72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Pedig ez volt a legutolsó EPIC közeli momentum a Bleach-ben... :D
  • LasDen #59395
    ezt a fasságot :D
  • Lelouch
    Valvrave 1-3.: Eddig nem túl jó...
  • armageddon666
    Hosszan szólva meg:
  • armageddon666
    Final Getsuga Tensho! Mikor átváltozik Getsugává. És olyan imba volt a támadása, hogy nem csak a háttér tűnt el (meme: Kubo nem rajzol hátteret), hanem már hangja sem volt!! :D

Őszintén szólva még jó is lehetett volna a Final Getsuga Tensho, de elég gagyi lett szerintem a kivitelezés. Mármint jó design, de ez a "átváltozik getsugává" rész nem tetszett.

Ja igen, és miután használta elveszti minden erejét. :)

(Amit persze aztán visszaszerez)
  • Lelouch
    Röviden szólva, ja.
  • LasDen #59390
    ez Ichigonak valami végső fegyvere?? :D
  • armageddon666
    Ebben az volt a jó, hogy tök aktuális volt. :)
  • Zomil
    Oké köszi :)

Remélem Nyaruko is elkezd lassan kijönni, mert a végén angolul kell néznem :D
  • LasDen #59387
    amennyire én tudom az aninet.hu fejese keresi a hibát, de mivel kevés információjuk van, hogy hol van ezért lekapcsoltak mindent és egyesével nézeget át mindent....és anineten nem csak a Ricz, több másik is van, szóval nem kevés dolgot kell átvizsgálnia a asrácnak egyedül...
    aa RRF addig is itt él tovább....
  • Prof William
    Azt esetleg lehet tudni hogy a Ricz/Ronin mikor lesz újra online?
  • LasDen #59385
    nem
    vasárnaptól tegnapig nem értem rá, így nem tudtam csinálni. ma fejezem be és küldöm tovább...
    (am a magyarázat az annyi, amennyit én is mondtam :D)
  • Zomil
    Közben csöndesen megkérdem, mindenféle siettetés nélkül csak informálodás miatt. Szamuráj csajokkal mi a helyzet? Vagy a Ricz oldalprobléma miatt nem jön?
  • Zomil
    omg :D
  • Lelouch
    Ennek kapcsán sikerült most eszembe juttatnod ezt a gyöngyszemet... :D
  • LasDen #59381
    úgy birom ezeket az állat kapucnis karaktereket :D
  • Zomil
    Gargantia 03: Még mindig nagyon tetszik, jobban mint a Titan :)
  • LasDen #59379
  • LasDen #59378
    Úgy néz ki Haganaiból Live Action film lesz. Bár még nem megerősített.
    Először csak cikk címet láttam, hogy Boku wa... film és nem volt időm elolvasni. Persze egyből animére gondoltam, és nem is értettem, hogy akarnak, minek, ebből filmet csinálni...aztán később, hogy lehetséges LA...úgy már más. Az már jobban érdekelne, mint egy anime film :D Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mennyit, mit ölelne fel a történetből és hogy milyen lezárás lenne? mivel film, nem lehet csak úgy vége, kell valami konkrét lezárás, de hogy mennyire vágná meg a folytatás lehetőségét...meglássuk :D
  • LasDen #59377
    Ez Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. egyre érdekesebb...:D A Hikky és Yukino (meg a többi) beszélgetések olyan SHAFTosak akarnak lenni :D
    Meg szerintem Hikky tök jó arc, simán lennék haverja :D
  • PetruZ
    Ha már Eve és Gainax, akkor Panty & Stocking with Garterbelt (AniDB): Három szó: "God! My! Oh!". Ha valaki el tudja képzelni... Nem, rosszul kezdtem. Újra: Ha valaki azt hiszi, hogy el tudja képzelni, mit tudnak kitalálni ezek az aberrált japcsik - akkor még nem látta a PSG-t. :D
    7/10
  • armageddon666
    Hááát még nem igazán tudni mi van. Van aki szerint csak alternatív elmesélés, más irányba haladva. Van aki szerint folytatás, vagy valami ilyesmi. Olyan mintha lennének utalások.

Mindenesetre nem kell újranézned a sorozatot, anélkül is élvezhető.

---

Basszus, 3-4 órája evageeks-t olvasok... x.x
  • LasDen #59374
    az első 2 rész az eredeti sorozatot öleli fel nagyrészt, viszont innentől új irányokba megy a sorozat....
  • Ariakus
    Érdemes megnézni ezt az új Evangeliont úgy is, hogy a régiből már sokra nem emlékszem? Vagy ez egy új történetet mesél el?
  • BEAST #59372
    1. Mashiro Shiina (Sakura-sou no Pet na Kanojo )

2. Kuroyukihime (Accel World)

Nah én ezeket nem értem... mindegy, mindig is furák voltak ezek a listák.
  • armageddon666
    Eva 3.33 - első 24 perc
    Örömében őrjöngő fanboy majdnem előtört belőlem.

Technoblabla [pipa]
    Közeli felvételek a géptermekről [pipa]
    Nagyszabású harc [pipa]
    Kórusos aláfestő zene [pipa]

Minden olyan grandiózus. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De megannyi WTF kérdés merült fel...
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony, sajnos, igaz. Én a hírek és az anime képek miatt járok oda, mert egy rápillantás és tudom, mire számíthatok később.
  • Malakai
    Sankaku eleve egy troll nevelde.
  • IMYke2.0.0.0
    Troll lista - egyértelmű. 4chanos a cucc nagyon.
  • Lelouch
    Ez a lista kb. teljes egészében nevetséges.
  • IMYke2.0.0.0
    Újabb megosztó lista a Sankakun
    05. Sheryl Nome (Macross F);
    13. Ranka Lee (Macross F)

Elmennek ezek a pitsába! Fel nem foghatom, hogy ez a két szereplő miért szerepel ezen a listán!

• Lelouch
    -ne
  • Lelouch
    "Attol, hogy a többség lepontozza az még nem jelent semmit."
    FTFY

Egyébként hogy ne jelentene már semmit? Még ha teszem azt, nekem nem is lesz majd bajom vele.
  • Zomil
    Majd megnézed és eldöntöd :)
    Attol, hogy a többség lepontozza az még jelent semmit. Mint mondtam, nekem nagyon bejött, még ugy is, hogy camosan láttam :D
  • LasDen #59362
    ettől féltem én is...az első 2 lefedte a sorozatot, azzal nem lehetett hibázni nagyon, viszont ez már új dolgok felé halad....de majd meglássam
  • Lelouch
    Én nem ezt látom, hogy olyan nagyon jónak tartanák. Pontszámok tekintetében is eléggé elmarad az eddigi moziktól, meg a sorozattól.
  • Zomil
    Én szerintem csak pozitivat irtam rola, márpedig Eva fan vagyok, szoval szerintem mindenképp érdemes megnézni, mert nagyon jo rész :)
  • LasDen #59359
  • IMYke2.0.0.0
    *Nichibros
  • IMYke2.0.0.0
    Nichibro melltartós képre jövök be :))))