72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Yuyushiki (AniDB): Újabb sorozat ~24 perces részekkel (amiből az OP/ED a szokásos hosszúságú) három középiskolás lány hétköznapjairól, azaz nem szól semmiről. :D
    Na jó, ez azért hosszabb, mint az előző és egyfajta Yuru Yuri + Lucky Star + Acchi Kocchi mix. Faviccek, szóviccek, idióta viccek + némi tudományos ismeretterjesztés szórakoztatóan. Mondjuk egyelőre 5/10.
  • PetruZ
    Aiura (AniDB): Újabb minisorozat ~4 perces részekkel (amiből az OP/ED kb. másfél perc) három középiskolás lány hétköznapjairól, azaz nem szól semmiről. :D Legyen mondjuk 5/10, mert egyelőre nem sok minden történt, de a rajz és az animáció elég jó minőségű.
  • PetruZ
    Nyarlko is ezt csinálta az új évad első részében. "If you want to see my true form, Mahiro-san... I'll show you what I looked like when I was born... Eek!" :D
  • PetruZ
    Kokoro Connect: Régi, de csak most fejeztem be; korábban nagyon elmaradtam vele és holtidőben újrakezdtem. Jól és érdekesen indult, aztán olyan semmilyen lett, valahogy a lényeg halt ki belőle, az idővel változó eseménytípusok meg inkább nevetségesek lettek, a rosszabbik fajtából. Meg unalmasak. Ezt csak tetézte az a rengeteg ifjúkori angst, ami szinte hullámokban árad az öt főszereplőből. A 4 specialt még megnézem, de összességében többet vártam. 5/10
  • Zomil
    Attack on Titan 01: Huhh...ez valami iszonyat ütös elsö rész volt. Zene nagyon jo, és elég brutális is volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon jo jelenet volt, mikor a várost védö katona elkezd rohanni az oriás felé, majd megtorpan és rájön, hogy esélye sincs ellene és inkább megmenti a 2 gyereket
  • Zomil
    ja igen :DDD
  • Lelouch
    Elöl nyitott kapucnis felső :D
  • Zomil
    Sajnos igen. :S

De mondjuk az is tetszik, hogy mindig más fétise van :D
    Volt már farmeres meltarto nélküli, meg még nem tudom mi :D
  • Lelouch
    Medaka konkrétan a sorozat kerékkötőjévé vált.

Naked Apron Alliance:
  • Zomil
    Én nem csodálkozom ezen...Medaka egyre inkább vált a sorozat folyamán unszimpatikussá. Ráadásul elég gáz, ha egy föszereplö szinte nulla karakterfejlödést mutat. Persze ennek is meg van az oka, mert ugye Medaka csak másoktol tud megtanulni dolgokat igy a karakter fejlödése is teljesen a többiektöl függ.
    Viszont ezzel szemben Nisio megalkotta az (számomra!) egyik legjobb szereplöt Kumagawa-t, ö azt hiszem örök favorit marad. Ha csak ö és Zenkichi lennének a föszereplök fogadni mernék, hogy sikeresebb lenne a sorozat. Persze ehhez már késö, mert ugye minden Medaka-ra van épitve és ha öt kivennék azért alaposan megcsappanna a rajongo tábor.

De akkor is: Naked Apron Alliance FTW! :D
  • Lelouch
    Bár ennyire lent azért tényleg nem nagyon szoktak lenni...
  • Lelouch
    Pedig ez elég gyakori jelenség.
  • LasDen #58664
    az elég gáz, ha a főszereplő a saját sorozatában nem a legnépszerűbb :D
  • Lelouch
    Ez most nagyon gyenge trollkodás volt. Már ha egyáltalán az volt. :D De ha nem, az még rosszabb Nisio-ra nézve.
    Amúgy még múlthéten volt spoiler a 3. karakternépszerűségi verseny további helyezettjeiről is.

4) Emukae
    5) Naze
    6) Medaka
    7) Ajimu

Medaka jól lesüllyedt. :D Mostanra már Nienami is előtte lehet szerintem.
  • Zomil
    Hatalmas troll ez a Nisio... :D
    Komolyan mostmár tényleg fogalamam sincs mit akar lezárásnak
  • Lelouch
    Ja, a 190. fejezetből.
    A változatosság kedvéért, a Kumagawa elleni harcot se mutatták. :D
  • Zomil
    Ez igy most az uj ch-bol?
    omg...ez ultragáz :D
  • Lelouch
    Zomil, érdekel egy kis Medaka Box spoiler? :D
    Medaka lesz a suli igazgatója. Szóval kb. a maradék értelme is odalett az arc-nak.

