72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Oh köszi :)
Akkor gondolom addig Samurai Girls, meg semmi más nem várhatok.
Pedig a Nyaruko-t már várom nagyon tölük :D -
Az oldal (és az egész Aninet) átmenetileg szervergondok miatt nem elérhető. Szíves türelmetek és megértésetek kérjük a hiba elhárításáig. Köszönjük.
Most beszéltem Gabuval, eléggé el van havazva és vaktában keresi a hiba forrását, ami CPU túlterhelés volt. Na már most az lehet nagy forgalom, egy rosszul felépített képgaléria vagy más hibás weblapmodul. Nem tudja, hogy mit kapcsoljon vissza és mit ne, így elképzelhető, hogy pénteken már nyitjuk a fent említett mentőblogot. - Ricz -
Devil Survivor2 03: Hát itt azért hullanak rendesen az emberek, eddig érdekesebbnek tünik, mint a Persona :) -
Amugy Ricz-ék oldalával mi van? Mert nekem be se jön már egy ideje :S -
szerintem nincs vele baj eddig. olyan, mint volt. a 2. rész picit gyengébb volt, de a 3. hozta a szintet. és jövő héten Gisen.... -
Nem :D
Mondjuk én még csak az elsö részt néztem meg. -
Csak én érzem úgy, hogy ezért felesleges volt második évadot készíteni a Hyakka Ryouran-hoz? :/ -
Chihayafuru, a show ahol minden nehezebb ellenfél kibaszott nagy egoval rendelkezik.
"Ha én itt vagyok, úgyis nyerünk." (Miután szólnak neki, hogy rossz csapathoz ment oda)"Minek várni a döntővel, játszuk le most!"
Persze minek olyan ellenfél, aki erős, de nincs fent a saját seggében....
Apróságok, de feltud húzni :D -
A KyoAni 6 nap múlva fedi fel, hogy mi lesz a következő anime, amit csinálnak...
Visszaszámláló, ha valakit érdekel :D -
Hmm... Lehet ezeket meg akkor vetettem el mielott rajottem volna hogy konvertaljak magamnak 8bit 480p telcsire valo verziot -
AniDB szerint WhyNot, gg, ReinForce.
-
gg, whynot meg commiet tudom... -
Thermae romae-t kik forditottak angolra? Ugyremlik kerestem, de nem talaltam hasznalhato pakkot -
mikromanus #58903 Köszi mindenkinek. Majd szemezgetek. csak egy átfedés van a már megnézettjeimmel (DxD). Biztos lesz megfelelő anyag rekeszizom karbantartásra, vagy fájdalmas kiáltásokat gyakorolni :) -
Mivel utobbi évet kértél ezért 2012-re az én ajánlásaim, meg 2013 eleje:
Nekomonogatari(ha nézed a monogatari sorozatot)
Psycho-Pass
Jormungand(annyira nem kiemelkedö, de érdekes darab)
Zetsuen no Tempest
From the new world
Kokoro connect
Kyoukai Senjou no Horizon
Haiyoru! Nyaruko-san
Fate/Zero
Kore wa Zombie desu ka
Girls und Panzer
Nem mind poénos, de most igy 1év távlatábol ezeket ajánlom.
Jah és végtelenitett sorozat: Hunter x Hunter (2011), joval komolyabb darab, mint egy Naruto, Bleach, One Peace, szoval ha ezektöl tartasz is, ebbe érdemes belenézne lehet, hogy elnyeri a tetszésedet. -
Szerintem nem fogod megbánni. :D -
HunterxHunter 2011 -
Kuroko no Basuke, Danshi Koukousei no Nichijou (ebbe csak humor van :D), Tsuritama, Kore wa zombi deszka, Kyoukai Senjou no Horizon, Ano natsu de matteru, High School DxD, Persona 4, Nazo no Kanojo x, Haganai, Thermae Romae... -
mikromanus #58898 Az utóbbi év anime termésében volt valami értékelhetőbb darab? Olyanra pályázok, amiben van némi humor is. Lehet morbid is. Meg jöhet régebbi is. Hátha kimaradt. Szűkösebb időkre azt hiszem van még egy vagy két résznyi Dokuro-chan második évadból, de eléggé kifogytam az ötletekből... -
Kaiji már egy ideje ott van a listán, majd egyszer ráveszem magam :D -
Ha csodálatos lenne, nem tudnék belekötni. :D -
A baseball-t illetően én is így voltam, de pl. a One Outs úgy is élvezhető, ha nem vágod a sportot, saját tapasztalat. :D Alapból nem az a szokványos sportanime, de ha elolvasod a leírását már abból is látszik. A főszereplő is ritka jó, ráadásul irtó nagy koponya...
Ha egy kicsit se sikerült felkeltenem az érdeklődésed, akkor próbálkozz be először a Kaiji-val... :D Durva elmejátékok és stratégiák vannak abban is, csak különféle játékokat játszanak baseball helyett.
