72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Amúgy még az első évad volt legkevésbé vontatott... :D Én nem is éreztem annak. A 2. évadban már érezhető volt kicsit a vontatottság, bár engem annyira nagyon nem zavart, mert amúgy baromi szórakoztató volt számomra úgy is. Ami utána jön mangában arra viszont már nem tudom rávenni magam hogy elolvassam, akármennyire is szeretem a sorozatot. Egy 120 fejezetes mahjong parti, és azután se történt még semmi érdekes. Nálam innen kezdődik a vontatottság. :D Kár érte.
Kaiji és a továbblépés... Ezen most nevettem egyet. :D -
lehet örülni...Chuu2 folytatódik...:D
#59513: a 17. rész jön majd... -
Kill La Kill Anime Reunites Gurren Lagann Director, Writer
Ha csak kicsit is megközelíti majd a TTGL színvonalát, már jó lesz. -
Hol jársz? -
Olyan kurva jó lenne ez a Kaiji, ha nem lenne egy ilyen kibaszottul vontatott szinte minden rész...
A monológok rohadt unalmasak. Aztán Kaiji is folyton elmondja, hogy milyen rosszak ezek az emberek. Nem érdekelte már elsőnek sem őket, tovább kéne lépni...
-
Sirok a röhögéstöl... :D
amikor azon a kis bigyon ül... :DDD -
-
És soha nem gondoltam volna, hogy óriások parások lehetnek... nagyon el van találva az atmoszféra. -
Ez a Shingeki no Kyojin nagyon jó. :D Csak lassú. Végignézném egyben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok meggyőzve róla hogy a Wille készítette, de az övéjük. Olyan mint egy óriási EVA. A Unit-01-et használják energiaforrásnak, és abban volt Shinji. A kérdés arra vonatkozott hogyan került ki az űrbe a Unit-01 és Shinji a 2.22 után. Egy nagy lebegő dobozban.
A szétválás szerintem teljesen logikus. Majdnem 3I után gondolom felmerült sok kérdés, hogy végül is most akkor mi a fene van? Kiderült hogy ez a világvégésdi nem móka, és otthagyták Gendot. Hogy nem volt eléggé kifejtve az tény.
Seele elfordult a Nervtől? Akagi ellen fordulás? Lehet hogy érdekesebbre is meg tudják csinálni, de én úgy vagyok vele, hogy kivárom a folytatást. Szerintem a negyedik rész feledteti majd a 3. minden baját...
(Vagy még inkább mind-fuck lesz, és kapunk utána majd egy End of Rebuild of Evangeliont...)
Látens homokos Shinjit meg itt a harmadik részben fejtettem meg. Azért helyezik be ezt a szálat, hogy tisztán az érzelmekről szóljon, ne legyen benne szexualitás, testiség. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehetett volna sokkal jobb rész, ha nem csak Shinjire koncentrálnak. De mivel csak vele foglalkoztak ezért csak annyit tudunk a világról, amennyit shinjinek elmondtak. az meg kurva kevés, egyedül Nagisa és az öreg homályosította fel picit -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A megarepülő, meg a Wille által készített cucc és a Unit-01-t azért hozhatták le a zűrből, hogy felhasználják a meghajtására, amit be is építettek és megtalálták benne Shinjit. Legalábbis nekem ez jött le.
Eleve nem kellett volna kinyújtani erre a 14 évre, hanem onnan felvenni a fonalat és valahogy vinni a sztorit. :)
Ez a NERV Wille szétválás nagyon kifejtetlen volt és inkább egy ürügynek tűnt, hogy legyen kivel harcolni.
De ha a rész inkább arról szólt volna, hogy mi történik közvetlen utána Shinjivel és Kaworuval, mi történik a NERV-ben, hogyna birkóznak meg a katasztrófával, az emberek Akagi ellen fordulása, a Seele elfordulása a NERV-től és, hogy a NERV hogyan képes magát függetleníteni. Ezeken az alapokon szólhatott volna valami izgalmasról és persze teljesen másról mint ez a rész. Szerintem érdekesebb is lett volna, mint a látens homokos Shinji zongoraleckéi, meg csillag-/fal-/plafonbámulásai.
Vagy nem ezt elmesélni, hanem máshogy vinni a sztorit, mint ahogy tuti eredetileg máshogy is tervezték, csak közben valamiért emellett döntöttek. -
fake! nem vörös a víz. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, az organikus részek szülése nekem is eszembe jutott hogy standard lehet miután elküldtem a postot, de akkor is másképp készült a dolog.
Szerintem érdekes dolog az Evangelion világának megbeszélése. :)
Ha nincs timeskip nem tudom hogy hozzák ki 4 részben az egészet. Ezt a 14 évet fel kellett volna ölelni valahogy, és nem hiszem hogy filmbe való lett volna. Sok kérdés vonatkozik az eltelt időre, de nem hiszem hogy izgalmas lenne.
Nemesis type?
Hogy került Unit 01 az űrbe abban a cuccban?
Most akkor ki halt meg, ki maradt életben, és hogy?
