72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #60356
    A zombin kivul a tobbivel egyetertek. :D

Ai Yori Aoshi, Love Hina, Princess Lover, Omamori Himari, Isekai no Seikishi Monogatari

Bar inkabb az elso ketto. :)
  • Zomil
    Sora no Otoshimono, Baka to test, Bakemonogatari, Kore wa Zombie Desu ka

Igy hirtelen, bár néhány kevesebb ecchit és több komédiát tartalmaz.
  • EnxTheOne
    Akkor mondj jó hárem-ecchiket :D:D
  • LasDen #60353
    a cosplay mindenkié :D
  • Zomil
    Nézegetem anime expo képeket nyugodtan, aztán egyszercsak Nyaruko:

DAFUQ
  • PetruZ
    Love Lab (AniDB): A Fuji Akadémia az egyik legkiválóbb lányiskola és a tanulók közül is kiemelkedik Maki, a gyönyörű, okos, értelmes és segítőkész lány, aki persze a student council elnöke is. Riko, a másik főszereplő, szintén "híres" a maga módján: kicsit lázadó, kicsit pozőr, kicsit fiús és nagyon cool. A lánytanulók mindegyike imádja valamilyen okból a két lányt, aztán Riko egy nap szemtanúja lesz, ahogy Maki egy alvópárnát csókolgat gyakorlásképpen... Maki ráveszi, hogy hallgasson a dologról és ettől kezdve a túlzottan szentimentális és élénk képzelőerejű, valamint a földhözragadtabb, de tapasztalatlanságát füllentésekkel álcázó két lány megpróbálja együtt felfedezni a szerelem titkait... (és az OP és az egyéb részek alapján még három lány fog csatlakozni hozzájuk)
    Nem, ismétlem: egyáltalán NEM hentai/ecchi/boobz/akármi :), hanem sima iskolai all-girls komédia, abból is inkább a jobbik fajtából. Sok geg, helyzetkomikum, oldalra kiszólás és szóvicc. 6/10
  • Lelouch
    Nem a műfaj miatt írtam...
  • LasDen #60349
    nem elriasztani akarom :D
  • EnxTheOne
    Miért? Mi a baj ezekkel? :D

Lelouch,
    talán nem szereted a hárem-ecchit? :D:D
  • Lelouch
    A Rosario+Vampire anime elijesztőnek biztos jó lenne. :D
  • DarkHorSe
    Kigeki az koszi szepen
  • LasDen #60345
    pont :DD
  • EnxTheOne
    Nézze meg a lucky start, haruhit, rosario to vampire, vagy gundamot :D
  • LasDen #60343
    Comedy (Kigeki)?
  • DarkHorSe
    Hello keresek egy animet. Elegge muveszi rajzolasa van, egy vampirrol szol aki egy kastelyban el es talalkozik egy kislannyal. Kb ennyi jut rola eszembe, mi a cime?
  • PetruZ
    A 64. volt a múlt héten. A hosszát nem tudni, mert az anime még nem érte utól mangát, ami még szintén fut. A címek alapján az anime most tart a Volume 13 kezdetén (122. fejezet körül), és 21 kötet jelent meg eddig. Ha tartja a tempót (epizódonként 1-2 fejezet), akkor kb. a 100. rész körül fogja utólérni.
  • efti
    Hanyadik epizodnal tart a sorozat? Lehet tudni milyen hosszu lesz?
  • PetruZ
    Én nézem az indulás óta, k*rva jó. :) De tényleg. Mondjuk én kicsit űrb*zi is vagyok, tehát bejön az űrhajós-felkészülős rész, de az általános családregény-szerű események is jók, a karakterek nagyon jók.
  • efti
    Uchuu Kyoudai-t nezte valaki? Milyen?
  • BEAST #60337
    Előző hétvégén néztem meg újra mindent ami FMP, még mindig kedvenc. :D
  • LasDen #60336
    én is gondoltam rá, de talonba tettem korábban. Lehet arra orientálom majd, mivel az is szinkronos. :D
  • RelakS
    Full Metal Panic?

Vagy nem vevő mechára/dilis sorozatra? (utóbbi ugye pár rész az első évadból, meg a TSR-ből, fumoffu + ova)
  • Seth
    Na jó, nem annyira gagyi ,mint a Yugioh :D
  • PetruZ
    Naaa, ne túlozzunk...
  • Seth
    Karakterdesign irtó béna, olyan Yugioh szintű gagyi :)
  • Zomil
    Danganronpa leriásával felkeltetted az érdeklödésemet :)
  • PetruZ
    Nyári évad:
    - Servant x Service (AniDB): Három fiatal újonc, két lány és egy fiú kezdi el munkáját egy nagyvárosi egyik jóléti osztályán és az ő hétköznapi történéseikről mesél az anime, belsős szemszögből, a pult túloldaláról. Kb. olyan, mint a Working, csak nem ezerszer elcsépelt étterem, hanem önkormányzat. Eddig egész jópofa, vicces, meg minden. 7/10
    (Ó, ha nálunk legalább így működne egy hivatal, vagy okmányiroda...!)

