72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kösz Zomil és IMyke2.0.0.0 -
Chuu2 recap mozifilm az első évadból...ezt nevezem lehúzásnak :D -
Tőlem:
-
Na kiváncsiságbol én is elolvastam MAL forumon az összefoglalot és tényleg wincest lett :D
De majd jön egy 10év mulva kötet is.
Mondjuk egyáltalán nem mozgat meg ez a történet(sött...), de mostmár kiváncsi voltam :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah igen...de szerintem majd átgondolja a helyzetet, mikor rájön, hogy mostmár képesek használni a nen-t.
De Kaito-t továbbra sem tarton tulzottan erösnek, semmi logikát nem látok a képességében... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És tényleg azt tervezi Kaito, hogy hárman eljutnak a királynőig... :) Rossz hír számukra, hogy jövőhéten már feltűnik az első felségőr is. -
Yuru Yuri, Toshinou Kyouko -
Boldog Szülinapot Biomage! :) -
Akari (?) a Yuruyuri-ből. a cím biztos :D -
Kösz :) megvan.
Ki a lány? -
Ugyan a kedves ünnepelt súgott, de:
to Biomage -
HxH 83: Kellemes rész volt :) -
-
Wincest? :D -
Olvastam Oreimo befejezését...hát, fantasztikus :DDD -
hát még van a Vampire Hunter D esetleg. -
Szerintem ennyire szörnyszerű főszereplő nincs. De pl. az Ao no Exorcist szereplője kb. fél-ördög, farokkal, kis szarvakkal, mindennel. És nem bishounen kategória, szerintem.
-
EnxTheOne #59859 de ö teljesen embernek nézz ki, nekem meg olyan kéne ahol a főszereplő egy démonnak, szörnynek néz ki, mint pl. a videoban amit linkeltem :D -
A Beelzebub is ott van még. Annak egy valódi démon a főszereplője. :)
-
Band of Panzers
-
Hellsing Ultimate?
(jojo nem pont démon, de ahhoz közeli) -
EnxTheOne #59855 Vannak olyan animék amiben démon a főszereplő?
De nem olyan amiben egy bishounen vagy bishoujo aranyos szarvakkal, hanem valami ilyesmi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kellenek a szponzorok :D -
Nyaruko W 06: Chuunibyou, Kuroko no Basuke, Macross F, meg pár Index utalás(meg egy rakás másik amit magamtol nem ismerek fel) :D
Mondjuk azért nem gondoltam volna, hogy egy ilyen komédia/parodia/ecchi/gag sorozatban még karakterfejlödés is lesz, de jo volt az ágyjelenet(na nem az :D), kicsit azért Mahiro karaktere is fejlödik legalább.
7. rész meg ahogy elnézem az elmaradhatatlan fürdöruhás rész. -
Na ezt nevezem reklámnak basszus... :)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majdnem eltaláltam, csak az uj fajt a tulélés miatt hozták létre :D -
mondtál ilyet, nem rémlik? :D -
Gargantia 09: Nah mondtam én :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondtam én, hogy az emberek hozták létre ezeket, mondjuk igy még durvább, hogy ök is ugye emberek, csak modositott dns-el :D -
5. részig jutottam eddig, és nem mondanám, hogy sokkal fárasztobb, inkább talán az ecchi tünt nekem többnek, föleg itt az 5. részben a fürdös jelenet :D
Amugy hozza az elsö évad hülyeségeit, meg ahogy igy 5. részig látom azért a szerelmi szál is lépked ugyan nagyon lassan, de elöre :) -
Szerintem a Nyarlko S2 gyengébb (vagy inkább fárasztóbb), mint az első, viszont próbál haladni a szokásos hülyéskedésen túl is. Akárcsak az OreImo-ban a főhős, itt Mashiro kerül lassan döntési helyzetbe.
-
ez kegyetlen :D
vannak benne azért erős hm túlzások :D -
Nyaruko 2. évadjába belekezdtem, mert sajnos Riczék egy darabig még biztos nem fognak bele szerintem. Hát ez továbbra is szinte sirva röhögös számomra :D
Nagyon jokat tudok szorakozni rajta és ujra lehet vadászni a különbözö utalásokat :D
Pl. az elsö részben minden felnyögéskor egy gundam nevet nyögött be :D -
a knightframe csak 4 méter körül van? :O azthittem gundami méretűek :D
a vége meg már szinte nevetséges :DDD -
Mechák összemérése(mondjuk nem csak mecha van benne), nem nehéz kitalálni ki a nyertes :D -
Kell! :D -
Najó ezmár kicsit á:D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezzel egyet értek föleg, hogy nem igazán derült ki, hogy a gyerek végülis azért mentette meg a csajt, mert külön neki csinált cipöket, elöször nem értettem mire mondja, aztán rájöttem, hogy erre érti. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végével nincs is gondom, nem is vártam, hogy beteljesül a szerelmük... sőt tényleg jobb is így, hogy a srác nem adja fel és célként tekint az újabb találkozásra. Viszont szerintem túl gyorsan rohantak át az egész sztorin, alig ismertük meg a két főszereplőt, a többi szereplőről pedig semmit sem tudunk.
Voltak nagyon fontos részek, de ami egy sorozatban több részen át is mehetett volna, az itt max egy rövid kis jelenetet kapott. -
Én is megnéztem ezt a Garden of Words-öt. Szerintem nem volt rövid, pont igy volt jo. Nem hiányoltam belöle semmi pluszt. Nagyon szépen volt a látványvilága és a szerelmi történet is jol össze volt rakva. De ez inkább olyan plátoi szerelem volt, mert azért egy 15éves egy 27évessel nem sürün jön össze :D -
nem látok változást...