LasDen is okosat szólt a Kuroko-val kapcsolatosan. :D De ha tényleg annyira nem érdekel semmi, akkor lelked rajta. :D
Ami az autóversenyes sorozatokat illeti, az Initial D híre alapján említésre méltó, bár én nem láttam még egy részt se belőle. -
pont kurokot kéne nézned...a legalkalmasabb, lévén sokkal közelebb áll a shonen battlehöz, mint az igazi kosárhoz... -
Jolvan kössél már bele minden csodálatos elméletembe :D -
Jo persze egyértelmüen nem ugyanaz. De hiába olvastam itt az izgalmasabbnál izgalmasabb Kuroko no Basuke véleményeket, egyszerüen nem tudta felkelteni az érdeklödésemet. Csak azért, hogy elmondhassam, hogy ilyet is láttam meg nem kezdem el nézni. Foci se érdekel, baseball-t nem is értem hogy müködik igy nagyjábol minden kimarad. Ha valami szinvonalas autoversenyes sorozat menne azt valoszinüleg nézném. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10 évvel ezelőtt tűnt el, a gyerek meg egy csecsemő... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát de eltünése elött még gyorsan csinált egy gyereket :D
Medaka Box-ban semmi se lehetetlen :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kétlem, hogy Kumagawa gyereke lenne. Eleve mondták a fejezetben, hogy mióta leballagott, nem tudni róla semmit, még most se. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért szép csattano lenne, ha kiderülne, hogy Kumagawa gyereke :D
Amugy nekem is kb. ezek voltak a gondolataim amit leirtál :)
És én is sajnálom, hogy Emukae-nek nem jött össsze. De hát sajnos minden arra mutat, hogy ennek a mangának Zen x Medaka kapcsolattal kell végetérnie...aztán majd megint kapunk valami trollkodást a végén és kiderül, hogy mégse :D
Amugy nekem az Akune x Wanizuka is tetszett bár ez azért kiszámithato volt :)
Nah mind1...kiváncsian várom a végét, de morci leszek ha Kumagawa nem fog feltünni. Nálam ez érne -1 pontot :D -
Nisio szerintem pont lesz@rja a karakterek népszerűségét. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Honnan lehetne tudni??????????????????
Na de nézzük az időugrást:
-Emukae
-Naze
-eternal loli Shiranui
-Tsurubami elég furcsán néz ki, de tetszik a közte és a Zen között lévő bro kapcsolat
-hát én leírhatatlanul sajnálom, hogy Emukae nem jött össze Zenkichi-vel. Ő érdemelte volna meg a legjobban. És valószínűleg még most se jött össze senki mással, hogy hű maradhasson a viszonzatlan szerelméhez. Szegény lány.
-Akkor már remélem be lesz trollkodva valami olyasmi, hogy Zenkichi összejött Nienami-val... :D A ZenkichixMedaka end nálam -1 pont lenne. :D -
Ja, mert egy sportanime tökre ugyanazt nyújtja, mint egy sportközvetítés.
-
TV-ben sem tud érdekelni, akkor nem hiszem, hogy egy animében kiszinezve jobban meggyözne :) -
Mondjuk a listád alapján még egy sportanimét se láttál, lehet változna a véleményed, ha megnéznél egy minőségibb darabot. :D Én se habzsolom a sportaniméket, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányat láttam, de azért ennyiből már leszűrtem, hogy nem biztos hogy jó ötlet teljesen ignorálni a műfajt. De hát rajtad áll. -
A labdás sportokkal ugy vagyok, hogy csinálni szeretem, viszont nézni valahogy nagyon unalmas...szoval focizni meg ilyesmit szeretek csinálni, de nézni nem. -
Medaka 191: Meh...jövö héten vége...hát egyszer sajnos minden jo véget ér, én azért sajnálom, mert elég remek manga/anime volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk azért remélem, hogy a végén Kumagawa meg Ajimu feltünik a végén, mert az ugy elég gagyi lenne, ha pont a legnépszerübb szereplö nem szerepelne semmit a végén :S
Azt lehet tudni Kikaijima-nak kitöl van gyereke? -
Nem szereted a labdás sportokat? -
Eddig se érdekeltek a labdás animék, szoval ez se fog :D -
A Fuji Tv (a Noitamina is ott van) producere azt találta mondani, hogy röplabdás anime készül. Azt viszont nem mondta el, hogy mi ennek a címe....találgatások szerint a JUMPban tavaly indult High Kyuu!!
érdekes, kíváncsian várom :D -
most olvastam ANN-en hogy Nabeshint kiengedték kórházból meg ilyenek....és arra gondoltam, hogy de jó lenne ha újra rendezne valami animét...:D -
Yugioh DM: Orichalcos arc - Még fillerhez képest is szánalmasan gyengére sikeredett. 5/10
A kövi arc is filler, de most csak valami sima bajnokság lesz. Hátha így majd a párbajokra koncentrálnak, mert most 2-3 kivételével az összeset végigpofázták, meg folyton megszakították akár hosszú percekre is valami sületlenség miatt...