72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én is igy vagyok vele :D
-
Miért kellett ennyire bonyolítani? :D -
még mindig nem tudom értékelni a sorozatot...de annyira meg még nem szar, hogy dobjam :D -
Prof William #59433 És az emberek meghalnak ha megölik őket ugye Emyia-kun? :) -
Mehet a többi közé
:
-
-
Ha legalább végig a Clannadot használta volna... :=( -
Ezt én is láttam 4chan-on, és meg is adta a kellő lökést ahhoz, hogy elkezdjem a sorozatot. De előtte még csak belevágok a Maou-samába is. -
Yahari banyek...részről részre jobb...
És a végén ez a monológ...
I hate nice girls.
Just exchanging pleasantries with them makes me curious, and texting each other makes me feel restless.
If I got a call, I'll keep checking my call history with a stupid grin on my face.
But I know the truth.
They're just being nice.
Anyone nice to me is nice to others too.
But I always find myself on the verge of forgetting that.
If the truth is a cruel mistress, then a lie must be a nice girl.
And so, niceness is a lie.
I would always hold expectations.
I would always misunderstand.
At some point, I stopped hoping.
An experienced lone never falls for the same trap twice.
A lone warrior, surviving hundreds of battles.
When it comes to losing, I'm the strongest.
That's why, no matter what happens, I will always hate nice girls.
-
Inquisitor #59427 Én a Pacific Rim traileren morfondíroztam, hogy ha X naponta lerombolják a város jelentős részét egy egy csatában, akkor nem semmi meló lehet naponta takarítani és újjáépíteni. :)
Mondjuk a japánoktól, akik egy komplett hosszában széthasadt sztrádát építettek vissza 48 óra alatt a 9-es földrengés után ez "elvárható". :D -
-
Rebuild of Evangelion 3.33
neem...
Bejött, fasza volt...de ezt a bolygót minek megmenteni??? ez már inkább kukába való, mintsem élni rajta :D -
Gargantia 04: Ebben már nem igazán volt akcio, de még igy is jo volt nagyon :) -
Ariakus #59423 Megnéztem a Gargantia első három részét és kellemesen csalódtam benne eddig. A grafika nagyrészt gyönyörű, (egyedül a főhős mecha-jának a design-ja nem tetszik meg, hogy full CG-vel van nagyrészt megcsinálva) ilyen szép háttereket, környezetet, színeket és karaktereket régen láttam már. Tetszik ez a "Waterworld" szerű világ, szemkápráztatóan vannak megrajzolva a hajók és azok a mozgó dokkok. A történet kellően leköt eddig, remélem folytatják ezt az igényes vonalat. -
lol :D -
A GirlUPan saját hugging pillowja....egy 1/1 arányú 7.5cm KwK 37-es löveg, amit a Yukari Akiyama Anglerfish csapatának Panzer IV tankja is használ....:D
-
nem értesz te ehhez...:D -
+még az apád is egy fasz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki anyád megmentéséért ki akarja csinálni az egész emberiséget... :D -
Csak abban a pár percben érzel minden sérülést, amit elszenved az EVA. Az életed teszed kockára. Az emberiség sorsa múlik rajtad. És még utálnak is érte. :) -
rájöttem valamire....tudjátok kiknek a legrosszabb? Shinji meg Rei apja fasza...pár percet harcolnak, aztán haza mennek....és ki takarítja el?? Hát ez az. Sok sok ember megfeszített munkája kell, hogy azt a sok szar törmeléket hétről hétre folyton eltúrják. Na az a szar meló, nem az Eva pilóta :D -
az író most elismerte és szerinte nem alkalmas 3D a történet....:D
Ha ez nem alkalmas, akkor mi?? :DD
csak furcsa lesz a karakterek valójukban látni, ami nem fog hasonlítani az eredeti dizájnhoz, de pont hogy ez az iskolás egyszerű téma a legalkalmasabb :DD -
Ilyesmit nem is vartam (marmint szoszi progresst) de mostanra szerintem be kellett volna fejezze Natsume a gimit minimum. De meg ilyen teren se tortent semmi -
Hataraku 5: Hát ez k* jó rész volt. :) Epic fight, dráma, a lot of badassery (főleg Maou), szokásos vicces beszólások és szurkapiszkák, új karakterek... A legjobb rész volt eddig. :)
-
