymás után. Az Acchi Kocchi is hasonló, de az szerintem jobb egy fokkal. :)
    6/10.
  • Máté94
    Kényszertőnek voltak fordítva. Most a "Végrehajtó" jobb lett volna?
    Mo.-n sokan másra asszociálnának ebből a megnevezésből.
  • Count Adyn
    Az enforcert tényleg kényszerítőnek fordították vagy poén volt?:D
  • Máté94
    Talán nincs semmi mögötte, a Sybil-lák is mondták, hogy erős, nehezen "felhősíthető" Psycho-Pass-al rendelkezik.
  • LasDen #58229
    hardo boljdó :DDD
  • Count Adyn
    Hja Akane-chan igaz hardo-boiled detective lett:)
  • Inquisitor
    Azt azért kibonthatták volna, mert szerintem eléggé egyértelmű volt, hogy ő valójában ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért maradt úgymond "tiszta", mert valahogy az ő bűnelkövetői együtthatója SEM változott. És erre szerintem ős is rájött valamikor.
  • Máté94
    Amilyen az első részben, és az utolsó részben volt, ahhoz képest nem volt elég? Vagy hova jobbat? Én elégedett voltam, manapság úgy is ritka jellemfejlődő karakter, Akane-nél ez szemmel látható volt.
  • Inquisitor
    Nem vérfürdőre. Csak úgy éreztem a kislány jellemfejlődése valahogy várat még magára ...
  • Inquisitor
    Hát ha így marad a történet és nem lesz folytatása, akkor sokkal gyengébb lesz, mint amire hivatkozott a főgenya, az eredeti Különvélemény befejezésénél. Bár mondjuk kiderült a végén ha valaki figyelt mi történt kedvenc kényszerítőnkkel ...
  • Máté94
    Pont úgy csinálták, hogy lehessen folytatni. Gondolom vérfürdőre vágytál... :D
  • Count Adyn
    Jahh kicsit hiányérzetem volt nekem is. Ám Shinsekai Yori vége már jobban bejött:) Csak elnéztem volna még 10 részen át legalább az a kár^^
  • Lelouch
    Csak áprilisig kell várni. :) RAW meg már jövőhéten lesz a következő fejezethez.

Ez egy érdekes kérdés. :D Tudnom kellene valahonnan, hogy mit mondott Toto Gantának az 52. fejezetben? :D
  • efti
    En is csak neha nezek be, animezni is a telefonomon animezek bkv-zes kozben. A blogomra egyaltalan nem jut ido, forumra is naponta kb egyszer nezek ra.
  • armageddon666
    CH52: Átment Bleachbe... :(
    CH53: Ez már sokkal jobb. :)

De most májusig várakozás...

De sajnos egyik chapterre sem nagyon tudok mit kommentálni. :D Mi volt Ganta bűne?
  • Inquisitor
    Psycho Pass nem volt rossz, de én többet vártam tőle.
  • armageddon666
    Ó nem, nem is tudtam hogy van. :) Mindjárt el is olvasom.
    Meg jut eszembe, Rosario+Vampire2-t is olvasni kéne. Hátha jött már ki pár új fejezet.
  • Lelouch
    Az új Deadman Wonderland fejezetet olvastad már? :)
  • armageddon666
    Nincs időm animézni mostanában, meg ha épp animézek, az sem most futó. Az aktualitásokhoz nem tudok hozzászólni, plusz a HxH meg valami másik téma kb. mindent elfed. :) Haganai2 spoilereket olvasgatok ha épp látom hogy arról van szó.
  • Máté94
    Senkit se érdekelnek a véleményeim... :( :s :D
  • LasDen #58213
    lehet belenézek mangába..netom...még lehet rákapok....
  • Lelouch
    Én sose tartottam túl sokra, de hetente 5 percet még megér, míg elolvasom az új fejezeteket.
  • Lelouch
    Idén következő évad? :) Még az se biztos, hogy fogják folytatni.
  • LasDen #58210
    asszem az egyik cég erre szakosodott :D
  • Lelouch
    Jáj. :D Mondjuk elég durva, hogy hány animéből készült már ilyen "feldolgozás". :D
  • BEAST #58208
    Mindjárt meglesem mi fán teremnek ezek, láttam, hogy sokat írtatok ezekről, de a spoiler tageket inkább nem lestem meg. :D
  • BEAST #58207
    Ezek a tournamentes részek most egész jók, legalábbis elmennek. :D Viszont remélem még idén indul a következő évad.
  • LasDen #58206
    oda...:D már csak megszokásból nézem meg a részeket. vagyis mostmár megvárom, míg vége jövőhéten, aztán ami marad x részt lenyomom és kész...kedvelem a karaktereket, így ha majd egyszer visszatér, akkor nézni fogom újra, de nagyon a középszerűségbe süllyedt...
  • Lelouch
    Oda lett a lelkesedés? :D
  • Zomil
    lol :D
  • Zomil
    Psycho Pass és From the new world-ot szerintem érdemes megnézni, eléggé odatette magát mind a kettö :)
  • LasDen #58202
    sok új most áprilistól indul...szóval sokat nem kell várni :D
    fairy tailt már nem nagyon bírom. nem is baj hogy vége egy jó időre. unalmasak már a részek, nem sok újdonság vna a 100 résszel ezelőtti epizódokhoz képest....
    mindenesetre...Lucy-sama no nice body....

• Count Adyn
    k_:D
  • BEAST #58200
    Mostanában csak a Maoyuu Maou Yuusha-t és a Fairy Tailt nézem, nem is igazán tudom mit lenne még érdemes, meg hogy pontosan mikor indulnak az újak amiket kinéztem. :D
  • LasDen #58199
    csak őt ne :D
  • Count Adyn
    Akkor legyen party?:D
  • Zomil
    Lehet, hogy mások nem szeretnek részenként véleményt irni. :)
    De amugy jah, elfogytunk. Már Máté se irkál minden animéröl. Pedig emlékeim szerint ö irt rendszeresen mindig mindenröl minden rész után :D