72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Akkor mázlid van mert megkimélted magad egy 22részes szenvedéstöl :D -
Nem néztem a Guilty Crown-t, szóval nekem ez így nem sokat mond. :D És én nem is a főszereplő személyiségével kapcsolatosan írtam azt, amit. -
Szerintem nagyon jo zene, ugyhogy igazábol engem egyáltalán nem zavar. A mangaka meg huzzon bele :) -
Én AA-n olvastam el párat amit olyanok irtak akik olvasták/olvassák a mangát...és abbol itélve megint kapunk egy Shu féle idegesitö föszereplöt... -
4chan-on belefutottam néhány érdekes spoilerbe... Nem tudom hogy fogják kijátszani ezeket, de tényleg benne van a pakliban, hogy nagy csalódás lesz. -
Szerintem ez már nem lesz lecserélve. Főleg így, hogy ha nem kapja össze magát a mangaka, akkor a kiméra hangya és az utózengéje után véget is ér majd az anime valószínűleg.
Amúgy érdekes, hogy Togashi másik művénél, a Yu Yu Hakusho-nál is végig ugyanaz az OP zene volt, mondjuk ott annyira nem zavart engem, mint itt. :D -
Erröl a zenéröl jut eszembe, azt hiszem nagy csalodás lesz ez az anime is, mint a Guilty Crown...bár véletlen nem lehet, mert a föszereplö hangja ugyanaz :D
Itt is akárcsak a GC-ben a föhös egy gyenge nyomi siros hülyegyerek, aki kb. csak azért szerepel mert van egy op képessége...szoval Shu2 -
Én már megszoktam...inkább az lesz majd furcsa, ha egyszer lecserélik :D -
HunterxHunter 76. - Lényegében a rész kb. 80-90%-a filler volt, amivel önmagában nem is lenne probléma, viszont SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miért kellett átírni Kaito és Gon háttértörténetét, meg most az újratalálkozást?
Kiváncsi vagyok, mit akarnak kihozni ebből, mert ez így rosszul is lecsapódhat a későbbiekben... -
szerintem meg nem....az alakok egyáltalán nem olyanok... -
Prof William #58946 A japán sulikban lényegesen nagyobb pénzügyi keret áll rendelkezésre a padlóvikszelésre... -
Kibírjuk... kibírjuk... :D -
Jól el is bújok most a sarokban. :)
-
LOL, már kezdenek jönni alternatívák a zenére. :D -
KyoAni “Really Planning That Anime!”
Emlékeztetőül, a reklám: reklám -
Departure
-
és innen csak még durvább lesz :D the Zone....:D -
jaa hogy úgy :D nézd a rendezőit...én is azzal néztem még régesrég :D pár perc plusz, bőven megéri... -
Inquisitor #58938 Az eredeti original első sorozatból volt a sima ami TV-ben is lement. Utána kiadták DVD-n. Aztán kijött egy olyan ahol a sorozat második felében lévő részek picit mások.
Valahol megvolt mindkettő, de csak addig néztem amíg egyeztek a részek vagy mi ... azóta meg elveszett mind. -
Megnéztem a Kuroko no Basket első évadát és meglepően jó volt, pedig a sportkodást még mindig nem bírom. Szerencsére nem sok köze van az igazi kosárlabádhoz. :D -
milyen rendezői verzió??
van a sorozat+EoE meg van RoE, ami részben újramesélése és tovább gondolása... -
Inquisitor #58935 De jó, én mai napig nem néztem végig az eredeti sorozatot sem, mert nem tudtam eldönteni, hogy az eredeti vagy a rendezői verziót nézzem végig. :P -
Akkor bizony szégyelld magad :P -
A végén a "the prince took down the heiress!"... :D
-
hentaiouji
ez a sok deszkázás kicsit fárasztó...viszont egészen jó :D -
Az egyáltalán nem érdekel, biztosan nem fogom megnézni. Az eredeti sorozat sem jött be.
-
várom már :D
bár addigra még le is kell szednem újra őket, mert valahogy sikerült elkevernem a 2 részt :DD -
Jövöhét: Eva 3.33 :P -
Kis előretekintés a következő hónapokra, az érdekesebb(nek tűnő) címek:
- május: Saint Oniisan movie, Tenshi no Drop, Kick-Heart
- június: GITS Arise OVA, PapaKiki OVA, Kingdom 2
- július (nyári szezon kezdete): Ark IX OVA, Danganronpa, Gin no Saji, Kami-sama no Inai Nichiyoubi, Kaze Tachinu movie, Blood Lad
- augusztus: AnoHana movie, Shingeki no Kyonin OVA
Legalább kétszer ennyit bejelölgettem már, mint belenézős ;), és még biztosan lesznek olyanok, amelyeket ezután jelentenek be. A fenti válogatás csak valamilyen szinten érdekesebb, vagy ismertebb címeket sorol.
-
Már ahogy kezdődik a rész a lépcsős jelenettel, rögtön utána a fürdőruhás - véletlenül meglökős, aztán a kisszékes, utána a csúszós padló... -
Engem csak az zavar iszonytosan, h ujra nézhetjük végig Ichika vergödését. 1szer legalább már eljutottunk valameddig... -
photokano...annyira hihetetlen :D más datingsimekhez képest is sokkal képtelenebb. de olyan jókat derülök a sok hülyeségen :D
-
Eggyel több ok, hogy ne kezdjek bele a One Piece-be. :D
Hát nem tudom, én nem éreztem úgy, hogy a One Piece és a Toriko része annyival hangsúlyosabb lett volna... -
nekem annyira nem jött be...szinte csak zabáltak, ahogy elvárható tőlük.
luffyhez meg ez illik...idióta karakter idióta képességgel...:D
Gokuék meg inkább csak ott voltak. OP Toriko volt a középpontban -
One Piece x Toriko x Dragon Ball Z crossover: Na ez egész jó volt. :) Egy kis DB sose árt. A One Piece-t illetően, Luffy technikái csak szerintem bárgyúak? :D Bár egy olyan képességgel nem csoda... -
Ez a Red Data Girl annyira piszok unalmas, a 3. rész után lelőttem a fenébe...
-
Úgy néz ki maradnak a régi dizájnnál. -
IS2
-
Jo hát indavideorol nem fogok animét nézni :D -
az indavideón fenn van a samurai...de nyaruko is....