Ja. Azt gondoltam, legalább a szőkével összejön valami, de az a dolog se mozgott sehová. Meg a 2-3. évad környékén kezdett mocorogni bennem, hogy akkor most hány lap van abban a könyvben? És Nyanko-sensei is csak hápog miatta, de sosem tesz semmit, hogy megszerezze. :)
-
Befejeztem a Natsume Yuujinchou Shi-t. Ahogy az varhato volt, ugyanolyan volt mint az elozo 3 sorozat: kellemes hangulatu, igenyes kidolgozasu anime, de nem vezet sehova -
Mivel az anime, meg az LN is (viszonylag) sikeres, lehet bevállalnak több filmet, mint pl. a Death Note-nál is volt. Egy LA nem túl költséges, ráadásul itt még speciális effektekre, vagy korhű ruhákra sem kell nagyon költeni. :) Inkább arra leszek kíváncsi, a két lolit honnan szedik össze... mert ugye az egyik elég csúnyán tud beszélni néha, a másik meg ötpercenként váltogat a vérgót és a nyafis hugica között. Emellett a hangjukat is muszáj hozniuk (főleg Maria-ét :D ). Lehet, kerítenek néhány idősebb, de 10 évesnek kinézőt, elvégre fél Japán tele van ilyenekkel. :P
-
Bleach soha nem volt koherens szerintem. :) Én csak azt bánom hogy egyébként a karaktereket, fegyvereket nagyon jóra rajzolja Kubo... forgatókönyvet meg lepasszolhatná. :\ -
Sunrise minden fellelhető animéjéből "inspirációt merített" új sorozatához, de így a 4. részre a Valvrave kezd valami potenciált mutatni a sok gagyi baromság mellett.... -
Call of Yui? :) -
mikromanus #59407 Bleach: kb megcsinálta az animét, úgy-ahog ykövetkezetesen végigvezette, leírta milyen izmosak és übertápok a szereplők, jól egymásnak ugrasztotta őket és a Gayzenes harccal szépen lezárta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mivel olyan jól fizetnek az animéért, így tovább kell vinni. így megjelent egy korábban csak említés szinten (mint elpusztítottnak jelzett) hatalmi fél és kiderül, hogy az übertáp 99,99% isteni erejű eddigi oldal csak esélytelen kölyökszöcske hozzájuk képest és ugyan évszázadokig senki nem hallott felőlük, de ők aztán minden szereplőről mindent tudnak. Egy kis közlegény megizzasztja bármelyik kapitányt, a főparaszt meg csak kacsint és összeomlik tőle bárki. Ichigónak meg lassan kiderül, hogy 3 anyja és 5 apja volt és minden fellelhető erő megvan benne, amiből a shintérgami bicskás mulatság scak egy evolúciós zsákutca. Ja, meg a kardját is csak hírből ismerte és Kempachi csak azért lett párszor megszorítva, mert visszafogta magát, hogy ne sérüljön az ellenfelei kicsi lelke.
Röviden: Kubo próbált egy tök más animét csinálni a meglévő szereplők hulláin. Minden korábbi rendszert, időrendet és logikát meg hirtelen elfelejtett.
Persze akár még érdekes is lehet a történet, de szerintem inkább Kubo bekaphatja. -
Az elejétől kb ő kavarta a szart erre mikor legyőzik utánna kb ien úristen folytatni kell találjunk ki valamit témák jönnek:D -
A Hataraku Maou-sama eddig nagyon jónak tűnik, kíváncsi vagyok mi lesz még itt a végéig. :D -
The World God Only Knows' 3rd Season Slated for Summer
Ez mindenképpen a nyári szezon javára válik. Mondjuk én továbbra is a mangát ajánlom... :D -
pedig a témában volna sok lehetőség...
mondjuk ha így is bőven hozza, amit várnak, minke vesződni vele....:D -
Annyira azért nem, de azóta nem sok jót tud felmutatni a manga, szóval... -
ha bleach, akkor mindig olvasom ezt....:D "az aizen után kellett volna befejezni" és hasonlók...ilyen jó volt az v mi? :D -
Hát én Bleach animet Aizen-arc végéig néztem, mangát még olvasom hátha lesz valami kerek egész belőle (úgyse:D), de animenek az pont jó lezárás volt nekem:) -
Az az egész gigalol volt, ami el lett játszva Yamamoto hadnagyával és a bankaiával... :D Utána a quincy se ért semmit azzal a bankaial. :D -
Jajj, de jut eszembe van lejjebb... A főmanus jobbkezének bankaia. :D Ami olyan erős volt hogy nem is mutatták. :D És persze legyőzték. -
pedig így leírva elég szarul hangzik :D