72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #58516
    Aku no Hana
    Nem bírtam végig nézni. Ez a karakter dizájn és animáció nagyon rossz. Én így nem fogok semmit nézni. Azok a fejek, az arcok, a mozgások...bődületesen rontják a hangulatot. Pedig a környezet szépen meg van csinálva, de ez...taszít. A távolban üres arcok egyszercsak kirajzolódnak. Furcsa, és nem jól furcsa....
    Olyan, mintha felvették volna a mozgásokat és aztán rajtzolták át ilyenre. A sztorira se tudtam figyelni :D
    Mondjuk az Ending az jó..érdekes :D
  • Lelouch
    Óriási volt. :D
  • LasDen #58514
    megnéztem...jókat derültem rajta...ahogy kinéztek :DDD na meg a meccs :D
  • Lelouch
    Amúgy a listádat nézegetve, szerintem lenne még mit pótolnod régebbi címekből. IMO érdemesebb ilyeneket előszedni, mint nézni a sok új sorozatot, amiknek nagy hányada a végén be se jön.
  • PetruZ
    Devil Survivor 2 - The Animation (AniDB áll): Azt hiszem, ez nálam az első kasza-esélyes. :) Ez a "halál site", a főszereplő túlhangsúlyozott megrajzolása, meg a mobil app-okon keresztül előhívható démonok nekem már sok(k)... 2/10
  • Lelouch
    Akkor nem szóltam. :D
  • Zomil
    Amugy most nézem, ez nem is frissült, mert a mangákhoz felvettem a Medaka Box-ot és a linkelt oldalon üres a manga listám.

szerk.: Meg a completed is 94 mikor 134nél járok :)
    Szoval majd 24ora mulva nézzük meg ujra :)
  • Zomil
    8.64
    Azért az már nem annyira borzaszto, majd ha tuvagyok 200animén akkor biztos lejjebb fog menni, de azért amikor elkezdtem nézni akkor még erösen szürtem a dologkat ugy az elsö 50anime legalább 9pontnál nem lehet rosszabb, mert ugye egyértelmüen a jobbakat válogattam ki.

De ha megnézed az ujak már huzzák szépen lefelé :)
  • armageddon666
    Mean score = 10 :DDD
  • LasDen #58507
    kicsit túl van misztifikálva benne a fotózás...mintha egy teljesen új ember lenne :D
  • Lelouch
    Try again. :D
  • Lelouch
    Hú de érdekesen hangzik. :D
  • Lelouch
    Jah.
  • LasDen #58503
    38-39. rész, ugye?
  • Lelouch
    Ma ki is jött angol felirattal az utolsó két rész. Király volt, a focit kedvelőknek mindenképp érdemes belenézni. :D
  • PetruZ
    Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru (AniDB): Hősünket (aféle "no friends, no girlfriend and I'm proud of that"-alak) a fiatalságról írt riasztóan cinikus és pesszimista esszéje miatt az osztályfőnöke azzal "bünteti", hogy kötelezően lépjen be az Önkéntes klubba, amelynek egyetlen tagja és vezetője az iskola körülrajongott, szuperokos és szuperszép - de furcsamód magányos - leányzója, aki hisz abban, hogy a kiemelkedettek feladata segíteni a világ elveszett és reménytelen alakjain.
    Jéé, még egy középiskolás romkom, ezúttal a filozofálgatósabb fajtából. ;) 5/10, akármi is lehet még belőle.
  • Zomil
    Nem igazán szeretem az ilyen semmiröl nem szolo dating sim adaptáciokat, de ez ugy érdekesnek tünik, hogy igy a fotozással összekötik :)
  • PetruZ
    Photo Kano (AniDB): Középiskolás srác megkapja apja korábbi fotómasináját és ez pont az új, 2. év kezdetén történik, tehát a sok lány, akiket ismer (de csak szimplán baráti alapon), egyszeriben mind fotóalanyoknak kezdenek tűnni a számára. Az iskolában ráadásul két fotós klub is működik, mint egymás riválisai és döntenie kell, hogy melyiket választja.
    High school - dating sim - borderline ecchi - romkom, ez kb. össze is foglalja a lényeget. :D 5/10, de alakulhat még mindenféle irányba.
  • Zomil
    Nah végre frissitettem a MAL listámat, meg átpontoztam jopár dolgot, mostmár 8fölött csak olyan van amit bármikor megtudnék ujra nézni :D

Amugy Completed-re nekem 134-et ir, azt hittem több lesz :D
  • PetruZ
    Na, akkor elkezdem én is a szezonkezdeti szokásost. :D

