72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Koyomimonogatari az most jelent meg nemrég nem? És ha jol olvastam 12történetet tartalmaz, ami kb. az egész sorozat közben játszodik(ezt irtad te is).
  • IMYke2.0.0.0
    Dilettánsak is írhatnak "cikket"... :(

Manapság bárkiből lehet "újságíró", ha tudja kezelni a netet és a Wordpresst... :(
  • Zomil
    De itt nem idörendben van felsorolva, legalábbis nem találom.
  • LasDen #60433
    A héten Anime Expót tartottak Los Angelesben. A japán rajzfilmek világa gyerekeknek is szól, de távolról sem kizárólag: vannak felnőtteknek szóló, szexuális tartalmú animék is...
    cikk

ilyen fos cikket :DD
  • Lelouch
    Most egy 24-26 részes sorozat keretein belül feldolgozásra kerül 5 könyv. Nekomonogatari White, Kabukimonogatari, Onimonogatari, Otorimonogatari, Koimonogatari.
  • Lelouch
    Még annyival egészíteném ki, hogy a Koyomimonogatari történetei ezek közben játszódnak, és ezek közül az utolsó a Tsukimonogatari és a Hanamonogatari közé esik időrendileg.
  • armageddon666
    Nem követem most ezeket. Ami(k) most kijött(ek) Monogatari(k), azok OVAk? Filmek? Rendesen sorozatok? Pl. Nekoshiro. Kurot láttam utoljára.
  • IMYke2.0.0.0
    Senki sem vonta kétségbe.
  • Lelouch
    Egyébként jól írta össze. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én WIKI által vagyok tájékozott: Monogatari-series
  • Zomil
    Elolvastam mind2 plot-ját és izgalmasnak tünnek :)

Amugy ez a helyes idörend?
    Kizumonogatari > Nekomonogatari: Kuro > Bakemonogatari > Nisemonogatari > Nekomonogatari: Shiro / Kabukimonogatari > Onimonogatari > Otorimonogatari > Koimonogatari > Tsukimonogatari > Hanamonogatari

Mert mostmár be kéne magolnom, mert mindig összekavarodok :D
  • Lelouch
    Kb. egy héttel játszódik a Tsukihi Phoenix után.
    A Neko White-tal párhuzamosan zajlik a Kabukimonogatari és az Onimonogatari is. Majd ha sorra kerülnek, meglátod hol volt és mit csinált Araragi.
  • Zomil
    Monogatari S2: huhh, de furcsa Hanekawa szemszögéböl nézve :D
    Viszont nagyon jo volt ez az elsö rész, jo volt a beszélgetés közte és Senjougahara között. Amugy kicsit most eltévedtem. Mikor játszodik ez a rész? Araragi hol van?
  • LasDen #60423
    ez de beteg :DDD
  • Lelouch
  • LasDen #60421
  • LasDen #60420
    Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!
    Ez így elsőre hatalmas telitalálat. :D
  • PetruZ
    Titan 13.5: Ó, jee, megcsinálták! Egyetlen másodperc új jelenet sincs benne. :D Viszont a korábbi részek összes időhúzó részét kivágták, így aki most kezdené, az kezdje ezzel. De a preview alapján következő rész megint nyammogósnak néz ki (
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Erent hadbíróság elé állítják
    )...
  • Lelouch
    Bocs, nem voltam egyértelmű. Azokra gondoltam, akik viszik a Blood Lad-ot.
  • LasDen #60417
    azér az US, RRFS vagy Namida is igényes dolgokat tud csinálni...
  • Lelouch
    Mondjuk tényleg nem túl jó, hogy dobta az AA, a többi magyar csapattal szemben vannak fenntartásaim.
  • Lelouch
    A Horrible nem fordít, de ez már ki lett itt tárgyalva. :)
  • Zomil
    Nah hát ezt a blood lad-ot elég mostohán kezelik :(
    Horrible csinált egyedül egy elég béna forditást, rajtuk kivül senki más, igy AA dobta is a fenébe :S
  • Lelouch
    Gyro újjászületett hangyaként, és ő az első olyan, aki teljesen függetlenül képes cselekedni, mivel nincsenek rá hatással a királynő parancsai. Jelen pillanatban "Számtalan gonosz tervvel és ördögi céllal a tarsolyában, Gyro ugyanabban a városban tartózkodik, mint Gon és társai"(a mangából idézve).
  • Prof William
    Ja... Nem fogalmaztam elég konkrétan ezek szerint. Szóval ez egy manga.

