72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mondjuk más mikor azért dugnak hogy feljebb jussanak, meg más mikor csak úgy... aztán készülnek képek, kikerülnek a netre...
Meg szerintem azért nyugaton sem tekintik annyira jó szemmel. Mármint itthon is "botrányként" emlegetik tudtommal, bár nem olvasok bulvárt.
Kinn meg ugye... otaku sztereotípia, örökké egyedül, ilyesmi... a seiyuuk idol kategóriába esnek, tökéletesnek és ártatlannak kell lenniük, mert ők "mindenkié". :\ És sajnos az ilyen mániákusok azok akik fenntartják a piacot, vesznek minden bábuból, DVDből, Blurayből 3 változatot, meg ilyenek. -
Hát nyilván, mi európaiak másképp látjuk a dolgot.
Nálunk, ettől még felkapottabb lett volna :) -
Ne már, most tényleg ez volt az ok???
Irónia ON:
Hányszor kismillió "tehetséges" énekes/színész művelt lepedőakrobatikát producerétől kezdve a takarítóig mindenkivel, hogy végül kamera előtt rángatózhasson?
Szerintem, is, koloncolják fel az ilyet - hogy mer egyáltalán nőként élni, saját szerelmi, és szexuális életet?!
Bahh...
Irónia off. -
:DD
az volt a baj, hogy kiderült, képek kerültek netre...és hogy az együttesével csinálta, ami a kiadó üzletét rohadt mód elbasz(hat)ta és emiatt kirúgták inkább... -
A HunterxHunter movie-ban valami főszereplő féleségnek adta a hangját. Meg a sorozatban is adta a hangját egy másik karakternek, de az csak epizódszereplő volt. -
Az történt hogy NEM SZŰZ!!! Felháborító, hogy egy szinkronszínész ilyet tegyen... MÁGLYÁRA VELE! -
ha FT visszatér, akkor majd megin lesz munkája majd :D -
dugott az együttesével...aztán kikerültek képek meg minden...azóta nem szívlelik igazán :D -
A Haruhi viszont más kategória. Ott nem engedhetik meg maguknak hogy Hirano legyen a hang... :S Másrészt Sankakun azt olvastam hogy a Fairy Tail véget érésével nincs több aktív projektje. -
Tényleg, mi volt, ami miatt visszavonult?
Mert én már olvastam minden szart a témában. -
a Gintamába fel se ismertem...meglepő volt, hogy volt :D
a Madnél nemtudom mekkora volt, de a Gintamában elég minimálisz szerepe volt. Bár így lehet csak visszaküzdeni magad... -
A Sunrise meg a Madhouse mondjuk már foglalkoztatta az afférja óta. -
Ha FMP akkor megyek futni én is. :D -
megy a nagy találgatás, aztán bejelentik, hogy akkor tamako market 2. évad :D vagy Keion 3....annak is örülnék :D -
Én Hirano nélkül is nézném - van nem egy olyan seiyuu, akinek a hangja hasonlít az övére (én nagy eséllyel észre sem vettem volna, hogy Hiran oa szinkronja Haruhinak, amúgy). -
én Haruhit max Hirano lecserélésével tudom elképzelni, hogy csinálnának...esetleg még néhány év múlva, mikor újra adnának neki munkát...nemtom... -
Banner script wins! Hihetetlen!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Haruhit én is néznék, de esélye még zéró [ne legyen igazam!].
FMP-vel még tartozom magamnak :)
-
nem lenne nagy baj...max nem nézi az ember :D nagyon minőségi a kyoani, ezér lenne jó, hogy olyat csináljon, ami engem is érdekel mondjuk :D -
A remény hal meg utoljára... :D -
Haruhi szinte kizárt szerintem... :(
Viszont egy FMP bejelentés hatására biztos körbefutnám a házat :D -
Igen, mert én Haruhi-t vagy FMP-t szeretnék... :D Vagy legalább valami akciódús animét, KyoAni-minőségű animációval már igazán megnéznék egyet. -
A reklám engem is khm... meglepett.
De, annyira nagy baj lenne, ha egy úszó fiúk sztori lenne [nyilvánvalóan, a "kötelező" lányos elemekkel]? -
asszem be...:D
csak ne az úszós legyen....:D -
A Kyokai no Kanata már külön be lett jelentve, nem? Ha arról lenne szó, akkor mi értelme van ezeknek a "rejtélyes" sziluetteknek? :)
Mondjuk most ez alapján az úszós tűnik befutónak... iwatobi-sc = Iwatobi swimming club? Remélem nem... :D -
szerintem nem az úszós cucc lesz. meg nem is az FMP (bár ilyen bejelentés illene hozzá :D) hanem az a kyokai no kanata lesz -
Bárzákár... -
Sziluettek alapján fiúk és lányok is lehetnek :) -
Még két óra... -
Lehet előjött máshol is, csak azt aztán meg sem néztem. Pl. One Piece designnal sokáig nem voltam kibékülve, de aztán rájöttem hogy igazából a 320x240 felbontás miatt zavart (költői túlzás). :D (Meg ott is voltak más gondjaim is)
Példát meg a rövid memóriám miatt kértem. Illetve hogy szerinted milyen stílusban megrajzolt karakterekkel lehetett volna bajom Gon helyett. -
Kiváncsi vagyok mi sül ki ebböl :D -
-
Prof William #59124 Ez még ilyen "annyira őrült hogy jó is lehet" kategória. Na meg az elfek már alapból moe alapayngagok. :)
Már csak a GATE-t kellene meganimésíteni. Japán haderő a fantasy világ ellen... nem lenne rossz. -
Gon-t, mint karaktert én se nagyon bírom... Még jó, hogy Killua is ott van mellette, mint főszereplő... :D -
Ha úgy érzed nem jött elő ilyen, akkor mi értelme példát írnom? Csak nehéz elhinni, hogy több mint 500 befejezett animével a hátad mögött pont Gon kinézete az, amit zavarónak találsz... Haruyuki még érthető is, de Gon?
De mindegy, hagyjuk inkább a témát mert úgyse vezet sehová...
-
nézd meg. tradicionálisabb mecha, mint mondjuk a gargantia...megér egy próbát... -
Az a harc kihagyás az ilyen Nisio trollkodás...egyszerüen az a szerzö imád trollkodni :D
És a hsz-em végén leirtam a fö okot. Leginkább azért tart ennyi ideig egy párbaj, mert Shichika egyszerüen op. -
Egy Gundamot sem láttam még :| -
Ariakus #59118 Tudom, hogy a Katanagatari nem egy harcolós anime, meg nem is vártam el, hogy hosszú perceken keresztül püfföljék egymást, de egy-két epizódban egy-egy harcot néztem volna egy ici picit tovább is, illetve szívesebben láttam volna többet abból a stílusból amivel Shichika végzett az első részben levő ninjával (amikor azt a 7-8 részből összeálló kombót csinálta, na az szép volt). Volt olyan fight ami kb egy nyisszantással vége lett, vagy pl. azt a harcot megnéztem volna meg kb. vmi epic cuccot vártam mikor Shichika és a Japan's strongest swordsman összeütközött (azt gondolom szándékosan csinálták meg úgy ahogy és hagyták ki, kár érte). De ezen felül az utóbbi évek fanservice-től fröcsögő illetve kisiskolás lányok -fiúktól tobzódó anime terméséből ez a legjobb anime számomra. -
megér egy próbát...főleg, ha bírod a Gundamot, 90%-ban ugyanaz :D