72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Yuyushiki (AniDB): Újabb sorozat ~24 perces részekkel (amiből az OP/ED a szokásos hosszúságú) három középiskolás lány hétköznapjairól, azaz nem szól semmiről. :D
Na jó, ez azért hosszabb, mint az előző és egyfajta Yuru Yuri + Lucky Star + Acchi Kocchi mix. Faviccek, szóviccek, idióta viccek + némi tudományos ismeretterjesztés szórakoztatóan. Mondjuk egyelőre 5/10.
-
Aiura (AniDB): Újabb minisorozat ~4 perces részekkel (amiből az OP/ED kb. másfél perc) három középiskolás lány hétköznapjairól, azaz nem szól semmiről. :D Legyen mondjuk 5/10, mert egyelőre nem sok minden történt, de a rajz és az animáció elég jó minőségű.
-
Nyarlko is ezt csinálta az új évad első részében. "If you want to see my true form, Mahiro-san... I'll show you what I looked like when I was born... Eek!" :D
-
Kokoro Connect: Régi, de csak most fejeztem be; korábban nagyon elmaradtam vele és holtidőben újrakezdtem. Jól és érdekesen indult, aztán olyan semmilyen lett, valahogy a lényeg halt ki belőle, az idővel változó eseménytípusok meg inkább nevetségesek lettek, a rosszabbik fajtából. Meg unalmasak. Ezt csak tetézte az a rengeteg ifjúkori angst, ami szinte hullámokban árad az öt főszereplőből. A 4 specialt még megnézem, de összességében többet vártam. 5/10
-
Attack on Titan 01: Huhh...ez valami iszonyat ütös elsö rész volt. Zene nagyon jo, és elég brutális is volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon jo jelenet volt, mikor a várost védö katona elkezd rohanni az oriás felé, majd megtorpan és rájön, hogy esélye sincs ellene és inkább megmenti a 2 gyereket -
ja igen :DDD -
Elöl nyitott kapucnis felső :D -
Sajnos igen. :S
De mondjuk az is tetszik, hogy mindig más fétise van :D
Volt már farmeres meltarto nélküli, meg még nem tudom mi :D -
Medaka konkrétan a sorozat kerékkötőjévé vált.
Naked Apron Alliance:
-
Én nem csodálkozom ezen...Medaka egyre inkább vált a sorozat folyamán unszimpatikussá. Ráadásul elég gáz, ha egy föszereplö szinte nulla karakterfejlödést mutat. Persze ennek is meg van az oka, mert ugye Medaka csak másoktol tud megtanulni dolgokat igy a karakter fejlödése is teljesen a többiektöl függ.
Viszont ezzel szemben Nisio megalkotta az (számomra!) egyik legjobb szereplöt Kumagawa-t, ö azt hiszem örök favorit marad. Ha csak ö és Zenkichi lennének a föszereplök fogadni mernék, hogy sikeresebb lenne a sorozat. Persze ehhez már késö, mert ugye minden Medaka-ra van épitve és ha öt kivennék azért alaposan megcsappanna a rajongo tábor.
De akkor is: Naked Apron Alliance FTW! :D -
Bár ennyire lent azért tényleg nem nagyon szoktak lenni... -
Pedig ez elég gyakori jelenség. -
az elég gáz, ha a főszereplő a saját sorozatában nem a legnépszerűbb :D -
Ez most nagyon gyenge trollkodás volt. Már ha egyáltalán az volt. :D De ha nem, az még rosszabb Nisio-ra nézve. 
Amúgy még múlthéten volt spoiler a 3. karakternépszerűségi verseny további helyezettjeiről is.
4) Emukae
5) Naze
6) Medaka
7) Ajimu
Medaka jól lesüllyedt. :D Mostanra már Nienami is előtte lehet szerintem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hatalmas troll ez a Nisio... :D
Komolyan mostmár tényleg fogalamam sincs mit akar lezárásnak -
Ja, a 190. fejezetből. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A változatosság kedvéért, a Kumagawa elleni harcot se mutatták. :D -
Ez igy most az uj ch-bol?
omg...ez ultragáz :D -
Zomil, érdekel egy kis Medaka Box spoiler? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Medaka lesz a suli igazgatója. Szóval kb. a maradék értelme is odalett az arc-nak.
