72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az ilyen népszerű projekteknek mindig gyorsan megy :D -
http://www.kickstarter.com/projects/1311401276/little-witch-academia-2
Hát ez hamar összejött. :D -
Az opening legalább ismét jóra sikerült.
Külön plusz pont, hogy Haqua ezzel a kinézettel szerepel benne. :) Nagyon bírtam anno a mangában, sajnálom is hogy azóta visszaváltott a régire.
-
HA választanom kellene a minimalista és az ocsmány között, akkor inkább a minimalista stílus mellett tenném le a voksom. :D -
Mozgás közben jobban néz ki és szerintem jobb is, hogy nem a Zetsubou-sensei-féle minimalista stílusban készült el. Az egyik szereplő viszont kiköpött Itoshiki. :)
-
Mit műveltek Kumeta karakterdizájnjaival????
-
Uchouten Kazoku (AniDB): Tokió, sokmillió ember, plusz alakváltó nyestkutyák (raccoon dog) és tenguk. :) A főszereplő egy nyestkutya fiú, aki legszívesebben fiatal iskoláslányként járkál az utcákon, gondoskodik a rettentő zsémbes tengu mesteréről (aki egy derékfájós öregember), kószál erre-arra, találkozik más kutyákkal és tengukkal, piál, dohányzik, és különös szeret-gyűlöl viszonyban van egy gyönyörű ember nővel, aki félig tengu és képes a levegőben repülni.
OMFG, hát, nem sok ilyen anime van, az biztos... :D 7/10
-
Nah igen, de ö a fiukat is szereti :D -
amilyen az anyja, olyan a fia :DD -
CH49:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lol...megjelent Tomoki anyja :D -
Sora no Otoshimono ch44:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez az ujabb fesztivál csodás volt :D
Mikor Nymph mindenki dobhártyáját kilyukasztotta és ezért világbéke lett :D
Hege...hoge... :D -
HxH 87: Hát ez most kicsit visszafogottabb rész volt, az a baj, hogy nem is remélem, hogy megint felpörögjön, mert nagyon hosszu az arc :S -
TWGOK:Goddess Arc 1. rész(stream):
-
bigbigle #60383 Köszönöm. -
Üdv!
Szerintem abban a sorrendben jó nézni, amiben a SHAFT kiadta őket. Tehát Bake->Nise->Neko Black->Monogatari Second Season.
Időrendileg a Neko Black a Bake előtt játszódik, de azt szerintem mindenképp jobb legalább a Bakemonogatari után, annak ismeretében nézni, LN-ként is csak utólag lett megírva előzményként. -
bigbigle #60381 Hello.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Monogatari animéknek mi a sorrendjük, milyen sorrendben érdemes nézni őket? -
Az angol már vasárnap reggelre. A magyar meg változó. -
EnxTheOne #60379 hxh sub mikor szokott kész lenni? -
Kabukimonogatari-nak elolvastam a plot-ját, érdekesnek tünik :) -
nagyobb az esélye, hogy nem lesz, mint hogy lesz... -
dregnarr1 #60376 Srácok, Spice and Wolf 3. évadáról esetleg hallott valamelyikőtök valamit? -
Nekomonogatari White 1.: Ja hogy lényegében ezzel párhuzamosan zajlik a Kabukimonogatari? :D Jó tudni. Én szerintem azt várom egyébként a legjobban az 5 könyvből.
Amúgy érdekes látni olyan karakterek közti interakciókat, ahol nincs jelen Araragi... Eddig ilyen nem nagyon volt. :D -
Ezt inkább nézném...természetesen a történet miatt :D
-
Korrektúra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Egy biztos, hogy beszerzem majd - és ezt a képet, BD 1080-ból exportálom magamnak :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://s24.postimg.org/if23kfeud/stella_jogakuin_koutou_ka_c3_bu_1_19.jpg -
Ó, jee! Bár kíváncsi leszek, hogyan lehet majd folytatni, vagy új történet lesz-e ugyanabban a világban.
-
Psycho-Pass 2. évad!
Éljen! Hándzái készű!
-
Ahogy írtam, az Upotte ugyan felfedezhető benne, de azért ezek a lányok "normálisak", abban az értelemben, hogy nem fegyvereket személyesítenek meg. :) Viszont időnként képesek beleélni magukat a helyzetbe, főleg a főszereplő lány fantáziája tud elszállni nagyon. Pl. az elején van egy jelenet, amikor a kollégiumi szobában Rambót játszik... priceless. :D
-
nekem upotte is so-so bejött, szóval ez is jó lesz remélem :D -
Nekem meg az Upotte és a Haruhi. -
A képekről School Rumble Wargames részei ugrottak be. :) -
Na mindegy, akkor megnézem mindkettőt, most hogy kiadta már a Commie is. -
Nálam látszódik - de amúgy, innen van linkelve: Stella Jogakuin Koutou-ka C3-bu: “K-ON! with Guns” - felülről a 2. kép. -
Hát még ha látszódna is. :) -
Ez a kép mindent visz:
-
Milyen a Daisuki-féle felirat? Nem tudom, hogy érdemes-e várni a Commie-ra. -
Sekirei
én eggyel járulok hozzá a listához :D -
Tenyleg, jo sokat kihagytam. :O -
+ High School DxD, Asobi ni Ikuyo, Asu no Yoichi, Kagaku na Yatsura, Onii-chan Dakedo Ai sae Areba Kankei Nai yo ne, Shuffle, To Love-Ru. -
Az uj Monogatari sorozat eddig tetszetos. Foleg a Senjougahara-Hanekawa reszek fognak tetszeni. :)