72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #58316
    Nekem is tetszett, birtam Izayoit es Shiroyashat. :D
  • Lelouch
    Nekem tökmindegy, úgyse nézném... :D
  • LasDen #58314
    lehet szolidan örülni, mert esélyes egy Chuu2 2. évad....hurrá...
  • LasDen #58313
    Kurousagi FTW :D
  • Lelouch
    Mondaiji-tachi: Hát ez se volt valami világmegváltó sorozat... De legalább Izayoi jó karakter volt.
    7/10
  • Lelouch
    Ja, már elég régóta.
  • Lelouch
    Én meg megmondtam, hogy Rika a legértelmesebb a klubban. :D
  • Marfy
    Tudtátok hogy a FAQ nem működik? :)
  • LasDen #58308
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    engem meglepett, hogy kodaka tudja mi a helyzet mindenkivel, csak nem akarja tudomásul venni....
  • Lelouch
    Haganai Next 10. - Eh? Nandatte?!
  • Count Adyn
    Nemtom nekem valahogy hozza pont azt az enyhén depis,de mégis érdekes hangulatot mint a sorozat^^
  • efti
    Hyouka befejezve. Nem volt eget rengeto sztori, de elveztem. Nalam 7.5/10
  • efti
    Az ilyesmi jot is rosszat is jelenthet. Az indexnel sosem.ertettem miert nezem (azota sem ertem miert neztem) mert csak az agyam b....gozoltem fel vele, ugyanakkor a mawaru penguindrummal is eleinte igy voltam, aztan megiscsak jo tortenet kerekedett belole.
  • PetruZ
    Szerintem meg ritka jellegtelen, zéró zene. :)
  • Count Adyn
    Jó ez az összhatás:)
  • LasDen #58301
  • Lelouch
    Nagyon helyes. :D
  • LasDen #58299
    egyszer megfogom nézni eztt a kaijit is...csak nemtom mikor :D
  • Lelouch
  • WhiteStar
    egyetértek.

Robotics Notes nagyon jól indult kedves kis sztorival viszonylag nem túl elrugaszkodva a valóságtól (bár az AR-es beszélgetéses témák már tarkóig rángatták a szemöldököm itt ott) de ami a végére lett, ez az abszolut hülyeség, logikátlan baromságok hatványozása percről percre, valami fenomenális, ennél rosszabbat keresve se lehetett volna csinálni.

összegezve 2/10, és ez is csak a grafika miatt.
  • BEAST #58296
    Ez a Psycho Pass tényleg egész jó volt. Nagyon tetszett pedig nem igazán az én világom. :)
  • Lelouch
    Fanboykodni??? :D
  • Zomil
    Igen :)

Fanboykodni meg nem tudok, mert nem olvasnom az LN-t :D
  • LasDen #58293
    a Koyomimonogatari nisio legújabb monogatarija májusban jelenik meg...lehet fanboykodni :D
    am tényleg, a könyvek is ilyen népszerűek s jól fogynak, mint az anime?
  • PetruZ
    AniDB-n ugyanez a "time wasted": nálam "50 d 13 h". :)
  • Count Adyn
    azigen:D
  • LasDen #58290
    99.3 nap :D
  • Count Adyn
    Nekem anime-planeten a "time spent on anime" számláló:)
    17 Minutes 17 Hours 2 Days 1 Week 2 Months
  • LasDen #58288
    2009 novembere óta 500 anime...az nem rossz :DD
  • LasDen #58287
    most hogy mondtad megnéztem, de a szezonos befejeződők közül nincs annyi. tempest, gjbu, haganai next, tamako és bakuman 3 ér véget most...jaa meg gintama enchousen....akkor nem kérdés...gintama lesz az 500. stílszerűen :D
  • PetruZ
    :gasps:

(Több anime is véget ér a napokban, hetekben, nézegetted már, vajon melyik lesz az 500.? :D)
  • LasDen #58285
    nekem sakurasou a 492. :D
  • PetruZ
    Most nézem, az AniDB stats szerint a GuP volt a 200., a Sakurasou meg a 201. "completed" anime. :)
  • LasDen #58283
    én azt nem értem mér volt erre szükség? teljesen felesleges történet volt....
  • PetruZ
    Kotoura 11: Már egy ideje elég átlátszó volt, hogy ki a "támadó", de az epizód vége felé a "kettős" jelenet feltette a koronát a hülyeségre. Mindegy, Manabe megint hős lehetett egy kicsit. :D
  • LasDen #58281
    jól termelő franchiset sikerült kiépíteni. minden szutyok jól fogy belőle :D
    folytatás meg 1 éven belül biztos lesz. a manga ebben az esetben nem releváns...mehet a manga is a maga útjára meg az anime is....
  • PetruZ
    Azt néztem, hogy a BD Vol 1 februárban is harmadik volt, a Vol 2 meg több, mint 24k+-val a második. Most itt van a Vol 3 harmadik helye, nagyon impresszív számok egy ilyen animétől. De még a műanyag tankok is rettentően mennek, meg pár napja az Oarai tavaszi fesztiválon külön GuP bemutató volt live show-val, mindennel (megnéztem volna). :)
    Folytatás egy darabig még biztosan nem lesz, a manga még fél éve sem indult, két kötet jött még csak ki belőle és tudtommal az is pont itt ért véget, ahol az anime.
  • PetruZ
    Sakurasou no Pet na Kanojo END: Ja, az utolsó rész teljesen rendben volt és tényleg kár az évad második felében előtérbe került túldrámázásért, de azért összességében jó sorozat volt. 6/10
  • LasDen #58278
    ilyen eladások mellett?? lehet rá építeni, úgyhogy vissza fog még térni abban biztos vagyok...
  • PetruZ
    Girls und Panzer END: Zseniális volt a vége, a legjobb rész volt, végig full head-on-head küzdelem (néha pl. olyan volt, mintha a lövegekkel kardoztak volna :D ), jó húzások (
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Maus elintézése, vagy a végén a párbaj örökké felejthetetlen marad
    :) ). A döntő végeredményét még spoilerben sem lövöm le, majd mindenki megnézi, de kicsit meglepő lesz. :D
    Összességében masszív 7/10, jöhetne még belőle.