72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    csakugy:
  • Zomil
    Ah igazad van, most megnéztem ujra és ez tényleg egy facepalm rész. Zászlostankot nézik 5percig majd elmennek mellette :D

De amugy ezen kivül más nagyon facepalm részt nem tudok :)
  • LasDen #58834
    6.
  • Zomil
    Ez amugy melyik részben volt?
  • LasDen #58832
    sokminden felett elnéztem, de itt muszáj volt megállítanom.....
    mikor megjelent a tank, mondom ez simán oldalba durrantja azt csá. erre csak néznek egymásra. mondom oké, akkor majd észhez tér és akkor lövi telibe. erre megfordul és elmegy. Én meg csak néztem....visszatekertem, gondoltam hátha én láttam rosszul valamit. de nem...ott áll vele szemben és megfordul egy lövés nélkül...megállítottam és a kezembe temettem az arcom, majd röhögtem....ez kész röhej :D
  • LasDen #58831
    nem vész. a tankok jól néznek ki, bár picit elüt a kettő, mikor egy karakter is kikukucskál belőle...

• armageddon666
    Egyébként ez a screenshot olyan mintha valami gagyi cel-shaded játékból lenne.
  • Zomil
    Ne köss bele a Girls und Panzer logikájába :D
  • LasDen #58828
    Igen....nekem is ez jutott eszembe. Ha gyengébb is az én tankom, belelövök egyet, amivel bármilyen kárt tehetek bennük, majd elmenekülök...
    erre bazmeg ezek csak néztek egymásra, majd az A jelű tank fogta magát, megfordult és eltűnt...csak fogtam a fejem :D
  • armageddon666
    1.?

Oldalsó páncélzat gyengébb mint az első. A ellenséges tank csöve tőlem elfelé néz. Minden szempontból előnyösebb pozícióban vagyok, még akkor is ha az ő tankjuk esetleg jobb.
  • LasDen #58826
    Kérdés: Mi a teendő, ha az A jelű tankot vezeted?

1. Beledurrantok egyet (vagy kettőt) a velem szemben álló tankba
    2. Fülem farkam behúzva elmenekülök
  • Count Adyn
    Katanagatari folyamatos trollkodás kb:D FElépíti a szexuális feszültséget a két szereplő közt, aztán Shicika mint egy darab fa annyi reakciója sincs:D
    Nem is beszélve a "Japan's strongest swordsmen" ről, amit nem látunk, csak 10 percig pofáznak következő részben hogy mekkora harc volt, hát anyád :D
  • LasDen #58824
    én se neked akartam...dafuq? :O :DD
  • Lelouch
    Ennyi. :D
  • armageddon666
    Ennek őszintén örülök, de nem neked válaszoltam. :D
  • Lelouch
    Az volt a másik dolog? Pedig arról írtam először. :D
  • LasDen #58820
    semmi jó nincs benne :D és az ízlésem különleges..:D
  • armageddon666
    Az lehet hogy nem tetszik, de meg van magyarázva. :)
  • Zomil
    :O
    Pedig tök jo film. Szar az izlésed(najo nem, más izlésébe nem szolok bele) :D
  • Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert akkor sem tetszik, hogy meghalt, az magyarázat nem sokat változtat a véleményemen :D
  • Lelouch
    Miért nem? :D
  • PetruZ
    A szezonos sorozatok 2. részei után eddig egyedül az Aku no Hanát dobtam, a többi még simán jó, sőt, voltak olyanok is, amelyeknél a folytatás jobb volt, mint az első rész. Ilyen pl. a Hataraku (milyen hősnő már az ilyen? :) ), az OreImo (a játékaddikt részek zseniálisak, az a röhögés mindnél, meg a viselkedésminták utánzása... áááhhh... :D ), és a SNAFU. A Kyonin-ban még mindig a főhős srác a legfőbb probléma számomra, a Gargantia meg kb. addig volt jó, amíg nem kezdett el a végén megint übermecházni...
  • LasDen #58814
    azon kívül, hogy egy rakás szar?? semmi :D
  • Zomil
    Mi bajod vele? :)
  • Zomil
    Nem, igy se :)
  • LasDen #58811
    remélem nem :D
  • Lelouch
    A másik dologra meg ott van a #58806. Szerintem így ebben a formában teljesen elfogadható volt.
  • Seth
    AMV Hell 6.66 to be released Friday, April 19

