72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #59196
    a digitális...a valóban nem szoktak egyik pillanatról a másikra ilyet csinálni :D
  • armageddon666
    Nem nézem az animét, de:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a valóságban vagy a digitális világban volt?
  • Prof William
    Mondjuk a SAO animében...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott aludtak egy ágyban és utána jött házasság meg a mézeshetek szóval valószínűleg megtörtént a dolog (többször is) de konkrétan nem utaltak rá. Ezt még elbírta a fanközönség...
  • Lelouch
    A neckbeard-es biztos nem a kifejezett érdeklődésről szól, sokkal inkább a neckbeardeken gúnyolódik, akik nem ezt várták...
  • PetruZ
    A "neckbeard"-ek olyan fickók, akik jellemzően "nerdy", otthon ülő (30+), magukra nem adó, ápolatlan, gyakran szűz, de fórumokon néha beképzelt, szóf*só alakok. Általában kevés közük van a valósághoz és a szociális helyzetekhez, és valamiféle önimádó geek állapotban élnek. :) A gúnynév onnan adódik, hogy a szakálluk a nyakukon terebélyesedik, de az arcukon nincs, vagy alig van.
    Keress rá a guglin, láthatsz szép képeket. :D

A felső olyasmi értelmű, hogy "neckbeard - jelen, én megmondtam", feltehetően a kifejezett érdeklődést jelenti (de szerintem csak szimpla trollkodás). :)
    Az alsó egyszerű: "Minden olyan gyönyörű! 10/10 Legyen áldott az anime úr, az imáink meghallgattattak!", vagy ilyesmi.
  • Máté94
    Nem értem a szlenget... :D
  • LasDen #59190
    MALon a Free oldalán :D

Am az jutott eszembe, hogy ez a free jelentheti azt is, hogy a KyoAni szakít a moeblobbal és inkább normális sorozatokat csinálnak, mint cuki lányok cuki dolgokat csinálnak :D
  • armageddon666
    Már a 2 is koprodukció volt, nyugodtan csinálhatja UTW.
  • LasDen #59188
    hmm...UTW nem rossz...de én thorat akarok :D
  • IMYke2.0.0.0
    Á, akkor megkönnyebbültem :)
    Korábbi hozzászólásom semmisnek tekintendő. :)
  • PetruZ
    SAO-ban sem volt (mármint az animéban nem volt benne az a bizonyos "chapter 16.5").
  • armageddon666
    Ha nem olvasod a novellát vagy mangát vagy mit, akkor téged nem érint. Az animében meg sem jelennek ezek tudtommal. SAO-ban nem vagyok biztos, még nem láttam.
  • armageddon666
    Áh. Itt senkit nem érdekel az Eva. Mi itt úszós animére vártunk, és azt fogjuk élvezni.

*összetörve*
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi a spoilert :(
  • Ruley
    Remélem legalább ebbe sikerül egy japán főhőst tenni.

Amikor a teljsen japán helyszínű sztorikat amerikanizálják azt még megértem, nehezebb lenne két tucat tisztességes ázsiai színészt találni Hollywoodban mint fehéret. (bár akkor meg eleve minek akarnak mangákat adaptálni), de ha még ehhez egy se sikerül, az már tényleg bosszantó.

• Prof William
    Ha már a Sacred Blacksmithben Cecil megerőszakolása után akkora fanrage robbant ki hogy az író egy az azt követő kötetben "rájött" hogy hát tulajdonképpen meg sem erőszakolták a csajt, valamint hogy sokan majdnem dobták a Sword Art Onlinet amikor annak "ribanc" Asunának volt pofája lefeküdni Kiritóval (ennek is átírás lett a vége) én már meg sem lepődök a hasonló dolgokon.
  • PetruZ
    "Pilotszkript: Monster – HBO, író: Steven Thompson és Guillermo del Toro (utóbbi rendez is). Az azonos című mangasorozat alapján (készítő: Naoki Uraszava) egy zseniális ifjú orvosról, aki megment egy 12 éves, haldokló fiút, azonban ezzel kinyitja “Pandora szelencéjét” és azon kapja magát, hogy egy tömeges népirtás megakadályozása ellen kezd harcolni." ('junkie)
  • LasDen #59179
    Nekem nem úgy tűnik, hogy teljesen előről kezdik...de aztán lehet
    meg a chara design sem változott talán, de a staff listen meg ott van az új art felelős CHOCO...
  • Zomil
    Hurrá! :)
  • PetruZ
    Akit érdekel: Az UTW-nél hamarosan kint lesz az Eva 3.33.
  • PetruZ
    Abból csak azért nem láttam az első kettőnél többet, mert a sage nem folytatta (a BD-ket). Majd egyszer ránézek a sima tévésre, mert amit láttam, az nem volt rossz (persze nem egy Nichibros).
  • LasDen #59175
    ha a kimi to bokuból megbírtam nézni 12 részt, akkor ennek is adok 1 esélyt....:D
  • PetruZ
    Szerintem a múltkor csak bepróbálták a terepet, a piacot, és most trollkodnak egy jót a kifordított helyzettel. Én vszleg belenézek - de csak távolságtartással.

Más: The original Death Note guy. :)
  • Lelouch
    Neked lehet, én viszont tuti nem fogom nézni. Messziről kerülöm az ilyen fujoshiknak szánt sorozatokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Mos' mé'... lehet, hogy tetszeni fog :)
  • Lelouch
    Kyoto Animation Unveils Swimming Team TV Anime Free! for July
  • Lelouch
    Ja, néztem a stream-et. A KyoAni számomra halott... :D
  • LasDen #59169
    igen?? :(
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.kyotoanimation.co.jp/countdown/ - a weboldal nem érhető el.
  • Lelouch
    Az úszós anime nyert...
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy látszat, de még így is magasan a mi átlagunk felett állnak :)
  • BEAST #59165
    ...látszat mindenek felett :D
  • Malakai
    Ennyire én sem tudom. :D De minden bizonnyal komoly vallatások voltak mire sírva bevallották bűnüket. :)
  • IMYke2.0.0.0
    S mit? Rossz volt, vagy jó az 'ágyban'? :)
  • Malakai
    Utána vallot az egész banda. :)
  • armageddon666
    Hmmm körbedugta? :D Ennyire nem voltam benne a részletekben. Azt hittem csak valamelyik tagjával feküdt le. Ettől függetlenül kérem vissza HiranoHaruhit. :D
  • IMYke2.0.0.0
    armageddon666, Malakai, Lelouch:
    Igen, bizonyos értelemben nálunk is meghurcolták volna - Japánban meg tudjuk jól, az erkölcs mindenek felett.
  • LasDen #59159
    ha vállalják a lányok, hogy kamuképet festenek magukról a nagyközönség számára, akkor vállalni kell azt is, hogy ez nagy kockázattal is jár...
  • Lelouch
    Ha nem derül fény a dologra, akkor a kutyát nem érdekli, hogy kivel szexel. Viszont köztudott, hogy Japánban hogyan állnak az ilyen idol-státuszban lévő seiyuukhoz/énekesekhez.
  • Malakai
    Körbedugta a zenekart, ahhol énekelt és ez kiderült egy sajtóba került fotó után, az érzékeny lelkű otakuknak meg összetört a szíve, úgyhogy meneszteni kellett. :) Mellesleg a csávókat is kidobták. :)
    A sok rant a sankakun is pl elég vicces volt (és erősen kétlem, hogy mindenki iróniából kommentált). :P