Mi az a megarepülő majdnem-EVA amit a Wille használ?
amik így hirtelen eszembe jutnak. -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen várfal? Ugyanúgy pakolhatták volna földalá, fölötte pedig megerősítve - scifi na - páncélozva a területet. Valószinüleg még többet is ért volna, mint az épületek fel-leengedése miatt nem a legerősebben megtartható rendszer. (Be is pottyantak a házak a végén.)
Az EVA organikusan gyártott részei meg mindig születhettek, csak mellécsapták a gépi részeket, korlátozókat, persze most ez így egyben jött ki gépként abból a bigyulából.
De szerintem az egész 14 éves ugrás egy mellényúlás volt. :)
De mindegy, így is tovább lett nyújtva a Tokyo-3 téma a kelleténél, nem mintha ez lenne az egy dolog, ami miatt nem tetszett a film. :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy belemagyarázás, de ha nem megy szembe a canonnal, akkor szerintem elfogadható. Egyébként meg a 2I után 15 évig nem jöttek angyalok, csak "jóslatokra" alapozva tudtak készülni. Ki gondolta hogy a hatalmas tűzerő nem fog semmit sem érni? (Seele, Gehirn, Nerv...) Arra viszont azért gondolhattak, hogy a várfalat valószínűleg könnyen kikerülnék.
Fejlődés meg szándékosan lehetett valamilyen szinten visszatartott. Seelenél ott voltak a Holt-tengeri Tekercsek, abban mindenféle csoda le volt írva.
Az automatizált gyárat egyébként arra alapozom, hogy az új EVA mintha megszületett volna. Ellenben az EVA amivel Kaworu érkezett (mi lett vele egyébként?) a Holdon volt gyártva, és ránézésre elég más módszerekkel. -
Guitar cover.
-
Nagyszerü :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez megint belemagyarázás szerintem, egy város nem fogja jobban hátráltatni őket, mintha páncél lemezeket fektetnének le.
A technológia nem volt meg, jó talán, bár azért nekem kérdéses, hogy egy nagyrészt elpusztult világban, ahol a maradék is egymás nyakának ugrik mennyire tudnak jobban fejlődni, mint addig. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor még nem biztos hogy megvolt hozzá a technológia. Folyamatosan fejlődtek a gépek. :) Tokyo-3 meg egy erődváros. Hivatalosan azért van hogy hátráltassa az angyalok haladását, mert ugye azt nem tudják, hogy ott van Lilith aki tulajdonképp oda vonzza őket. -
Szerintem a legutolsoval beletrafáltál :D -
Eva SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Khm, de érted, ha autómatizálni tudták, akkor miért is kellett a nagyvárost felé rakni eredetileg? Hogy túlbonyolítsák? Hogy extra veszélynek tegyenek ki rengeteg embert? Hogy nehezebb legyen az EVA-val harcolni? Hogy baromi kúl legyen, ahogy leengedik az épületeket? :) -
Az tény, de aki annyira nincs oda az ecchiért annak is érdemes megnézni szerintem, mert a többi része is elég jo :) -
Akkor lehet hogy a felirat csak trollkodik, mert meme lett a dolog. :)
-----
Eva 3.33
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!14 év kimaradt. Sok dolog történhetett. A Wille nem egyből született gondolom. NERV-nek meg ott volt a SEELE támogatás egy darabig biztosan, és simán összerakhattak egy automatizált gyárat. -
El kell viselni??? Az az egyik erőssége a sorozatnak. :D -
Simán van olyan jo, viszont teli van pakolva nagyon-nagyon sok ecchivel a sorozat, szoval azt el kell viselni, de egyébként a grafika, a szövegek a történet mind nagyon jo :) -
Habár semmi köze a Katanagatarinak a #777">����monogatari sorozathoz, azon kívül, hogy ugyanaz írta, a műfaj is más. :) -
A Monogatari sorozat jóféle. Érdemes tenni vele egy próbát. -
Ariakus #59487 Most fejeztem be a Katanagatari-t és nagyon tetszett. A Bakemonogatari is van ennyire jó? (gondolom teljesen más ott a téma természetesen, de a történet és a minőség van annyira jó mint a Katanagatariban?) -
Shingeki no Kyojin 5. - Ez azért odavágott rendesen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Im a fucking genius" :DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én keresnék egy generátort, tvt, xboxot, néhány játékot...és játszanék, amíg nem jő a vég :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jolvan majd ha angyalok és egy kis pöcs gyerek elpusztitják a 3/4 világot igérem elgondolkodom rajta, hogy most akkor szarjak bele az egészbe vagy még probálkozzak :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pszt! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah, mer a 3. részben s végén úgy néz ki, hogy sokminden megmaradt a világból...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az EVA 13-at pl most fejezték be, nem?
De ott volt a 09 is, amit Rei vezetett. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah ez jo kérdés, ezen én is elgondolkodtam, de igazábol sztem semmi nem maradt ott az egészöl amit müködtessenek :D -
Ha már Tokyo-3... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem azért volt az egész város a NERV felett, hogy az alatta lévő EVA "gyárat" és katonai létesítményt működtesse? Most két öreg fószer, meg két tinédzser elég volt hozzá? :)