nem is figyeltem régóta,hogy hogyan áll a projekt. Várós :D
  • Zomil
    Hát mondjuk igen, igazad van, de mondjuk nekem nem Hitei volt a legnagyobb problémám igazábol, hanem a másik dolog.
  • Zomil
    Gargantia 02: Jolvan látom a készitö szereti a Waterworld-öt :D
  • Lelouch
    Jaja.
    Elvégre Hitei volt az egyetlen személy, aki egyenrangú félként tekintett Togaméra. És ez fordítva is igaz volt. Adta magát, hogy ő fogja helyettesíteni. De Shichika még így se tekintett úgy Hitei-re, mint Togaméra, és valószínűleg soha nem is fog.
  • Lelouch
    Az igazi felelős lényegében Shikizaki Kiki, ő volt az ötletgazda. De ha azt nézzük, mi volt a célja, akkor Togame halála is csak egy szükséges áldozat lett volna a nagyobb jó érdekében. Meglátásom szerint Togame halála amúgyis elkerülhetetlen volt, előbb-utóbb mindenképp elérte volna a végzete... Kár, hogy végül minden teljesen hiábavaló volt. De hát legalább lehet azt mondani, hogy Togame számára feloldozás volt a halál.
    Amúgy ezzel kapcsolatban olyanokat is olvastam, hogy Emonzaemon magától cselekedett, nem pedig parancsra. Ha igaz, akkor ez is csak azt mutatja, hogy elkerülhetetlen volt. Ha például a sógunátus rájön Togame kilétére, akkor ők is megpróbálták volna megölni. Shikizaki Kiki kavarása lényegében valami olyasmit idézhetett elő, mint ami a Steins;Gate-ben volt Mayuri-nál.

Mondjuk lehet nem ártana egy rewatch nekem se, így hogy tudom melyik részletekre kell jobban odafigyelni. :D
  • armageddon666
    rég láttam már de sztem pont az volt a lényeg hogy átveszi a helyét
  • Zomil
    Hát azok után amennyi brutalitás történt...nem hiszem, hogy nagyon kilogott volna :)

Szerintem a sokkal kevésbé passzolt, hogy utána Shichika mellé szegödött. Mert oké ne ölje meg...de ne vegye már át Togame helyét :S
  • armageddon666
    De a Hiteies dologra gondoltam hogy nem lepett meg igazán. Nem passzolt volna az egészbe. :)
  • Zomil
    "de szerintem nem volt annyira meglepő a problémád."

Hát pont amit a spoilerben irtál az volt a legnagyobb problémám :D
  • LasDen #58800
    Tonari no Seki-kunt olvassa valaki?? Hatalmas egy manga. Bár csak fejezetenként 10 oldal, de nagyon jó. A régi unalmas iskolai órákat idézi Seki-kun baromkodása :D
    Sztori röviden: Yokoi Seki-kun mellett ül. Míg Yokoi próbálna tanulni, addig Seki-kun minden lehetséges módon próbál nem figyelni. Sakkozik, táblás játékokat játszik, várat épít vagy macskázik. És általában Yokoi figyelmét is elvonja. Ami azt eredményezi, hogy a tanár őt tolja le, mindig :D

Nagyon kellemes :D
  • armageddon666
    Rég láttam, de szerintem nem volt annyira meglepő a problémád.

Togame halála viszont komoly volt. :( Az meglepett... De Hiteinek szurkoltam hogy ne ölje meg Shichika.
  • Zomil
    Katanagatari befejezve...8/10
    Egyszerüen számomra -1pont Togame halála miatt...meg a vége se igazán tetszett...oké badass volt meg minden ahogy végigzuzott mindenkin Shichika...de pl. nem is értettem, hogy pl. Hitei-t miért nem ölte meg mikor kb. ö felelös Togame haláláért...erre ott utazgat vele Shichika. Igazábol nekem csalodás a vége, olyan szépen fel volt épitve az egész, erre Nisio betrollkodik egy ilyen befejezést...
    Utolso rész nélkül viszont simán 9/10 mert iszonyat jo volt, egyszerre vicces mégis elég durván brutális.
  • Prof William
    Umi No Misaki 112

Hátöizé...

Kiderült hogy a Rising Dragon Festival tulajdonképpen egy kezdődik. Mi lesz még itt...