72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
köszi! :} -
Zombik ellen löfegyverek? Minek? :D
Mármint attol függ milyen zombikrol beszélünk, de a legtöbb esetben a kardok/egyéb nem löfegyverek a nyerök :P
Amugy nemcsak kumagawa vezetésével van gond, de sztem Excalibur a halála elött még örületbe kergetné az egész csapatot :D
Mondjuk Archer nézetei is ütköznének rendesen a többiekével :D -
Fegyverszakértő, aki nem tud fegyvert használni? :D Amúgy nem rossz, de Kumagawa vezetésével még így is halálra lenne ítélve a csapat. :D -
:D
-
Elnézést, nem vettem észre korábban. Boldog születésnapot! -
Köszönöm mindenkinek a jókívánság.
Ja, sajnos mostanában leszoktam az anime nézésről, ezért is vagyok ritkább :(
A PTW listám meg csak bővül O_o
IMYke2.0.0.0 Az lehet az eredeti, vagy közel az eredeti.[url=http://www.youtube.com/watch?v=gdZjXfeGm5M]Nekem viszont ez ugrik be
[/url]
LasDen hmm... Yui keze vajon merre jár?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen, pont ezért választottam őt, mert úgyis feltámad, ha meghal. :D -
Looser-ek mindig elsöként halnak, az más kérdés, hogy ö kvázi hallhatatlan :D -
Azt nem kommentálod, hogy milyen pozícióba raktam Kumagawát? :D Vagy rájöttél a miértjére? :D -
Őszintén szólva, egy olyan csapatban, amit összeállítottam, nem tartanék attól, hogy megsérülök, és Nagisára szorulok majd :) -
Boldog Születésnapot Relaks. -
Boldog születésnapot RelakS!
Nem tehetek róla, de a nickedről MINDIG ez a szám ugrik be, 0,0000000001 secundum alatt. -
Boldog születésnapot, RelakS! -
KamiNomi Megami-hen 2.: Ez csak egy elsietett, összecsapott, leegyszerűsített valami a mangához képest... Reméltem, hogy legalább a fanservice részt hozni fogják, de még azt se. Sasuga Manglobe. -
Boldog Szülinapot RelakS! :) -
Hát én nem szívesen lennék egy olyan csapat tagja, ahol Nagisa az orvos. :) -
Őt szívesen látnám abban a szerepkörben :) -
bár ritka vendég errefelé mostanában, de azért Boldog Születésnapot a Házigazdának :D
-
az első rész még úgy ahogy, de aztán teljes unalom volt... -
Nagisa mint medic? :D -
Nem mondom, hogy hiba volt, hiszen minden szubjektív.
Én végig izgultam. -
valahol a 2. rész közepén dobtam ki a francba az egészet :D -
Na ne már, hogy nem láttad :)
Az állad keresd majd meg, miközben nézed... s nem mellesleg, végig jó, szerintem. -
Igyekeztem minden posztra az általam látottak közül a legmegfelelőbbet.
Több esélyes volt a "weapons expert", a "medic" és a "speed fighter".
Magasan maga mögé utasított mindenkit az Anotheres Yukrai, aki ugye
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valóban az első meghaló szereplő a sorozatban :)
Lucy posztja nem kérdéses :) -
Hm, az a Karas karakter megtetszett, lehet meg kéne lesnem az animét :D -
Chiseee
-
Biztos jó hely ez a PhotoBucket, de nem tudok róla linkelni.
Szóval, marad a klasszikus:
-
Ehh, szoknom kell még. Szóval:
-
Nem hiszem, hogy túl nagy meglepetést okoztam:
-
Csak többnyire romkom-suli-hárem-régi akció.
Mecha, meg nagyon komoly hentelős nincs is (vagy nem teljesen genre), ha csak a Blood-ot le nem veszem, de az sem egy igazi hent anime. -
LOL
-
Most ránéztem a MAL-listádra, és 195 befejezett anime szerintem bőven elég egy ilyen összeállításához. :D -
Sajnos, kevés animét láttam egy ilyen csapat összeállíthatóságához. -
Jó kis csapat ez is :DD
és ha már Eru-Erufu
-
Na én is összedobtam egyet... :D Olyat nem raktam bele, aki már szerepelt a topikban.
Keima, Vegetto, Kousaka Shigure, L-elf, Oregano, Kurosaki Ichigo, Batman(ha már van Batman anime, miért ne? :D), Misogi Kumagawa -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Köszi az ajánlást, de nekem csak a bithumenes pontvadász játék miatt volt erre szükségem, egyébként nem nézek anime sorozatokat. :) -
Ha noir-scifire vágysz némi komédiával, jazz zenével akkor mindenképp ajánlott. -
Köszi!
-
Cowboy Bebop