72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem unalmasak már ezek? :P -
-
Az 5. részből van a videó, szóval eléggé spoileres... -
Attack on Titan Staff Apologizes for Unfinished Episodes on 3 Stations
-
Pedig Yuri-t már "dicsértem" itt korábban is. :D -
hmm...egyiket se ismerem :D -
Yuri és a Dragonhall. Az első részt a Yuri-félével néztem, de vissza kellett kapcsolnom az angol softsubot... :D -
kik csinálják a magyar feliratot?? -
Ok, akkor még 1-2 részt mindenképp megnézek. Mondjuk ha normális magyar felirat lenne hozzá, akkor talán nagyobb kedvem lenne nézni, és nem lenne ilyen problémám. :D Ahhoz, hogy angolul nézzek animét kellő motivációra van szükségem...
-
szerintem folytasd...Hachiman és Yukino párbeszéde nagyon jók, szerintem... -
Oregairu ep. 1. - Egyedül Hachiman karaktere tűnik érdekesnek az egész sorozatban, de nem tudom, hogy csak miatta megéri-e folytatnom... -
Van pörgés:)
-
Gargantia 5: Ha már tenger, hajók, meg napsütés, akkor barbecue party és bikinis lányok. Fura is lett volna, ha nincs egy ilyen rész. "Target incinerated." :D
-
Kolosszális... :D -
Ez beteg. Nagyon. -
-
Az egyediséget félretéve, azért évente nem csak 2-3 jó karaktert lehet találni... -
Azért évi 40 animéböl 2-3 érdekes karakter elég rossz arány :D -
Elmúlt 10 évben csak unalmas karakterek?
Monster,GTO,Hellsing Ultimate,Rainbow,Samurai Champloo,Steins Gate (tsundere lányt leszámítva) hirtelen ennyi ami tele volt egyedi és szórakoztató szereplőkkel... -
azzal a minimálissal, amivel minden rész végén foglalkoznak egy kicsit :D -
Van történet? :D -
Milyen tortenettel? :d -
az 5. rész kikészített...20 perces epizód 3000 lefordítandó sorral :D
viszont most már teljes a csapat és lehet haladni a történettel minden részben egy kicsit :D -
Samurai Girls 04: Hát Gisen felbukkanása tényleg teljesen random volt :D
5. rész is csodás volt... :D
Köszi a feliratot :) -
Eddig nem a legjobb a sorozat, de legalább elszórakoztat. Ebből az új felállásból is ki tudja mi fog kikerekedni... Remélem nagyon azért nem fogják elszúrni. :D -
Szerintem nem, de nincs harag. :) -
10 éve már hogy csak unalomig ismert karakterek vannak, eddig nem volt gond ? :D -
Szerencsére nem néztem meg 
De akkor ezek szerint tényleg maradnak a "szokásos",unalomig ismert karakterek
-
azé annyira nem nehéz kitalálni :D
de elnézést miatta :) -
A manga nekem sem jön be annyira. Ha azt kezdem el akkor nem ragadok rá. De az anime valahogy nagyon adja a hangulatot. -
A SPOILER NAGYON ROSSZ NE NÉZD MEG ROOLANDSAN!!! -
a manga dögunalmas volt. unalmas történet, unalmas párbeszédekkel...
az anime meg lehet jól néz ki (de az animációban is valami zavar, de nemtom mi), de minden más nagyon nem eltalált. szar karakterek, szar dialógokkal, szart csinálnak. Az akciók még csakcsak, de az üvöltözések, az erőltetett feszültség, mindenki iszonyatosan néz és még a comic relief is szar...nem nézhetetlenül szar, de nem így képzelek el egy jó fantasyt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hiszed nem fog visszatérni?? :D -
És mi nem tetszik?Tényleg kíváncsi vagyok.
Most gondolkodom hogy mibe lehetne belekötni:
-nagy ritkán a táj kidolgozatlan
-megint a szokásos sablon főhős de,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerencsére jött az 5. rész és véget is ért a pályafutása
De ez tényleg csak kötözködés... -
Pedig ezt nem is Kuroko narrálja... -
Újabb sorozat, amit mindenki imád, csak én nem :DD
-
EGy kis fájdalom:DD
-
Az. Nem szokásom futó animét nézni de ezt elkezdtem. Aztán nem szokásom mangát olvasni, de muszáj volt megtudnom mi lesz. Aztán utálok spoilerezni, de szorított az idő, és lassan haladtam a mangával, szóval előre olvastam Shingeki no Kyojin wikián. :D
Elég jó cucc. :)
Tetszik amúgy hogy az anime ahol eltér, ott inkább csak hozzátesz a mangához. -
Ez a Shingeki no Kyojin zseniális!
Rég nem vártam már ennyire a következő részt(talán a Steins Gate volt az utolsó ahol szenvedés volt az egy hét). -
Örömmel hallom... :D -
ez az érdekes, mert akármennyire vontatottnak érzem, szinte faltam a részeket. tegnap este néztem meg vagy 10 részt :D szóval még így is nagyon bejön...