72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    Kösz Zomil és IMyke2.0.0.0
  • LasDen #59875
    Chuu2 recap mozifilm az első évadból...ezt nevezem lehúzásnak :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tőlem:

• Zomil
    Na kiváncsiságbol én is elolvastam MAL forumon az összefoglalot és tényleg wincest lett :D
    De majd jön egy 10év mulva kötet is.

Mondjuk egyáltalán nem mozgat meg ez a történet(sött...), de mostmár kiváncsi voltam :D
  • Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nah igen...de szerintem majd átgondolja a helyzetet, mikor rájön, hogy mostmár képesek használni a nen-t.
    De Kaito-t továbbra sem tarton tulzottan erösnek, semmi logikát nem látok a képességében...
  • Lelouch
    És tényleg azt tervezi Kaito, hogy hárman eljutnak a királynőig... :) Rossz hír számukra, hogy jövőhéten már feltűnik az első felségőr is.
  • RelakS
    Yuru Yuri, Toshinou Kyouko
  • Zomil
    Boldog Szülinapot Biomage! :)
  • LasDen #59868
    Akari (?) a Yuruyuri-ből. a cím biztos :D
  • biomage
    Kösz :) megvan.

Ki a lány?
  • RelakS
    Ugyan a kedves ünnepelt súgott, de:

to Biomage
  • Zomil
    HxH 83: Kellemes rész volt :)
  • LasDen #59864
  • Zomil
    Wincest? :D
  • LasDen #59862
    Olvastam Oreimo befejezését...hát, fantasztikus :DDD
  • WhiteStar
    hát még van a Vampire Hunter D esetleg.
  • PetruZ
    Szerintem ennyire szörnyszerű főszereplő nincs. De pl. az Ao no Exorcist szereplője kb. fél-ördög, farokkal, kis szarvakkal, mindennel. És nem bishounen kategória, szerintem.
  • EnxTheOne
    de ö teljesen embernek nézz ki, nekem meg olyan kéne ahol a főszereplő egy démonnak, szörnynek néz ki, mint pl. a videoban amit linkeltem :D
  • PetruZ
    A Beelzebub is ott van még. Annak egy valódi démon a főszereplője. :)
  • Zomil
    Band of Panzers

• Zomil
    Hellsing Ultimate?
    (jojo nem pont démon, de ahhoz közeli)
  • EnxTheOne
    Vannak olyan animék amiben démon a főszereplő?
    De nem olyan amiben egy bishounen vagy bishoujo aranyos szarvakkal, hanem valami ilyesmi?

• LasDen #59854
    kellenek a szponzorok :D
  • Zomil
    Nyaruko W 06: Chuunibyou, Kuroko no Basuke, Macross F, meg pár Index utalás(meg egy rakás másik amit magamtol nem ismerek fel) :D
    Mondjuk azért nem gondoltam volna, hogy egy ilyen komédia/parodia/ecchi/gag sorozatban még karakterfejlödés is lesz, de jo volt az ágyjelenet(na nem az :D), kicsit azért Mahiro karaktere is fejlödik legalább.
    7. rész meg ahogy elnézem az elmaradhatatlan fürdöruhás rész.
  • Zomil
    Na ezt nevezem reklámnak basszus... :)

• Zomil

Majdnem eltaláltam, csak az uj fajt a tulélés miatt hozták létre :D
  • LasDen #59850
    mondtál ilyet, nem rémlik? :D
  • Zomil
    Gargantia 09: Nah mondtam én :D
    Mondtam én, hogy az emberek hozták létre ezeket, mondjuk igy még durvább, hogy ök is ugye emberek, csak modositott dns-el :D
  • Zomil
    5. részig jutottam eddig, és nem mondanám, hogy sokkal fárasztobb, inkább talán az ecchi tünt nekem többnek, föleg itt az 5. részben a fürdös jelenet :D
    Amugy hozza az elsö évad hülyeségeit, meg ahogy igy 5. részig látom azért a szerelmi szál is lépked ugyan nagyon lassan, de elöre :)
  • PetruZ
    Szerintem a Nyarlko S2 gyengébb (vagy inkább fárasztóbb), mint az első, viszont próbál haladni a szokásos hülyéskedésen túl is. Akárcsak az OreImo-ban a főhős, itt Mashiro kerül lassan döntési helyzetbe.
  • WhiteStar
    ez kegyetlen :D

vannak benne azért erős hm túlzások :D
  • Zomil
    Nyaruko 2. évadjába belekezdtem, mert sajnos Riczék egy darabig még biztos nem fognak bele szerintem. Hát ez továbbra is szinte sirva röhögös számomra :D
    Nagyon jokat tudok szorakozni rajta és ujra lehet vadászni a különbözö utalásokat :D
    Pl. az elsö részben minden felnyögéskor egy gundam nevet nyögött be :D
  • LasDen #59844
    a knightframe csak 4 méter körül van? :O azthittem gundami méretűek :D
    a vége meg már szinte nevetséges :DDD
  • Zomil
    Mechák összemérése(mondjuk nem csak mecha van benne), nem nehéz kitalálni ki a nyertes :D
  • Seth
    Kell! :D
  • Count Adyn
    Najó ezmár kicsit á:D
  • Zomil
    Ezzel egyet értek föleg, hogy nem igazán derült ki, hogy a gyerek végülis azért mentette meg a csajt, mert külön neki csinált cipöket, elöször nem értettem mire mondja, aztán rájöttem, hogy erre érti.
  • BEAST #59839
    A végével nincs is gondom, nem is vártam, hogy beteljesül a szerelmük... sőt tényleg jobb is így, hogy a srác nem adja fel és célként tekint az újabb találkozásra. Viszont szerintem túl gyorsan rohantak át az egész sztorin, alig ismertük meg a két főszereplőt, a többi szereplőről pedig semmit sem tudunk.

Voltak nagyon fontos részek, de ami egy sorozatban több részen át is mehetett volna, az itt max egy rövid kis jelenetet kapott.
  • Zomil
    Én is megnéztem ezt a Garden of Words-öt. Szerintem nem volt rövid, pont igy volt jo. Nem hiányoltam belöle semmi pluszt. Nagyon szépen volt a látványvilága és a szerelmi történet is jol össze volt rakva. De ez inkább olyan plátoi szerelem volt, mert azért egy 15éves egy 27évessel nem sürün jön össze :D
  • LasDen #59837
    nem látok változást...