72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #60396
    az ilyen népszerű projekteknek mindig gyorsan megy :D
  • Lelouch
    http://www.kickstarter.com/projects/1311401276/little-witch-academia-2

Hát ez hamar összejött. :D
  • Lelouch
    Az opening legalább ismét jóra sikerült. Külön plusz pont, hogy Haqua ezzel a kinézettel szerepel benne. :) Nagyon bírtam anno a mangában, sajnálom is hogy azóta visszaváltott a régire.
  • Lelouch
    HA választanom kellene a minimalista és az ocsmány között, akkor inkább a minimalista stílus mellett tenném le a voksom. :D
  • PetruZ
    Mozgás közben jobban néz ki és szerintem jobb is, hogy nem a Zetsubou-sensei-féle minimalista stílusban készült el. Az egyik szereplő viszont kiköpött Itoshiki. :)
  • Lelouch
    Mit műveltek Kumeta karakterdizájnjaival????
  • PetruZ
    Uchouten Kazoku (AniDB): Tokió, sokmillió ember, plusz alakváltó nyestkutyák (raccoon dog) és tenguk. :) A főszereplő egy nyestkutya fiú, aki legszívesebben fiatal iskoláslányként járkál az utcákon, gondoskodik a rettentő zsémbes tengu mesteréről (aki egy derékfájós öregember), kószál erre-arra, találkozik más kutyákkal és tengukkal, piál, dohányzik, és különös szeret-gyűlöl viszonyban van egy gyönyörű ember nővel, aki félig tengu és képes a levegőben repülni.
    OMFG, hát, nem sok ilyen anime van, az biztos... :D 7/10
  • Zomil
    Nah igen, de ö a fiukat is szereti :D
  • LasDen #60388
    amilyen az anyja, olyan a fia :DD
  • Zomil
    CH49:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lol...megjelent Tomoki anyja :D
  • Zomil
    Sora no Otoshimono ch44:
    Hát ez az ujabb fesztivál csodás volt :D
    Mikor Nymph mindenki dobhártyáját kilyukasztotta és ezért világbéke lett :D
    Hege...hoge... :D
  • Zomil
    HxH 87: Hát ez most kicsit visszafogottabb rész volt, az a baj, hogy nem is remélem, hogy megint felpörögjön, mert nagyon hosszu az arc :S
  • Lelouch
    TWGOK:Goddess Arc 1. rész(stream):
  • bigbigle
    Köszönöm.
  • Lelouch
    Üdv!
    Szerintem abban a sorrendben jó nézni, amiben a SHAFT kiadta őket. Tehát Bake->Nise->Neko Black->Monogatari Second Season.

Időrendileg a Neko Black a Bake előtt játszódik, de azt szerintem mindenképp jobb legalább a Bakemonogatari után, annak ismeretében nézni, LN-ként is csak utólag lett megírva előzményként.
  • bigbigle
    Hello.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Monogatari animéknek mi a sorrendjük, milyen sorrendben érdemes nézni őket?
  • Lelouch
    Az angol már vasárnap reggelre. A magyar meg változó.
  • EnxTheOne
    hxh sub mikor szokott kész lenni?
  • Zomil
    Kabukimonogatari-nak elolvastam a plot-ját, érdekesnek tünik :)
  • LasDen #60377
    nagyobb az esélye, hogy nem lesz, mint hogy lesz...
  • dregnarr1 #60376
    Srácok, Spice and Wolf 3. évadáról esetleg hallott valamelyikőtök valamit?
  • Lelouch
    Nekomonogatari White 1.: Ja hogy lényegében ezzel párhuzamosan zajlik a Kabukimonogatari? :D Jó tudni. Én szerintem azt várom egyébként a legjobban az 5 könyvből.
    Amúgy érdekes látni olyan karakterek közti interakciókat, ahol nincs jelen Araragi... Eddig ilyen nem nagyon volt. :D
  • Zomil
    Ezt inkább nézném...természetesen a történet miatt :D

• IMYke2.0.0.0
    Korrektúra:
  • IMYke2.0.0.0
    Egy biztos, hogy beszerzem majd - és ezt a képet, BD 1080-ból exportálom magamnak :)
    http://s24.postimg.org/if23kfeud/stella_jogakuin_koutou_ka_c3_bu_1_19.jpg
  • PetruZ
    Ó, jee! Bár kíváncsi leszek, hogyan lehet majd folytatni, vagy új történet lesz-e ugyanabban a világban.
  • Máté94
    Psycho-Pass 2. évad!

Éljen! Hándzái készű!
  • PetruZ
    Ahogy írtam, az Upotte ugyan felfedezhető benne, de azért ezek a lányok "normálisak", abban az értelemben, hogy nem fegyvereket személyesítenek meg. :) Viszont időnként képesek beleélni magukat a helyzetbe, főleg a főszereplő lány fantáziája tud elszállni nagyon. Pl. az elején van egy jelenet, amikor a kollégiumi szobában Rambót játszik... priceless. :D
  • LasDen #60368
    nekem upotte is so-so bejött, szóval ez is jó lesz remélem :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem meg az Upotte és a Haruhi.
  • armageddon666
    A képekről School Rumble Wargames részei ugrottak be. :)
  • Lelouch
    Na mindegy, akkor megnézem mindkettőt, most hogy kiadta már a Commie is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam látszódik - de amúgy, innen van linkelve: Stella Jogakuin Koutou-ka C3-bu: “K-ON! with Guns” - felülről a 2. kép.
  • Lelouch
    Hát még ha látszódna is. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a kép mindent visz:
  • Lelouch
    Milyen a Daisuki-féle felirat? Nem tudom, hogy érdemes-e várni a Commie-ra.
  • LasDen #60360
    Sekirei

én eggyel járulok hozzá a listához :D
  • BEAST #60359
    Tenyleg, jo sokat kihagytam. :O
  • PetruZ
    + High School DxD, Asobi ni Ikuyo, Asu no Yoichi, Kagaku na Yatsura, Onii-chan Dakedo Ai sae Areba Kankei Nai yo ne, Shuffle, To Love-Ru.
  • BEAST #60357
    Az uj Monogatari sorozat eddig tetszetos. Foleg a Senjougahara-Hanekawa reszek fognak tetszeni. :)