- Danganronpa (AniDB): Hősünk, akit a vakvéletlen szerencse választott ki több millió átlagos tanuló közül, nagy reményekkel és szilárd eltökéltséggel lép be a város legelitebb és legprivátabb iskolájának kapuján... hogy aztán elveszítse az eszméletét és egy szobában térjen magához. Az ablakokon masszív acéllapok, a kijáratok áthatolhatatlanul eltorlaszolva. A tornateremben csakhamar találkozik 14 másik sorstársával, akik mind-mind valamilyen extra különleges és tehetséges alakok, de ők is hasonló körülmények között érkeztek meg (nekik persze nem kellett szerencsésnek lenniük, ők az elit köreiből jöttek). Elkezdődik a tanévnyitó, amit egy fura, kitömött játékmackó--- bocsánat, nem játékmackó, hanem Monobear tart. Monobear elmondja, hogy ő az elnök és hogy ők mind itt fognak maradni az iskolában, ameddig csak akarnak és azt csinálhatnak, amit csak akarnak, de kijutni csak egyféle módon lehet: ha megölsz valakit... Aztán mivel 3 napig nem történik semmi, Monobear kicsit emeli a tétet...
    Beteg. Egyelőre ez a szó írja le a legjobban az egészet. :) Már az opening megadja az alaphangulatot, utána meg az események szép rendesen jönnek, nincs üresjárat, vagy hosszas lelkizés. A végén a "survivor counter" utal rá, hogy lesznek itt még véresebb dolgok is. :D Vagy zseniálisan jó lesz, vagy oltári sz*r, de én egyelőre benyomok rá egy 8/10-et.

- Stella Jogakuin Koutouka C3-bu (AniDB): A főszereplő lány kitartó és sikeres tanulásának köszönhetően felvételt nyer a Stella lányakadémiára, ahol igazán lenyűgöző helyszín várja. Minden annyira szép, gyönyörű, rózsaszín és annyira lányos... minden hozzá hasonló lány álma egy ennyire rendezett és kitűnő hely. És aztán megismerkedik a helyi C3 klub fura tagjaival, akiknek a hobbija, hogy háborús játékokat játszanak és akciófilmeket utánoznak... élethű airsoft fegyverekkel...
    Kicsit Upotte!!, szóval aki azt ismeri, ezzel is tehet egy próbát, de más is belenézhet. Messze nem az a fegyverbuzulós, van (ill. úgy érzem, lesz) egy kis K-ON-szerű, light-os lánybandás feeling-je is. :) Egyelőre 6/10.
  • Lelouch
    A Monogatari Second Season végül csak 5 könyvet fog feldolgozni a hatból. A Hanamonogatari fog kimaradni. Így legalább több idő jut majd a többire, + ez azt is jelzi, hogy valószínűleg az időrendi sorrend mellett döntött a SHAFT.
  • BEAST #60328
    Ez a Danganronpa elég érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből az egészből... még akár jó is lehet. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell fogadatlan prókátor az "Elfen Lied"-nek, de az éppenséggel nem "túlontúl véres, meg horror"...
    Ha láttad, akkor tudod. Ha nem, akkor érdemes pótolni, és rájössz, hogy miről szól igazából.
  • Zomil
    Gargantia end: Hát...Sajnálom nagyon, hogy csak ennyit sikerült kihozni a sorozatbol, mert elég nagyok voltak az elvárásaim, az univerzum szerintem érdekes volt és nagyon sok lehetöség volt benne. A föszereplö is a robottal nagyon jol megirt karakterek voltak, jellemfejlödéssel meg mindennel...csak hát a probláma pont itt van, rajtuk kivül üres NPC-kkel töltötték fel az egész animét, komolyan ilyet se sürün látni, hogy a 2föszereplö jol kilegyen dolgozva, és mindenki más egy üres doboz legyen...Szomoru. A vége is olyan meh érzéssel zárult, látványos volt, meg hatásvadász, meg tetszett is, de pl.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Milyen AI(MI) már az amelyiknek nincs mentése magárol a pilota fülkében -.-
    Az egész csak annyi logika van, hogy kellett valami dráma is a végére

Szoval az univerzum+alapötlet+2szereplö miatt 7/10...Viszont megszakad a szivem, hogy ennyire összecsapták az egészet és sokkal jobb is lehetett volna.
  • LasDen #60325
    tetszett neki a DN, de ezen túl nem érdekelték az animék. Még akkor sem, mikor engem behúzott. Eleinte próbáltam hatni rá, hogy ez vagy az milyen jó volt, de láttam nem érdekeli, így nem erőltettem. De az FMA-ra sikerült rávennem, főleg azzal, hogy egyrészt szinkronos volt (nem mintha problémája lenne a felirattal), a másik, hogy mikor ajánlottam neki, akkor a Losthoz hasonlítottam a sorozatot (amit ő is, én is szeretünk. abba is én rángatta bele :D). Meg ezzel az előzetessel reklámoztam még :D
  • Lelouch
    Ja ok. :D
  • LasDen #60323
    azt már látta :D még 2007-8-ban. Egy ismerősétől kapta dvd-n, amit aztán nekem is lepasszolt.
  • Lelouch
    Death Note?
  • LasDen #60321
    én is ezeken gondolkodtam, jah. Kivéve EL, túlontúl véres, meg horror. Olyasmi nem érdekli.
    AMik felmerültek bennem: NGE, SteinsGate, Kara no Kyoukai, F/Z és Hellsing U.
    NGE az ugye vagy bejön vagy nem, de azt mindenképp ráerőltetem :D
  • Zomil
    Nézess vele Elfen Lied-et, meg Steins;Gate-et, NGE sztem nem lesz nyerö :D
    Estleg Fate/Zero is jo vagy Hellsing Ultimate :)
  • LasDen #60319
    ez a Servant x Service tetszik. A Workinghez hasonló dolgos munkanapok az oskola helyett, és persze sok gag. Kellemes lehet még a későbbiekben....
  • LasDen #60318
    lehet azt kellett volna először. csak nem jutott akkor eszembe...
  • RelakS
    Nyomd le a torkán az A szentjánosbogarak sírját.
    Lehet, hogy elrontja a délutánt.