Hatarakou Maou-sama! (AniDB): Elűzött démonúr, akinek a Földön, emberi alakban kell kibekkelnie azt az időt, míg haza tud térni, de mivel a mágiája megszűnt (ill. jelentősen lecsökkent és nem tudja újratölteni), kénytelen dolgozni - mint egy tipppikus gyorsétterem részmunkaidőse (ami eddig nem kicsit Working! feeling a mini-méretű munkatársnővel, meg a főnöknővel :) ). Eközben viszont a másik világból az emberek hősnője is a Földre kerül...
    Fantasy helyszínnel indul és csakhamar modern day "work-kom" lesz belőle (meg talán "rom" is lesz ott, úgy hiszem :P ). Eddig okés, 6/10.
  • LasDen #58496
    Hataraku Maou-sama!
    Igen jó volt. Én már annak is örültem volna, ha annál marad, amilyen a bevezető volt. Kurta jól nézett ki, démonkirályostul, hősöstül...de ez a komikusabb felütése is bejön. Mikor japánul szólt az ingatlanközvetítőhöz, ott leborultam a fotelról :DD Jó lesz ez...
  • IMYke2.0.0.0
  • efti
    Sakamichi no apollon befejezve. Azt tudom csak mondani amit a felenel is: bar a jazz nem az en zenem, a sorozat nagyon jo. 8.5/10
  • Lelouch
    Aku no Hana: Hűha... Belenéztem az első részbe, de ez így ebben a formában kész katasztrófa... Ez így nagyon nem nézős nálam, kár érte...
  • Prof William
    Már a Chunnbyo -nál reméltem, hogy egyszer majd redneznek valami fihtingosabb anumét.
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg csak 187 japán rajzfilm-animációs terméket néztem meg eddig.
  • BEAST #58490
    Tegnap befejeztem a Shinsekai yori-t, ami számomra az utóbbi idők egyik legjobbja lett. Valahogy minden a helyén volt, a karakterek, a világ és ahogy egyre többet megtudtunk a történelmükről.

Az újak közül a Majestic Prince elég komolytalannak tűnik elsőre. A Devil Survivorba viszont még belenézek, a Persona nekem nem igazán tetszett, de meglátjuk mi sül ki ebből.

A Hataraku Maou-sama első része viszont nagyon tetszett, remélem olyan jó lesz a sorozat, mint remélem. :D
  • Lelouch
    Mivel már április van...
  • Zomil
    Már el is kezdödnek az uj sorozatok? :)
  • LasDen #58487
    DEVIL SURVIVOR 2 THE ANIMATION
    Először nem figyeltem rá, mer gondoltam folytatás. De aztán kiderült, hogy olyan, mint a Persona, így nincs első évad, csak ez :D Aztán ahogy ment a rész úgy hasonult egyre jobban a Personahoz. Itt is ilyen megidézős dolog van, de ők a telefonjukból varázsolják elő a démonokat :D Meg nem annyira korlátozódik egy pontra, hanem sokkal tágabb a világa. És van itt kormány szervezet is (ők a Csipsz :D), akik a háttérben ügyködnek persze.
    Egész érdekesnek tűnik, még jó is lehet....
  • WhiteStar
    grat! én nemrég hagytam el a "csak" 200-at :)
  • LasDen #58485
    nálam évadonként csökkent a pontozás...8-ról indult az első, aztán 7 és ez az utolsó már csak 6....örülök, hogy vége, mert egyre kevésbé volt jó. Ebben az évadban már több volt a frusztráló dolog, mint a jó. De így is nagy élmény volt...
  • PetruZ
    Bakuman S3 END: Nos, ez is véget ért három évad és 75 rész után. A mangát elég jól követte végig, bár itt-ott kihagyott kisebb szálakat, de igazából mindegy is. Az utolsó rész vége kicsit túl volt húzva és voltak extra jelenetek még a végén, de nem baj, jó volt így. Mindhárom évad kitűnő volt, a minőségben csak kisebb kilengések voltak, összességében a 3. évad és az egész sorozat is kap egy erős 8/10-et tőlem.
  • LasDen #58483
    erre én is kíváncsi vagyok :D
  • Lelouch
    WTF? :D A Ginga e Kickoff utolsó két részében elvileg ellenük játszottak. :D Nem néztem a sorozatot, de ha kijön a felirat akkor ezt a meccset tuti megnézem. :D
  • LasDen #58481
    OKtóberben lesz mozikban, szóval olyan messze van még a BD, hogy lehet megse érjük :D
  • LasDen #58480
    csak egy 2 részes OVA volt belőle tavaly decemberről...megéri megnézni, nagyon jókat lehet rajta derülni.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenképp jelezzétek, ha kijött már BD-ripben :)
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hittem, hogy valami rajongói próbálkozás - ha volt eredeti sorozat, azt sem ismerem :)
  • LasDen #58477
    beraktam egy camosat is meg aztán a rendeset is...ez meg új előzetese...:D