• Zomil
    Samurai Girls S2: Köszi Lasden a forditást :)
    Hát...ez elég beteg kezdés volt...dojo-bol átalakitott cselédkávézo... :D
    Meg az ED...jajj :D

De legalább most nem lesz cenzura.
  • Lelouch
    10/10 :D
  • Lelouch
    Igen, erre mondtam, hogy ez más dolog.
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt használtam a '/' jelet : minden olyan (rajz)filmes matériát, amit hetekre, hónapokra darabolva adagolnak kerülök.
    Vagy egyben nézem meg őket, vagy soha.
  • LasDen #58654
  • Lelouch
    Ez megint más dolog. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Film / sorozat befejezésre nekem 1 nap / 1 hét várakozás is idegesítő tud lenni.
    Ezért is hagytam abba a futó sorozatok nézését.
  • Lelouch
    1 év várakozás kb. alapnak számít. Ha annál sokkal többet kell várni, na az a szívás.
  • Zomil
    Folytatásra várni hosszu idöt mindig szivás...
  • Inquisitor
    Hehehe, azért nem semmi, hogy a tablet/okostelefon mennyire beleépült a japán kultúrába ilyen rövid idő alatt, nem tudja valaki hol lehet démonidéző applikációkat letölteni mondjuk Androidra? :D
    Az is igaz, hogy az elforgatható kijelzős készülékek már rég kimentek a divatból, konkrétan be se jöttek, de a DS2-ben azért is olyan van egyik főszereplőnek ...

Köszi az infót.
  • LasDen #58648
    mer ez egy RPG játék adaptációja és a 2. részét dolgozzák fel.
    mint a Persona 4 vagy a Persona 3
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki a Devil Survivor 2 címében miért van az a kettes? :D
    Elég jól indult az első rész, bár szerintem a Meteorológiai Szolgálat neve éppen annyira fantázia dús, mint a Láthatatlan ember sorozatban a Halászati és Játékügyi Minisztériumé.
  • tigeroo
    armageddon: köszi :D

behozta a mangát, evvan, énis jól szórakoztam rajta :)

de most jönnek az új szezonos animék szóval legalább lesz egy kis szusszanás :D
  • Lelouch
    Tényleg szívás? Mert általában nem kell várni legalább annyit egy folytatásra.
  • Zomil
    Jah értem, hát valoban 1évet várni tényleg szivás.
  • LasDen #58643
    de fog, ki is írták nagy betűkkel, de attól még szar volt :D
    folytatás meg szerintem minimum 1 év múlva lesz...
  • Zomil
    Anime nem fog folytatodni?
  • LasDen #58641
    Befejeztem Fairy Tailt. Ez az utolsó 10 rész nem volt rossz. A megszokott dolgok a megszokott módon történtek. De nem baj...
    Ha az egész sorozatot nézem a rengeteg hibája ellenére azért jól szórakoztam. Úgy 70 rész után kezdett nagyon repetatív lenni. A történetek, a dialógok, de a harcokban sem volt nagy újdonság. Csak hosszabbak lettek az arcok. Ha sok részt néztem egymásután. Márpedig én úgy néztem, akkor a béna angol akcentus idegölő volt. A sok szébátúszu meg feáírí télük az agyamra mentek, annyira rossz volt :D Viszont a szereplők szimpatikusak tudnak lenni annak ellenére, hogy nincs semmi újdonság bennük. Ez csak a jó arcokra igaz, a rosszak többsége idegesítő szar...Natsut bírom pedig ugye standard battle manga főhős. Lucyt is kedvelem. Valahogy sikerült megkedvelnem őket a sok hiányosság ellenére is :D
    Az utolsó nagy harc jó volt (már ami az utolsó rész beli részét illeti, mivel előzőleg egy büdös nagy nulla volt). Natsu szokásos módon nyert, de legalább jól nézett ki :D
    Eredetileg 7 pontot akartam adni rá, de ezzel a befejezéssel elvágták magukat. Nem elég, hogy a történetet nem fejezték be, de az utolsó jelenet is egy kalap szar. Annyira éreztem, hogy ilyen lesz, és amikor megtörtént egy nagy bazd meg hagyta el a számat meg jól bemutattam neki...rohadt geci egy befejezés :D
    Szóval 10/6

És folytatom a mangával...
  • armageddon666
    "Ore mo, Mou Jump Sotsugyou Shi Nakya Ike nee Toshi da yo naa" Ha minden igaz a címe. :)
  • LasDen #58639
    jaa ez...passz
    esetleg az OSTket nézd át. azon talán rajta van
  • tigeroo
    pl. itt 24:30től, sok jelenetben is bennevan
  • LasDen #58637
    fütyülős??