72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát most se sikerült kiszűrnöd... :D -
woow, millio thx mindenkinek, végre lesz miből válogatni. egy kettőt már láttam közülük de sok a fehér folt :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asuka wins yet another timeline.
Jolvan innentöl nem is érdekel :D
Amugy 4chan-t nem szeretem, elég nehéz kiszürni a hasznos infot... -
Nisemonogatari, Little Witch Academia -
4chanon ki van emelve az ezzel foglalkozó téma, egyszerűbb ha beleolvasol. :) -
10/10-es nem igazán van, de itt egy listám a jobbakrol:
Nekomonogatari(ha nézed a monogatari sorozatot)
Psycho-Pass(10/10közeli)
Jormungand(annyira nem kiemelkedö, de érdekes darab)
Zetsuen no Tempest
From the new world(10/10 közeli)
Kokoro connect
Kyoukai Senjou no Horizon
Haiyoru! Nyaruko-san
Fate/Zero(10/10közeli)
Kore wa Zombie desu ka
Girls und Panzer -
Kuroko no Basket, Danshi Koukousei no Nichijou, Kyoukai senjou no Horizon, Kore wa Zombie desu ka, Fairy Tail: Houou no miko, Btooom, Ano natsu de matteru, High School DxD, Nazo no Kanojo X, Thermae Romae, Date a live, Hataeaku maou-sama, Hentai Ouji to Warawanai Neko., Saint Onii-san, Suisei no Garantia, Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. -
2012-13 kategóriában milyen jó Animeket tudtok ajánlani?
úgy a jótól kezdve a 10/10es skálán. minden jöhet ami szerintetek belefér, fel szeretném tölteni a megnézendők listám :) -
És? Mi van benne? :) -
Na az Evangelion manga is megkapta a maga alternatív befejezését... :) -
Bakuman 3 befejezve. Igy hogy kihagytak par mellekvaganyt meg jobb is lett mint a manga. -
-
ha ez nem lesz geci jó, akkor semmi...:D
-
Gargantia 8 - Ennyire zéró epizódot. Ahhoz képest, hogy 13 részes az anime elég lassúra vesznek részeket. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahogy a két mondatos karakter halála nem tud meghatni, ahogy Ridget minidrámája sem, főleg hogy kimondottan idegesít a karakter a zéró vezetői képességével, csak protekcióból van ott, mert a volt flottakapitány lánya. :D Kár volt ráálldozni egy részt szerintem, 2 percben le lehetett volna ezt zavarni. -
egyedül Halálisten ér rá foglalkozni vele :D -
Prof William #59781 És vajon a többiek már megismerték azóta a legendáját? -
egy szavasai vannak csak, de az legalább nem az, hogy bolondok :D -
"a végére még Excalibur is egész normális lett"
Nah ezt azért nem hiszem el :D -
mik vannak....a végére még Excalibur is egész normális lett :D
valami iszonyatosan jól néznek ki a Soul Eater utolsó fejezetei...húúú alig várom már a végét :D -
Az egész sorozat úgy általánosságban. -
De mi az az ez??? :D -
Azt nem mondanám hogy kiakadtam, csak nem biztos, hogy ez így érdekelni fog... -
Mangát olvasod? Mi történt a 8. részben hogy kiakasztott?
Btw miután elspoilereztem mindent, nem is nagyon érdekel a sorozat. :D Eleje fun volt, de ennyi. -
Én már mikor megmondtam, de senki nem hallgat rám :D -
Azzal önmagában még nem is lenne bajom, csak úgy kezd már nem érdekelni az egész... -
Mi olyan vicces ezen? :D -
Nekem a 7. rész nagyon tetszett, főleg 1-2 zenei aláfestés miatt, de a folytatás tényleg eléggé lelombozó. :/ -
miér mi történt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eren visszatért? -
:DD -
Mondtam, hogy vízválasztó lesz. :) -
Attack on Titan 8: Ezután az epizód után azt kell mondanom, benne van a pakliban, hogy további egy-két rész után dobom a sorozatot...
-
Killua új támadása fasza volt. De még mindig van hová fejlődniük Gonnal...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az átállás érdekes dolog. Szerintem azoknál esélyes, akik csak kötelességből vadásznak emberekre, és nem kedvtelésből. Ezek közül Colt túl hűséges típus, de pl. a néhány résszel ezelőtti kaméleon hangyából kinézném a dolgot. -
Shingeki no Kyojin 8:
...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hiszem, kezdem érteni, miért a tarkóvágás az egyedüli fegyver ellenük... Bár az még nem világos, hogyan kerülnek oda mások.
-
HxH 81: Ejj de jo rész volt beindult megint :D
Olyan iszonyat gyorsan elmegy ez a 20perc, mintha csak most kezdtem volna el a részt...
Köv. részben meg végre Kaito is beszáll. Mondjuk kiváncsi leszek lesz-e olyan hangya aki átáll az ö oldalukra. Mert belsö ellentétek már vannak. -
Pedig tényleg nem. :O -
engem csak a FREE fog érdekelni....
-
Hát a trailer fura volt,de szerintem én is bepróbálom. -
Nem hallottál róla? :D Pedig az lesz szerintem a nyár egyik leghypeoltabb sorozata. -
Blood Lad miért? Még nem hallottam rola. -
Ami nálam biztos:
-Monogatari S2
-Blood Lad
Talán:
-Dangenronpa
-Fate/kaleid liner Prisma Ilya
-Kaminomi S3: a mangában nagyon bírtam azt az ívet, amit fel fog dolgozni, ott vált az első számú kedvencemmé a manga... Viszont a Manglobe miatt félek belenézni. :D
Egyelőre ennyi keltette fel az érdeklődésem.