72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na most végre rávettem magam, és elkezdtem az Index II-öt, meg kell hagyni a gyenge kezdés után ez a sportnapos arc rendkivül jo volt :) -
mikor először láttam azt hittem csak simán felrakták, de aztán látom, hogy angol felirattal. akkor megfordult a fejemben, hogy lehet nem is hivatalos yt fiók ez :D
jó húzás, az biztos -
Mindenképp pozotiv :) -
Amúgy nekem bejön, hogy a Trigger így foglalkozik a nyugati közönséggel is. Még angol twitter fiókjuk is van. -
Való igaz, az gyorsan megoldaná a problémát. :D -
Akkor atomot nekik :D -
Jelen állás szerint ez igaz, viszont
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kiméra hangyákban is ott van a potenciál arra, hogy megtanuljanak nen-t használni, és így azért a profi nenhasználók számára is problémát jelentenének, sőt... -
A kiméra hangyák ellen legalább a profi nenhasználoknak simán van esélyük, de egy titán ellen 1 ember aligha ér valamit... :)
Mondjuk ha vegyitenénk a két világot érdekes lenne, profi nen használok a titánok ellen...hm...kéne egy crossover :D -
Jó cucc, nézd végig. :D -
HunterxHunter: A kiméra hangya királynő mi mindent összeevett... Elég sokszínű a felhozatal... :D
Kár, hogy az arc ilyen lassan indul befelé, de olvasva a kapcsolódó mangafejezeteket, azért rá fér itt az elején a kiegészítés...
Kérdés azokhoz, akik ezt is meg a Shingeki no Kyojin-t is nézik: Melyiket tartjátok fenyegetőbb ellenfélnek: a kiméra hangyákat vagy a titánokat? :D -
Elsőre énis azt hittem hogy valami Disney cucc :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Feláldozta magát Chaos-ért. Sajnálom hogy így alakult. Láttam a 71. fejezet RAW-ját, ott meg még ennél is tovább romlik a helyzet. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jajj má megin mik vannak? gondolom hiyori halála miatt chaos megin ellesz zavarva/elmenekül vagy félreért valamit....
kíváncsi leszek a folytatásra...
de nem is egészen értem, hiyorinak mér kellett meghalnia??? -
ez nem disney...egy új stúdió, a trigger young animator projectje... -
Csak belepörgettem. De ez disney? :D lol. :D -
Sora no Otoshimono ch. 70 - Elég szomorúan alakulnak az események...
-
-
Még hangosabban és hosszabban tul ordibálni :D -
Ahh nem bírom ki, pedig már nagyon várom az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!új SSJ alakot,kíváncsi vagyok mire képes
-
saccra valamikor az ősz vége, tél eleje felé... -
Új Dragon Ball Z filmről lehet tudni mikor lesz "elérhető"? -
-
Szokható. Én majd megnézem. -
Inquisitor #59613 ARISE border:1 Ghost Pain
Egy hajszállal hosszabb trailer.
Tudom, hogy a karakterek többsége a képregényverzióra hajaz, de nem tudom megszokni. A hadnagy új teste más tészta, mert neki eddig is volt egy jó pár. -
Ja
-
Valószínűleg egy japán :) -
szóval valaki hozzáértett... -
ez a hivatalos angol címe... -
amúgy is, Attack ON Titan?
A háttérben lévő szöveg inkább Attack of the Titan... 進撃の巨人 -
Hivatásos concept artist készítette, de nem dolgozik a filmen, ami egyébként készül, de még nincs időpont. -
Vagy, összekaparhassam a Japánba utazáshoz és a nyelvvizsgához szükséges pénzt :) -
Akkor már minden világos. :) -
egy film más. ahogy az animéba is belekezdtem, ezt is megnézném. mondjuk a történetet erősen át kéne alakítani, hogy filmre vihető legyen... -
Igy már megnéznéd? :DDD -
mondjuk jól néz ki... -
Mielőtt valaki komolyan veszi, a pószter nem hivatalos, ahogy a dátum se rajta. -
Azért, hogy le tudd idöben foglalni a jegyet :D -
-
csak fan made... -
5 év... és már most reklámozzák? Ne má...