72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Azért ezt most nem volt olyan nehéz kitalálni. :D
  • Zomil
    Viszont a timskip-el megint beletrafáltam. Kéne lottoznom :D
  • Zomil
    pfffffffffffff :D
  • Prof William
    Eladó angol nyelvű Mardock Scrambe manga 1-6 kötete.

Tökéletes állapotban, egyedül a szélei vannak védve ragasztószalaggal a minőségromlás ellen.

1 manga ára 1500Ft, de aki megveszi az egészet annak 8000+ postaköltségért odaadom.

Akit érdekel az írjon rám PM-et.
  • Count Adyn
    NAgyon bejött az a sorozat, mult héten néztem végig^^
    Elvileg már volt ha ott tartasz:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fater ki akarta nyírni a hugát mert annyira táp volt ő meg megvédte
  • Lelouch
    Ritka, hogy már ilyen korán van Medaka Box manga spoiler... :D
    10 éves timeskip, Kumagawa eltűnt. Akune és Wanizuka úgy néz ki összejött. Egyelőre ennyiről írtak.
  • Lelouch
    Engem is meglepett volna, ha az előző rész végén nem jelenti be a narrátor. :D
  • Lelouch
    A Needless-ben is van ilyen képesség. Az 2003-ban indult.
  • Zomil
    Katanagatari 07:
    Azért Shichika növérének halála meglepett :O
    Bár ugy látom nem nagyon viselte meg...Mondjuk arra is kiváncsi vagyok, hogy ölte meg az apját. Remélem lesz rola szo
  • Zomil
    Hát kezdödik egy ilyen Sketdance féle segitünk az iskola tanuloinak, aztán az S1 végén van egy nagyon durva harc és átmegy az egész shounen fight-ba :D
    Ráadásul nem is a könnyedebb fajtábol teli wtf dolgokkal és emellé azért elég véres is :)
  • LasDen #58786
    iskolás battle manga/anime...közel sincs gintama/skethez, nem a humoron van a helyzet, hanem a harcon...
  • armageddon666
    Egyébként ez a Medaka most miről szól? Mert így leírás alapján ilyen Gintama/Sket-dance szerű, aztán spoilereiteket olvasva meg Bleach. :D
  • armageddon666
    Ja hogy a Medaka is Nisio? :D
    Egyébként szerintem már Katanagatari előtt is volt már ilyen képességű szereplő. Nem tudnék példát mondani, de valahogy adja magát a képesség. :) Fist of the North Starból kinézném hogy valakinek volt ilyenje. :D
  • Zomil
    Hát...Nisio aztán tud trollkodni :D

Jah vágom, hogy elöbb volt a Katanagatari, csak kicsit furcsa volt látni, hogy az ötlet itt jelent meg elöször aztán késöbb egy egész mangát épitett erre. :)
  • armageddon666
    Gondoltam előző kommentben hogy megsejtetem mennyire felejthetetlen lesz Sabi elleni harc, de aztán nem akartam, mert hátha spoiler hogy harcolnak... :)

Katanagatari 2007 vs Medaka 2009 :)
  • Zomil
    Katanagatari 04: Na várjunk csak a 3. rész végi elözetesben Shichika harcát mutatták, a 4. részben meg ebböl semmi nem volt benne :|
    Omg...Shichika növére kicsit durva :O
    Nem semmi egyébként a sorozat egyik pillanatban mosolygok a szereplök hülyeségein másik pillanatban meg az állam leesik a brutalitástol.

szerk: Amugyis mit keres itt Medaka képessége? :D
  • armageddon666
    Yaaaay!!! :D Nagyon jó sorozat. :) A végső harc zenéjét ma is hallgatom még. Az a mély szívdobogás szerű hang....

• Zomil
    Ja...ok :D

szerk.: közben meg sikerült belefutnom egy giga spoilerbe...lol... :D
  • LasDen #58778
    olvasta a halál :D tizenegynéhány fejezet után kukáztam azt is :D de attól még adtam esélyt ennek is. ameddig én jutottam, ott még nem volt megmagyarázva...vagy megvolt, de már nem emlékszem :D
  • Malakai
    A manga se ért még véget.
  • Zomil
    De a mangát meg végigolvastad nem? :D

Amugy ki fog derülni honnan? miért jöttek az oriások?
  • Zomil
    Jajj, ezeket ugy birom... :D
  • Lelouch
    A nézőre van bízva, hogy miként értelmezi.
  • Zomil
    Amugy Togame szeme miért változik meg néha?
  • LasDen #58772
    a sokadik alkalommal ugyanaz a kezdés már nem hat annyira...
    de lehet még jó, ha a srác kicsit felnő picit :D
    viszont a 2 fordulat a végén nem volt rossz. bár mikor szanaszét lőtte, azért számítottam rá, hogy valahogy túléli...hisz főszereplő első részben nem hal meg (kivéve Excel :D)
  • Zomil
    Nem volt kedvem uj animét nézni, ezért belekezdtem a Katanagatariban, elsö rész eléggé megfogott, viszont azon meglepödtem, hogy 50perc egy rész, igy már azt a 12részt biztos nem nézem meg 1nap alatt :D
  • BEAST #58770
    Nekem pont ezért tetszett ennyire. :D
  • LasDen #58769
    olvastam a mangát, szóval ismerem, de adtam az animének is esélyt
    a valvraveben van lehetőség, de a kezdés nagyon gundam volt. le se tagadhatná, hogy sunrise :D
  • BEAST #58768
    Szerintem még elég kevesett láttunk belőlük, de maga a sztori mindenképpen érdekel. Viszont most néztem meg a Valvrave első részét és egész érdekesnek tűnik. :O
  • mikromanus
    A hétvégén én is megnéztem a Little Witch Academyt. nekem is nagyon tetszett. Aranyos nagyon.

Most az Angel Beats van folyamatban. Ez se rossz. Van benne néhány jó (vagy beteg) poén. :)
    Amúgy meg:
    "Hívjatok Krisztusnak!"
  • LasDen #58766
    a karakterek nem nyerték el a tetszésem....
  • BEAST #58765
    mi volt a gond vele?
  • LasDen #58764
    Attack on titan 2
    még néhány rész és megy a kukába....Kaji Yuki a komoly szerepeivel sosem fog megnyerni, azt hiszem...:D
  • Lelouch
    Mert ez a shounen-ekre nem igaz? :D
  • PetruZ
    Namiuchigiwa no Muromi-san (AniDB): Rövid, tizenpár-perces történetek egy fiúról, aki egy nap a mólón magányosan pecázgatva kifogja Muromit, a sellőt és ettől kezdve sokkal érdekesebbek lesznek a napjai... Szimpla comedy, kicsit fantasy, egész nézhető. 5/10
  • Máté94
    Értsd úgy szerintem, hogy a hangsúly a történeten és a szereplők fejlődésén lesz. :D
  • Zomil
    fogalmam sincs :D
  • Lelouch
    Honnan jött ez az irreális? :D
  • Lelouch
    Ezen most nevettem egy jót... :D
  • LasDen #58757
    mert a seinen azt jelenti :D