72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a gintama kínos jelenetekben van egy ilyen fütyülős zene, azt honnan tudnám megszerezni? neten/youtuben kerestem de nem találtam semmit, segítenétek nekem? (csengőhangnak kellene)
-
Dansai Bunri no Crime Edge 01: Hát...öö...hajvágo fétis...oké :D -
Ja, emlékszem rá. Nem is bírtam végignézni. :D -
Az. Siman kenterbe verte az ISt klisessegben -
Dragon Crisis? -
Jajne. Bar ha valszteni kell egy uj sorozat IS es uj sorozat Index kozott, akkor ket infinite stratost kerek es egy dragon.... dragon mi is volt az a sorozat? -
Nah én is belekezdek Devil Survivor 2: Egy kicsit komolyabb Persona-nak néz ki, vagyis tetszik. ED nagyon kellemes. Kiváncsi vagyok mi sül ki belöle. -
Suisei no Gargantia (AniDB): Pont most néztem végig az első részt, ez azért félrevezető jelenet. :) Annyira azért nem jött be, főleg az első, túl mechás, túl techoblablás fele, de a második fele már jobb volt, érdekesebbnek tűnik. Eddig 5/10, aztán meglátjuk, miből lesz több.
-
Ah már alig várom, hogy lássam :D -
nyehehehe :D
-
ebben a tempóban legalább biztos nem érik be a mangát :D
bár gyanús nekem, hogy ezután a teiko arc után lesz az utolsó nagy meccs és végét. de ugye ez még rohadt messze van. ez a teiko még eltart szerintem 8-10 fejezetet aztán meg a meccs is lesz vagy 20 fejezet:D -
2nd Kuroko's Basketball Season Slated for September
Örültem volna, ha már a nyári szezonban indul, de hát ez van. -
Haiyore! Nyaruko-san W (AniDB): "Do not underestimate the fork. The fork is the strongest weapon in the universe." Mint volt. :D 7/10
-
Reboot? WTF? :DDD
Inkább az S2-öt adják már le :D -
Miért? Mi nem volt jó benne? :D (Vicceltem. :) )
-
reboot?? wtf??? mit kell ezen rebootolni? :D ezt nem rebootolni kell, ki kell dobni és egy jó történetet írni :D -
Infinite Stratos reboot tényleg lesz, ez most jó? -
Nagyjából tényleg ezek tűnnek érdekesnek, de azért a többit is folytatom, ki tudja. :) -
Engem attack on titan, meg ez a gargantia fogott meg eléggé :) -
nekem egy hypeolt sorozatom nem volt ebben a szezonban. a samurai brideot vártam, de az folytatás...viszont egyikről se tudtam, hogy jó lesz-e v sem :D -
Mondtam én, hogy jo lesz, de ezek szerint csak én voltam hype-olva töle :D -
Tényleg érdekesnek tűnik. Gondolom most majd pár rész ismerkedünk az új környezettel után jön majd az akció. :) -
bakker...Gargantia rohadt mód bejött. olyan jó volt, erre nem vége van, hogy bakná meg :D Jól néz ki, de érdekesnek tűnik. bár attól tartok, hogy miután megtudja mi van, beilleszkedik, akkor unalomba süllyed az egész.... -
Úgylátom a minden beállítás törlése volt a baj. Nem töröltem, csak felraktam. De toltam rá külön uninstallt vezérlőpultból, felraktam mindent, reseteltem megint, mert miért ne, megy. Eddig ilyet nem csinált pedig, akárhányszor frissítettem régebben. -
Rossz codec verzió elsz, lehet 10-bit-es encodolással van parája.
CCCP installnál jó eséllyel valamit elrontottál, takarítsd le teljesen, beállításokkal együtt és rakd újra.
Egyébként PotPlayer viszi mint mindig. :) -
nekem a gg féle ment, szóval szerintem nálad lesz a hiba -
Jól tettem, hogy beírtam, mert ha később átállnak vmi új cuccra, akkor tudni fogom mitől nem megy.
GG féle Shingeki no Kyojin se megy.. Ugyanaz... Nem indul el, pedig "playing". Két legújabb, tavaszi szezoni anime, egyik se megy. Kijött mostanság vmi frissítés vmihez, amiről nem tudok? -
UTW-Vivid féle Suisei no Gargantiát lejátsza vkinek vmi?
MPC-HC vhogy nem viszi.. Elindítom,de csak szaggat össze-vissza, zöldpixeles, mint mikor rossz az idő és nem fogja a parabola a jelet rendesen, aztán leszedtem a legújabb CCCP-t, ahogy tanácsolta a leírás és most már el se indul. Azt mondja playing,de nem megy sehova. Minden más fasza. -
Little witch academy: tetszetos volt. Kicsit nyulosak voltak a karakterek, de igenyes munka ez is. -
Mondjuk nekem pont az LN-es dizájn jön be jobben :)
Viszont az jo hir, akkor lehet belekezdek a mangába :) -
Death Billiards: kisse semmitmondo tortenet, de nagyon igenyesen kidolgozva. Ha ezt valoban kezdo animatorok csinaltak, akkor az utanpotlas miatt nincs miert aggodni. -
Elviekben a manga részletesebben dolgozza fel az LN-t, mint az anime. Meg még ugye a karakterdizájn eltérő. -
ez a Date A Live elég nagy fasság :D nézni fogom, de fasság :D
a címet folyton Date Alivenak olvasom...ha nem akkor Date Masamunenak...
de ez a történet nagyon bugyuta :D -
Maoyuu Maou Yuusha end: Imádtam, mondjuk amugy is történelem fanatikus vagyok, de ez nagyon bejött 8/10. Kár, hogy annyira szarok az eladások, hogy 90% eséllyel nem folytatják, pedig még lenne böven mit adaptálni :(
Ráadásul LN azt meg már tényleg nem szivesen olvasnék, a manga meg nem tudom mennyire más. -
HxH 74: B+...Gon egy...egy...nem is tudok mit mondani rá...hatalmas állat :O -
Kabbe :DDD
Beast: Köszi, akkor belenézek :) -
.... -
Megnézem mi lesz belőle, de nem nyűgözött le. Azért arra kíváncsi leszek mit akarnak kihozni ezekből a gyilkos cuccokból, mert remélem nem a hajvágás lesz a legjobb amire használni lehet őket. :d -
Igen. -
Dansai Bunri no Crime Edge <- ezt valaki látta? :)