72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Akkor mázlid van mert megkimélted magad egy 22részes szenvedéstöl :D
  • Lelouch
    Nem néztem a Guilty Crown-t, szóval nekem ez így nem sokat mond. :D És én nem is a főszereplő személyiségével kapcsolatosan írtam azt, amit.
  • Zomil
    Szerintem nagyon jo zene, ugyhogy igazábol engem egyáltalán nem zavar. A mangaka meg huzzon bele :)
  • Zomil
    Én AA-n olvastam el párat amit olyanok irtak akik olvasták/olvassák a mangát...és abbol itélve megint kapunk egy Shu féle idegesitö föszereplöt...
  • Lelouch
    4chan-on belefutottam néhány érdekes spoilerbe... Nem tudom hogy fogják kijátszani ezeket, de tényleg benne van a pakliban, hogy nagy csalódás lesz.
  • Lelouch
    Szerintem ez már nem lesz lecserélve. Főleg így, hogy ha nem kapja össze magát a mangaka, akkor a kiméra hangya és az utózengéje után véget is ér majd az anime valószínűleg.
    Amúgy érdekes, hogy Togashi másik művénél, a Yu Yu Hakusho-nál is végig ugyanaz az OP zene volt, mondjuk ott annyira nem zavart engem, mint itt. :D
  • Zomil
    Erröl a zenéröl jut eszembe, azt hiszem nagy csalodás lesz ez az anime is, mint a Guilty Crown...bár véletlen nem lehet, mert a föszereplö hangja ugyanaz :D
    Itt is akárcsak a GC-ben a föhös egy gyenge nyomi siros hülyegyerek, aki kb. csak azért szerepel mert van egy op képessége...szoval Shu2
  • Zomil
    Én már megszoktam...inkább az lesz majd furcsa, ha egyszer lecserélik :D
  • Lelouch
    HunterxHunter 76. - Lényegében a rész kb. 80-90%-a filler volt, amivel önmagában nem is lenne probléma, viszont
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miért kellett átírni Kaito és Gon háttértörténetét, meg most az újratalálkozást?

Kiváncsi vagyok, mit akarnak kihozni ebből, mert ez így rosszul is lecsapódhat a későbbiekben...
  • LasDen #58947
    szerintem meg nem....az alakok egyáltalán nem olyanok...
  • Prof William
    A japán sulikban lényegesen nagyobb pénzügyi keret áll rendelkezésre a padlóvikszelésre...
  • Máté94
    Kibírjuk... kibírjuk... :D
  • PetruZ
    Jól el is bújok most a sarokban. :)
  • Lelouch
    LOL, már kezdenek jönni alternatívák a zenére. :D
  • IMYke2.0.0.0
    KyoAni “Really Planning That Anime!”
    Emlékeztetőül, a reklám: reklám
  • Lelouch

Departure
  • LasDen #58940
    és innen csak még durvább lesz :D the Zone....:D
  • LasDen #58939
    jaa hogy úgy :D nézd a rendezőit...én is azzal néztem még régesrég :D pár perc plusz, bőven megéri...
  • Inquisitor
    Az eredeti original első sorozatból volt a sima ami TV-ben is lement. Utána kiadták DVD-n. Aztán kijött egy olyan ahol a sorozat második felében lévő részek picit mások.
    Valahol megvolt mindkettő, de csak addig néztem amíg egyeztek a részek vagy mi ... azóta meg elveszett mind.
  • BEAST #58937
    Megnéztem a Kuroko no Basket első évadát és meglepően jó volt, pedig a sportkodást még mindig nem bírom. Szerencsére nem sok köze van az igazi kosárlabádhoz. :D
  • LasDen #58936
    milyen rendezői verzió??
    van a sorozat+EoE meg van RoE, ami részben újramesélése és tovább gondolása...
  • Inquisitor
    De jó, én mai napig nem néztem végig az eredeti sorozatot sem, mert nem tudtam eldönteni, hogy az eredeti vagy a rendezői verziót nézzem végig. :P
  • Zomil
    Akkor bizony szégyelld magad :P
  • PetruZ
    A végén a "the prince took down the heiress!"... :D
  • LasDen #58932
    hentaiouji
    ez a sok deszkázás kicsit fárasztó...viszont egészen jó :D
  • PetruZ
    Az egyáltalán nem érdekel, biztosan nem fogom megnézni. Az eredeti sorozat sem jött be.
  • LasDen #58930
    várom már :D
    bár addigra még le is kell szednem újra őket, mert valahogy sikerült elkevernem a 2 részt :DD
  • Zomil
    Jövöhét: Eva 3.33 :P
  • PetruZ
    Kis előretekintés a következő hónapokra, az érdekesebb(nek tűnő) címek:
    - május: Saint Oniisan movie, Tenshi no Drop, Kick-Heart
    - június: GITS Arise OVA, PapaKiki OVA, Kingdom 2
    - július (nyári szezon kezdete): Ark IX OVA, Danganronpa, Gin no Saji, Kami-sama no Inai Nichiyoubi, Kaze Tachinu movie, Blood Lad
    - augusztus: AnoHana movie, Shingeki no Kyonin OVA
    Legalább kétszer ennyit bejelölgettem már, mint belenézős ;), és még biztosan lesznek olyanok, amelyeket ezután jelentenek be. A fenti válogatás csak valamilyen szinten érdekesebb, vagy ismertebb címeket sorol.
  • PetruZ
    Már ahogy kezdődik a rész a lépcsős jelenettel, rögtön utána a fürdőruhás - véletlenül meglökős, aztán a kisszékes, utána a csúszós padló...
  • Zomil
    Engem csak az zavar iszonytosan, h ujra nézhetjük végig Ichika vergödését. 1szer legalább már eljutottunk valameddig...
  • LasDen #58925
    photokano...annyira hihetetlen :D más datingsimekhez képest is sokkal képtelenebb. de olyan jókat derülök a sok hülyeségen :D
  • Lelouch
    Eggyel több ok, hogy ne kezdjek bele a One Piece-be. :D
    Hát nem tudom, én nem éreztem úgy, hogy a One Piece és a Toriko része annyival hangsúlyosabb lett volna...
  • LasDen #58923
    nekem annyira nem jött be...szinte csak zabáltak, ahogy elvárható tőlük.
    luffyhez meg ez illik...idióta karakter idióta képességgel...:D
    Gokuék meg inkább csak ott voltak. OP Toriko volt a középpontban
  • Lelouch
    One Piece x Toriko x Dragon Ball Z crossover: Na ez egész jó volt. :) Egy kis DB sose árt. A One Piece-t illetően, Luffy technikái csak szerintem bárgyúak? :D Bár egy olyan képességgel nem csoda...
  • PetruZ
    Ez a Red Data Girl annyira piszok unalmas, a 3. rész után lelőttem a fenébe...
  • Lelouch
    Úgy néz ki maradnak a régi dizájnnál.
  • LasDen #58919
    IS2
  • Zomil
    Jo hát indavideorol nem fogok animét nézni :D
  • LasDen #58917
    az indavideón fenn van a samurai...de nyaruko is....