-
Samurai Girls S2: Köszi Lasden a forditást :)
Hát...ez elég beteg kezdés volt...dojo-bol átalakitott cselédkávézo... :D
Meg az ED...jajj :D
De legalább most nem lesz cenzura. -
10/10 :D -
Igen, erre mondtam, hogy ez más dolog.
-
Direkt használtam a '/' jelet : minden olyan (rajz)filmes matériát, amit hetekre, hónapokra darabolva adagolnak kerülök.
Vagy egyben nézem meg őket, vagy soha. -
-
Ez megint más dolog. :) -
Film / sorozat befejezésre nekem 1 nap / 1 hét várakozás is idegesítő tud lenni.
Ezért is hagytam abba a futó sorozatok nézését. -
1 év várakozás kb. alapnak számít. Ha annál sokkal többet kell várni, na az a szívás. -
Folytatásra várni hosszu idöt mindig szivás... -
Inquisitor #58649 Hehehe, azért nem semmi, hogy a tablet/okostelefon mennyire beleépült a japán kultúrába ilyen rövid idő alatt, nem tudja valaki hol lehet démonidéző applikációkat letölteni mondjuk Androidra? :D
Az is igaz, hogy az elforgatható kijelzős készülékek már rég kimentek a divatból, konkrétan be se jöttek, de a DS2-ben azért is olyan van egyik főszereplőnek ...
Köszi az infót. -
mer ez egy RPG játék adaptációja és a 2. részét dolgozzák fel.
mint a Persona 4 vagy a Persona 3 -
Inquisitor #58647 Nem tudja valaki a Devil Survivor 2 címében miért van az a kettes? :D
Elég jól indult az első rész, bár szerintem a Meteorológiai Szolgálat neve éppen annyira fantázia dús, mint a Láthatatlan ember sorozatban a Halászati és Játékügyi Minisztériumé. -
armageddon: köszi :D
behozta a mangát, evvan, énis jól szórakoztam rajta :)
de most jönnek az új szezonos animék szóval legalább lesz egy kis szusszanás :D -
Tényleg szívás? Mert általában nem kell várni legalább annyit egy folytatásra. 
-
Jah értem, hát valoban 1évet várni tényleg szivás. -
de fog, ki is írták nagy betűkkel, de attól még szar volt :D
folytatás meg szerintem minimum 1 év múlva lesz... -
Anime nem fog folytatodni? -
Befejeztem Fairy Tailt. Ez az utolsó 10 rész nem volt rossz. A megszokott dolgok a megszokott módon történtek. De nem baj...
Ha az egész sorozatot nézem a rengeteg hibája ellenére azért jól szórakoztam. Úgy 70 rész után kezdett nagyon repetatív lenni. A történetek, a dialógok, de a harcokban sem volt nagy újdonság. Csak hosszabbak lettek az arcok. Ha sok részt néztem egymásután. Márpedig én úgy néztem, akkor a béna angol akcentus idegölő volt. A sok szébátúszu meg feáírí télük az agyamra mentek, annyira rossz volt :D Viszont a szereplők szimpatikusak tudnak lenni annak ellenére, hogy nincs semmi újdonság bennük. Ez csak a jó arcokra igaz, a rosszak többsége idegesítő szar...Natsut bírom pedig ugye standard battle manga főhős. Lucyt is kedvelem. Valahogy sikerült megkedvelnem őket a sok hiányosság ellenére is :D
Az utolsó nagy harc jó volt (már ami az utolsó rész beli részét illeti, mivel előzőleg egy büdös nagy nulla volt). Natsu szokásos módon nyert, de legalább jól nézett ki :D
Eredetileg 7 pontot akartam adni rá, de ezzel a befejezéssel elvágták magukat. Nem elég, hogy a történetet nem fejezték be, de az utolsó jelenet is egy kalap szar. Annyira éreztem, hogy ilyen lesz, és amikor megtörtént egy nagy bazd meg hagyta el a számat meg jól bemutattam neki...rohadt geci egy befejezés :D
Szóval 10/6
És folytatom a mangával... -
"Ore mo, Mou Jump Sotsugyou Shi Nakya Ike nee Toshi da yo naa" Ha minden igaz a címe. :) -
jaa ez...passz
esetleg az OSTket nézd át. azon talán rajta van -
pl. itt 24:30től, sok jelenetben is bennevan -
fütyülős??