72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Én is igy vagyok vele :D
  • Máté94
    Miért kellett ennyire bonyolítani? :D
  • LasDen #59434
    még mindig nem tudom értékelni a sorozatot...de annyira meg még nem szar, hogy dobjam :D
  • Prof William
    És az emberek meghalnak ha megölik őket ugye Emyia-kun? :)
  • Seth
    Mehet a többi közé :
  • LasDen #59431
  • IMYke2.0.0.0
    Ha legalább végig a Clannadot használta volna... :=(
  • Lelouch
    Ezt én is láttam 4chan-on, és meg is adta a kellő lökést ahhoz, hogy elkezdjem a sorozatot. De előtte még csak belevágok a Maou-samába is.
  • LasDen #59428
    Yahari banyek...részről részre jobb...
    És a végén ez a monológ...
    I hate nice girls.
    Just exchanging pleasantries with them makes me curious, and texting each other makes me feel restless.
    If I got a call, I'll keep checking my call history with a stupid grin on my face.
    But I know the truth.
    They're just being nice.
    Anyone nice to me is nice to others too.
    But I always find myself on the verge of forgetting that.
    If the truth is a cruel mistress, then a lie must be a nice girl.
    And so, niceness is a lie.
    I would always hold expectations.
    I would always misunderstand.
    At some point, I stopped hoping.
    An experienced lone never falls for the same trap twice.
    A lone warrior, surviving hundreds of battles.
    When it comes to losing, I'm the strongest.
    That's why, no matter what happens, I will always hate nice girls.
  • Inquisitor
    Én a Pacific Rim traileren morfondíroztam, hogy ha X naponta lerombolják a város jelentős részét egy egy csatában, akkor nem semmi meló lehet naponta takarítani és újjáépíteni. :)
    Mondjuk a japánoktól, akik egy komplett hosszában széthasadt sztrádát építettek vissza 48 óra alatt a 9-es földrengés után ez "elvárható". :D
  • LasDen #59426
  • LasDen #59425
    Rebuild of Evangelion 3.33

neem...

