72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Inquisitor #58436 Elég gáz a Chibi maker, gyakorlatilag van egy alap test, amire ráfognám, hogy lány test. És onnantól ha nem sikerül értelmes szemöldök, haj, szakáll kombót rátenni, nem is fog pasinak kinézni. A ruhatárban lévő cuccok zöme meg eleve csajos ruha. -
Inquisitor #58435 Én vagyok az egyetlen, aki szerint a Robitics;Notes amilyen jó volt epizódról epizódra, olyan 2 perc alatt nesze semmi, fog meg jól befejezéssel ért véget?
Kb. olyan érzésem volt mint pár Philip K. Dick könyv végén, hogy az utolsó pár oldalt 2 perc alatt írta meg, mert elfogyott a lóvé narkóra ... (és nem egy zseniálisan jó könyvének van gagyi vagy semmilyen vége.) -
Én is, de aztán inkább lezártam a fenébe, semmi közelítőt nem tudtam kihozni, én annyira egyedi és leírhatatlan vagyok. :P
-
Elbksztam vele vagy 20 percet, francba :D -
Vártam hogy mikor teszel be te ilyet. :D -
Téli reggelen előző napi hajmosás után irány a meló... a sapka meg otthon...
És mire nem jó a random :D
Sötét bőrű, bajszos Holdtündér :D
-
Little Busters 25: Nem tudom, valamiért azt hittem, ez az utolsó rész, de jövő héten jön még egy. Mindenesetre ez is egy olyan rész volt, amiben volt valami "anyag" is, nem csak sima nyálhömpöly. És most már itt is van félszemű csaj szereplő. :)
-
Persze hát az ilyen párna alap egy otaku-nak, csak mostmár felhuzos változat is van :D
Csak tudnám miért tartott ennyi ideig ezt "feltalálni" :D -
Ilyen párnák voltak már korábban is (az OreImo-s időszakból emlékszek rá), de ilyen "felhúzós"...
KELL! :D
-
Hát ez csodálatos :DDD -
Egy újabb zseniális otaku-találmány... :D
LOL -
Nem Chidori Kaname? -
Ez tény, majd ha anélkül tudok olvasni mangát, hogy utána kéne néznem a kanjikat, majd akkor nem lesz gond :D -
Ez van, ezt kell szeretni. :D -
A lassusággal semmi bajom(3nap késés az semmi), de néha olyan csunya elirások vannak, meg néha teljesen hogy is mondjam angoltalannak érzek 1-2 mondatot :D -
Védelmükre szóljon, hogy egy NisiOisin-művet nem könnyű fordítani.
Sebesség szempontjából meg vannak sokkal rosszabbak is. Sora no Otoshimono mangából az angol fordítócsapat már 4 hónap lemaradásban van. De a következő Seto no Hanayome fejezetre is már 2012. január óta várok tőlük... -
Áh értem köszi :)
Amugy az egy dolog, hogy lassuak, de elég sok hiba is van a forditásokban. :S -
Angolul akörül jön ki a fejezet ja. Viszont RAW már szerdánként szokott lenni a WSJ mangákhoz, néha már kedden is.(már ami a fordító csapatok nem publikus forrásait illeti) A Bleach-Naruto-One Piece hármas például szerdánként már angolul is ki szokott jönni,sőt néha már kedden. A cxc nem dolgozik olyan gyorsan, azért csúszik a Medaka Box kiadásuk általában a hét második felére. Spoiler viszont már keddenként szokott lenni. -
De nem pénteken jelenik meg az uj ch? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy valahogy sejtettem, hogy ez lesz...bár nem értem miért pont Kumagawa az utolso, remélem azért Ajimu megjelenik :S
Meg hogy ezután mi a fasz fog történni, ha összeszedi mindet...jo kérdés...igazábol egy time skip-en kivül mást nem tudok elképzelni. -
Úggy tűnik részben beigazolódott az, amit írtál. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Medaka már össze is szedett 98 csokrot, már csak Kumagawa maradt hátra, nála van Ajimu csokra is.
no comment -
Koszi a mini ertekeloket :) -
A napokban megnéztem pár sorozatot és bár a legtöbb kisebb nagyobb csalódás lett a Sakurasou no pet na kanojo nagyon tetszett. :) -
-
Na kitaláljátok-e ki ez? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Denpa Onna-ból Erio akar lenni. :D -
Én is borostás vagyok jelenleg :) -
Bennem is, direkt azért tettem rá borostát ami egyébként most éppen technikailag nincs rajtam.
(Meg mondjuk a valóságban is, ezért is szoktam egyébként borostát hordani.) -
:)))
Nem nagyon sikerült Nyu-t faragnom, de igyekeztem:
-
jó, akkor nem én vagyok az egyetlen, aki azt hitte :D -
Borostás lány? :D Mondjuk először bennem is azt a benyomást keltette. :D -
Lány vagy? -
Ez én voltam. -
xAlterego #58405 -
-
Jep, azután pedig a másnap. :) -
a középső az valami jól sikerült éjszaka után van? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bocs de erre most ez a reakcióm: 
:D -
Nem nagyon néztem meg/nem is emlékszek rá . -
Pedig Bisuke már azon a kiméra hangyás magazin scan-en is el volt spoilerezve, amit a múltkor belinkeltem... :D -
HxH 73:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bisuke WTF?????? :D
Killua Jojo-s harca meg nagyon jo volt :)
Gont meg szokás szerint jol elverték :D