Mellesleg egy ilyen vagy Bloody Maiden szerű történetet max OVA-ba lehetne belerakni, mert sorozatban szénné lenne cenzúrázva.

Amúgy ebben a hónapban jön ki a Corpse Party: Tortured Souls első OVA-ja ha egy kis trancsírra vágysz.
  • Seth
    Azt hittem vmi új anime :(
  • Prof William
    Itt van a raw. A többit némi japán tudással és fordítóval hámoztam ki belőle.

http://www.dm5.com/manhua-dolls-fall/
  • Seth
    Ezmiez? Nem találok a cím alapján semmit
  • Prof William
    Dolls Fall.

Bloody Maiden klónnak tűnik, tehát Péntek 13 part 15:Jason Japánba megy, avagy egy csomó ecchi csaj VS a gyilkos.

Hősnőnk egy exkluzív lánykoliba megy tanulni, minden örömboldogság, a cukros összképet mindössze az éjszaka feltűnő bizarr maszkos gyilkos rontja le az összképet. :)

Hogy mi jön ki belőle még nem tudom, bár az kissé pazarlásnak tűnt, hogy a legjobban bemutatott legérdekesebbnek tűnő csajt henteli fel elsőnek a gyilkos.
  • EnxTheOne
    nem :(
  • Lelouch
    Hiba. :) De hát végülis embere válogatja...
    Számomra etalon a goddess arc, így nagyon nem tetszik a Manglobe "half-assed" kivitelezése... De szerintem előbb-utóbb biztos ráncolni fogják a szemüket az anime-only nézők is. :) Bár ne legyen igazam!
  • BEAST #60405
    Nekem eddig mindegyik anime rész tetszett, bár én általában magasról teszek a manga verziókra.
  • Lelouch
    Nem jön be a manga oldal, amit belinkeltem?
  • EnxTheOne
    Mit hagytak ki?
  • Lelouch
    Szerintem jó kis rész volt. Knuckle nagy arc. :)
    Viszont furcsálltam, hogy ezt kihagyták. Azért ez elég komoly információ.
  • Lelouch
    Én csak a fejemet fogtam. Ezt is sikerül(t) szétbarmolnia a Manglobe-nak... Viszont legalább még korán tudatosították a manga olvasóiban, hogy ezt és a mangás Goddess Arc-ot külön kell kezelni egymástól... Kár érte. Persze még így is lehet majd jó, de kétlem hogy az eredetit akár kicsit is megközelítené majd.
    Nekem így ennyi elég is volt az animéből, azért majd 4chan-on meg fogom lesni hétfőként, hogy milyen briliáns dolgokkal kápráztatta el a nagyérdeműt a Manglobe. :D Az első rész közben/után is nagyon együtt tudtam érezni a véleményekkel.
  • PetruZ
    Kami nomi zo Shiru Sekai: Megami Hen (AniDB): Az elején kicsit zavaró volt a visszaemlékezésekbe beszúrt, csak a mangában volt fejezetek említése (vissza is kellett néznem gyorsan, nem-e hagytam ki egy évadot), de utána helyrerázódott minden és ez az új felállás az istennőkkel és az emlékekkel (plusz a Tenri OVA-kkal) rendesen megkavarja a szószt, eddig tetszik. :) 8/10
  • PetruZ
    Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! azaz WataMote (AniDB): Elég lehangolóan pesszimista és balszerencsés lány, de jókat lehet nevetni a reakcióin és a beszólásokon (amiket magában gondol). A legjellemzőbb: "Though I'm not alone, of course. I'm just having fun play solo." 7/10
  • Bachstein
    Valvrave... Nem tudom, a jövőben milyen mobilszolgáltatók lesznek, de ez a térerő az űrben dolog tetszik. :D
  • Zomil
    Kami-sama no Inai Nichiyoubi: Hát igy elsöre ez jo nagy marhaság :D