Bejött, fasza volt...de ezt a bolygót minek megmenteni??? ez már inkább kukába való, mintsem élni rajta :D
  • Zomil
    Gargantia 04: Ebben már nem igazán volt akcio, de még igy is jo volt nagyon :)
  • Ariakus
    Megnéztem a Gargantia első három részét és kellemesen csalódtam benne eddig. A grafika nagyrészt gyönyörű, (egyedül a főhős mecha-jának a design-ja nem tetszik meg, hogy full CG-vel van nagyrészt megcsinálva) ilyen szép háttereket, környezetet, színeket és karaktereket régen láttam már. Tetszik ez a "Waterworld" szerű világ, szemkápráztatóan vannak megrajzolva a hajók és azok a mozgó dokkok. A történet kellően leköt eddig, remélem folytatják ezt az igényes vonalat.
  • Zomil
    lol :D
  • LasDen #59421
    A GirlUPan saját hugging pillowja....egy 1/1 arányú 7.5cm KwK 37-es löveg, amit a Yukari Akiyama Anglerfish csapatának Panzer IV tankja is használ....:D
  • LasDen #59420
    nem értesz te ehhez...:D
  • Zomil
    +még az apád is egy fasz :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki anyád megmentéséért ki akarja csinálni az egész emberiséget... :D
  • armageddon666
    Csak abban a pár percben érzel minden sérülést, amit elszenved az EVA. Az életed teszed kockára. Az emberiség sorsa múlik rajtad. És még utálnak is érte. :)
  • LasDen #59417
    rájöttem valamire....tudjátok kiknek a legrosszabb? Shinji meg Rei apja fasza...pár percet harcolnak, aztán haza mennek....és ki takarítja el?? Hát ez az. Sok sok ember megfeszített munkája kell, hogy azt a sok szar törmeléket hétről hétre folyton eltúrják. Na az a szar meló, nem az Eva pilóta :D
  • LasDen #59416
    az író most elismerte és szerinte nem alkalmas 3D a történet....:D
    Ha ez nem alkalmas, akkor mi?? :DD
    csak furcsa lesz a karakterek valójukban látni, ami nem fog hasonlítani az eredeti dizájnhoz, de pont hogy ez az iskolás egyszerű téma a legalkalmasabb :DD
  • efti
    Ilyesmit nem is vartam (marmint szoszi progresst) de mostanra szerintem be kellett volna fejezze Natsume a gimit minimum. De meg ilyen teren se tortent semmi
  • PetruZ
    Hataraku 5: Hát ez k* jó rész volt. :) Epic fight, dráma, a lot of badassery (főleg Maou), szokásos vicces beszólások és szurkapiszkák, új karakterek... A legjobb rész volt eddig. :)
  • PetruZ
    Ja. Azt gondoltam, legalább a szőkével összejön valami, de az a dolog se mozgott sehová. Meg a 2-3. évad környékén kezdett mocorogni bennem, hogy akkor most hány lap van abban a könyvben? És Nyanko-sensei is csak hápog miatta, de sosem tesz semmit, hogy megszerezze. :)
  • efti
    Befejeztem a Natsume Yuujinchou Shi-t. Ahogy az varhato volt, ugyanolyan volt mint az elozo 3 sorozat: kellemes hangulatu, igenyes kidolgozasu anime, de nem vezet sehova
  • PetruZ
    Mivel az anime, meg az LN is (viszonylag) sikeres, lehet bevállalnak több filmet, mint pl. a Death Note-nál is volt. Egy LA nem túl költséges, ráadásul itt még speciális effektekre, vagy korhű ruhákra sem kell nagyon költeni. :) Inkább arra leszek kíváncsi, a két lolit honnan szedik össze... mert ugye az egyik elég csúnyán tud beszélni néha, a másik meg ötpercenként váltogat a vérgót és a nyafis hugica között. Emellett a hangjukat is muszáj hozniuk (főleg Maria-ét :D ). Lehet, kerítenek néhány idősebb, de 10 évesnek kinézőt, elvégre fél Japán tele van ilyenekkel. :P
  • armageddon666
    Bleach soha nem volt koherens szerintem. :) Én csak azt bánom hogy egyébként a karaktereket, fegyvereket nagyon jóra rajzolja Kubo... forgatókönyvet meg lepasszolhatná. :\
  • LasDen #59409
    Sunrise minden fellelhető animéjéből "inspirációt merített" új sorozatához, de így a 4. részre a Valvrave kezd valami potenciált mutatni a sok gagyi baromság mellett....
  • RelakS
    Call of Yui? :)
  • mikromanus
    Bleach: kb megcsinálta az animét, úgy-ahog ykövetkezetesen végigvezette, leírta milyen izmosak és übertápok a szereplők, jól egymásnak ugrasztotta őket és a Gayzenes harccal szépen lezárta.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De mivel olyan jól fizetnek az animéért, így tovább kell vinni. így megjelent egy korábban csak említés szinten (mint elpusztítottnak jelzett) hatalmi fél és kiderül, hogy az übertáp 99,99% isteni erejű eddigi oldal csak esélytelen kölyökszöcske hozzájuk képest és ugyan évszázadokig senki nem hallott felőlük, de ők aztán minden szereplőről mindent tudnak. Egy kis közlegény megizzasztja bármelyik kapitányt, a főparaszt meg csak kacsint és összeomlik tőle bárki. Ichigónak meg lassan kiderül, hogy 3 anyja és 5 apja volt és minden fellelhető erő megvan benne, amiből a shintérgami bicskás mulatság scak egy evolúciós zsákutca. Ja, meg a kardját is csak hírből ismerte és Kempachi csak azért lett párszor megszorítva, mert visszafogta magát, hogy ne sérüljön az ellenfelei kicsi lelke.

Röviden: Kubo próbált egy tök más animét csinálni a meglévő szereplők hulláin. Minden korábbi rendszert, időrendet és logikát meg hirtelen elfelejtett.

Persze akár még érdekes is lehet a történet, de szerintem inkább Kubo bekaphatja.
  • Count Adyn
    Az elejétől kb ő kavarta a szart erre mikor legyőzik utánna kb ien úristen folytatni kell találjunk ki valamit témák jönnek:D
  • BEAST #59405
    A Hataraku Maou-sama eddig nagyon jónak tűnik, kíváncsi vagyok mi lesz még itt a végéig. :D
  • Lelouch
    The World God Only Knows' 3rd Season Slated for Summer

Ez mindenképpen a nyári szezon javára válik. Mondjuk én továbbra is a mangát ajánlom... :D
  • LasDen #59403
    pedig a témában volna sok lehetőség...
    mondjuk ha így is bőven hozza, amit várnak, minke vesződni vele....:D
  • Lelouch
    Annyira azért nem, de azóta nem sok jót tud felmutatni a manga, szóval...
  • LasDen #59401
    ha bleach, akkor mindig olvasom ezt....:D "az aizen után kellett volna befejezni" és hasonlók...ilyen jó volt az v mi? :D
  • Count Adyn
    Hát én Bleach animet Aizen-arc végéig néztem, mangát még olvasom hátha lesz valami kerek egész belőle (úgyse:D), de animenek az pont jó lezárás volt nekem:)
  • Lelouch
    Az az egész gigalol volt, ami el lett játszva Yamamoto hadnagyával és a bankaiával... :D Utána a quincy se ért semmit azzal a bankaial. :D
  • armageddon666
    Jajj, de jut eszembe van lejjebb... A főmanus jobbkezének bankaia. :D Ami olyan erős volt hogy nem is mutatták. :D És persze legyőzték.
  • LasDen #59397
    pedig így leírva elég szarul hangzik :D