72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
-
Ennek nem orulok, chihayafuru elso sorozat nagyon tetszett, varom a masodik befejezeset, hogy egyben legyurhessem. Mondjuk manapsag folytatasokra nehezen szanom ra magam, tobb is van amit valahogy nincs kedvem elkezdeni: natsume 4, bakuman 3, chihaya 2.. -
boccsss:D -
Már az UTW-nél is kijött minden rész. -
a HS nem fordít...ők csak simulcastet rippelnek :D -
Úgy néz ki, hogy 24 részes lesz, és ezen PV alapján lesz filler dögivel... Így lehet inkább kihagyom.
-
Angolul a horriblesubs fordításában bizonyosan:) -
Valaki tudna tippet adni?
From the new world 24,25, részét meg lehet már valahol tekinteni? O.O -
Iszonyatosan várom már :)
Ez meg neeeed :DD -
fura, de nem néz ki ez rosszul. jó is kisülhet belőle... -
Csak teaser...
Vagy vótmá? :) -
ez a Blood Lad tűrhetőnek néz ki...a tien shinhanos csajon kicsit megijedtem :D
a DBxOP crossovert nem várom, de majd megnézem....
Steins;Gate is jónak néz ki. Remélem nem cseszik el... -

Ez már azért tőlük is túlzás... -
-
Blood Lad PV
-
Hátha valaki várja ezt is..:)
-
-
kezd unalmas lenni a chihayafuru meccsei....ha erős ellenfél, akkor akire éppen koncentrálnak (Taichi v Chihaya legtöbbször) mindig szarul kezdi a meccset. majd emlékszik valamire, amit az egyikük mondott és hirtelen visszajön a meccsbe....fantasztikusan izgalmas a 250000. alkalommal is.... -
Momo e no tegami befejezve. Nagyon jo tortenet volt, bar a kepi vilagat kisse szokni kellett, valahogy az elso pillanattol kezdve a Jin Roh es a Perfect Blue jart az eszembe a karaktereket nezve. A tortenet persze egeszen masmilyen. Boven megeri a ket orajat. 8/10 nalam -
amit yusa mondott az egyértelmű...nyilvánvaló volt már néhány része, csak ki kellett mondani. yozora egy önző kurva...:D
és igazából nem barátok a klubtagok...hanem csak mind kodaka barátai, elviselik egymást, de nem igazán érdekli őket a másik... -
Mivel már nem nagyon volt tovább vihető az infantilis (bár roppant szórakoztató :) ) stílus és mert valamilyen szinten előre kellett lépniük, szinte muszáj volt valami erős konfliktus, ami megmutatja, hogy vajon szétrobbannak, vagy továbbra is együtt maradnak. Úgy tűnik, az utóbbi marad (nagyjából, tekintve az új felállást, a Kodakának felajánlott pozíciót és a két új karaktert (akik közül nem tudni, lesz-e kiemelt)), mindenesetre a kulcsmondat szerintem Yusa szájából hangzott el "véletlenül": SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel ő az egyetlen fiú, nem randizhat egyik klubtaggal sem, mert az csak fokozná a feszültséget és mindenki ellenségesebb lenne.
Yozora lelépett (szerintem nem ment messzire, vissza fog ő térni hamar), Rika és Kodaka egyre jobban megértik egymást (mint barátok), Yukimura... hát a fene tudja, de úgy tűnik, kezd nővé válni, és hogy Senával mi lesz, az meg pont nem derült ki a végén (de szerintem már semmi komoly).
Mindettől függetlenül (vagy ezekkel együtt) szerintem jó évad volt, nálam 8/10.
U.i.: Rika új "találmánya" az erősen WFT volt és totál baromságnak tűnt, bár kb. kapisgálom, mire kellett (visszautalás a múltra)...
-
haganai next....ilyen fos befejezést. voltak jó pillanatai az epizódnak, de a vége nagyon silány. igen, tudom, innen kezdődik a java, de attól még szar volt....
most kezdődik még csak a kalandunk....a gintamaban mindig ezzel vicceltek, hogy milyen gáz befejezés lenne :D -
Tempest 24 - WWFAD? :D -
Abból kevésre emlékszek, de erről a megnézésének a körülményei is tehetnek. :D Aztán nem néztem meg rendesen mostanáig, ez is volt az apropója, hogy az alapsorit is újranézzem, ami remekműtől valójában messze van, de szórakoztató (többségében). -
És az 5 részes ováról mi a véleményed? -
Roberta egy amolyan karikatúra már az első szezonban is, de pont amiatt vele nem volt bajom. :)
Újranézve egyébként közel se érdemli a magas pontszámot, amit adtam neki annó, de nincs szívem lepontozni. :D -
Detective Conan 174. - Na ez az ügy most nagyon bejött, plusz ezzel a hangszórós megoldással az "alvó Kogoro" se olyan gáz. :D Viszont az elég gáz, hogy a 129. rész óta semennyit se haladt a fekete szervezetes főszál... -
Szerintem a Roberta's Blood Trail a legalja. :D Bár ha most újranézném a sorozatot, lehet a többire is máshogy tekintenék már... -
Épp újranézem, bár most vagyok épp a creepy twins részeknél, ami a legalja szerintem a sorozatnak és legszivesebben átugranám, abból nincs is a videóban képsor. :)
Egyébként szerintem is összeilik a sorozat a zenével. -
Ja, elég egyértelmű. Látszott rajta, hogy nem tartja magát méltónak, ezért (is) indult el ez az egész keresgélés. -
tippre Choi a kiválasztott...:D már az első megjelenésekor látszott, hogy odavan a hercegért, aztán uccsó részben a nyakán lévő aranyat fogdosta, ami az anyajegyet takarja :D -
Ó, ezt nézni akartam korábban, de valamiért elfelejtkeztem róla. De ezt is pótolom akkor. :)
-
Tamako Market END: Jól indult, aztán ellaposodott. Az utolsó két részre mintha megmozdult volna valamit, mintha... de nem. A végén a tévedés "magyarázata", meg a megérkezés - távozás... inkább hagyjuk. Alapvető bajom az volt vele, hogy ha nem is történik semmi, akkor a karaktereknek önmagukban is működnie kellett volna, de ebből alig éreztem valamit. Gyönyörűen van megrajzolva és az animáció is nagyon jó minőségű, de igazából semmi több. Ezért csak 5/10-et kap tőlem.
-
yozora háborúba megy :D
-
Angel Beats: Nah ez jó volt, kicsit sok klisé, 30% dráma 70% ökörködés, nem egy egetrengető anime, de jó szórakozás volt:)
TK is the best:D
-
GJ-bu END: Nem lehetett sokat várni tőle, de amit ígért (átlagos iskolás slice-of-life), azt stabilan hozta mind a 12 rész során. A vége is le lett zárva, és bár benne maradt némi folytatási lehetőség, a fél csapat elballagásával igazából már nem lenne ugyanaz, úgyhogy jó ez így. Nekem tetszett minden rész, összességében 6/10.
-
Nézni fogom szerintem, de a vége felé már nem jött be annyira a sorozat, mint az elején :S -
szolidan, mer még nem biztos -
csakugy :DD -
Én nem szolídan örülök ennek. :)