72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Remélem érdekfeszítőbb lesz, mint az első rész. -
elvetemültségről beszélve... 
-
az elvetemült :D -
"10/10 would bang."
-
ami az általad említett animét illeti... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!not blood related
Innen meg már szabad a vásár. :D -
Buta kérdés, 2 Ft - dobom is a virtuális kasszába - így késő este, berambózva magam a könyvtárba:
A japán médiában ennyire engedett az incest téma?
Most olvastam el a "Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne" plotját, és elmerengtem ezen.
Sőt, olvastam, hogy külön tévéműsoruk van (18+ -os tartalommal) ebben a tárgykörben.
-
Nos, lényegében véget ért a Soul Eater. Már csak az epilógus maradt a köv hónapban. Nagyon jó volt... -
Már nincsenek varázskörök? :D Legalább annyi haladást sikerült elérni akkor. -
nem ugyanaz :D -
Feltetelezem akkor az is zavar amikor egy szines tobb filmben szerepel :P -
ezek a Rave karakterek tényleg kvázi ugyanazok, mint a Fairy Tailben??
nem tetszik, ha egy mangaka a következő művében kvázi ugyanazokat az arcokat használja....:D -
én se hittem volna...és szerintem még legalább 20-30 fejezetet belefognak ölni... -
Én már egy ideje nem olvasom ezt a múltidéző ívet. A fene se hitte, hogy így el lesz nyújtva. -
Kuroko no Basuke kezd egyre dögunalmasabb lenni.... -
Tegnap este befejeztem mindent ami Black Lagoon es nagyon tetszett, nem is ertem miert halogattam ilyen sokaig. :o -
Ano natsu befejezve. A sok jo kritika ellenere szerintem nem volt valami nagy szam. Nem akkora klise halmaz mint az IS, de azert igyekeztek.. Max 6/10 -
hát nem nagyon :D
amúgy nem értem, hogy egy olysztályteremnek miért van ablaka a folyosóra :D -
Az osztályteremből kibámulók meg a három karú Keimán vannak valójában ennyire meglepődve, mi? :D
Komolyra fordítva a szót, már lassan könyvet lehetne írni a Manglobe f@szságaiból... Nem sok dilettánsabb stúdió létezhet tőlük. -
annyira meglepődött, hogy kinőtt a keze :D -
Semmit? :D Nem látom hogy bármit is felajánlottam volna.
Mindenesetre fogadd gratulációmat, bár nem volt nehéz kiszúrni. :D
-
WataMote 2: Hát ez baromi jó rész volt. :D (Az ending-et is érdemes végignézni.)
-
+1 kéz bal oldalt :)
mit nyertem? :) -
Keressétek a hibát. :D Én már meg se lepődtem... -
Haiyore! Nyarlko-san W 12 END: Végre vége ennek is (mármint az évadnak, mert jön a következő is). Az elején jobban tetszett, aztán a közepére nagyon elfáradt a sok filler random hülyeséggel, az utolsó rész viszont egész jó volt, mert végre volt valami plot előrehaladás is. Összességében 6/10 az évad, tőlem jöhet még, még ha nem is fog prioritást élvezni nálam.
-
Oh, hi!
Utólagosan köszönöm! :] -
Ryo (AniDB): Az Anime Mirai 2013 (Young Animator Training Program) harmadik darabja a Meiji restauráció kezdeti időszakába, az európaiak megjelenése és a szamurájok letűnése korába visz, és egy árvából lett testőr sztorija... lenne, csak rendkívül zavaros és csapongó az egész. Mintha egy 26 részes full évadból vágnánk össze részeket 20 percbe, bármilyen magyarázat nélkül. Viszonylag jól néz ki, látszik a beleölt munka (bár pont a kezdő képsorok, a viharban szálegyenesen haladó hajó képe rácáfol erre), de a történetmesélés rossz, kapkodó és hiányos, nekünk, európaiaknak meg teljesen érthetetlen, hogy ki kivel küzd és miért. A vége meg egyenesen katasztrófa. Önállóan, kis jelenetenként értékelhető, egészben széthullik. 5/10
-
EnxTheOne #60610 Köszi :D
amikor utoljára csináltam hasonlót majdnem hánytam :D
vége a queens 2. évadjának, de a 3.-hoz nincs elég lelki erőm jelenleg :D
Talán újra kezdem a darker than blacket, régen úgy is félbe hagytam. -
Elméletileg sg-t levette a feketelistáról az imgur, szóval (egyelőre még) lehet rakni onnan képet. :) -
Ezért nem linkeltem soha egy csomo vicces képet, mert mindig imgur-ra rakták fel :D -
Én meg innyektálom a sankaku domaint a lekérésbe, hogy azt higgye onnan nézem, így a lusták képeit is látom. :D -
ezé szoktam lementeni, föltölteni valahova őket, hogy rendesen látszódjon...de most lusta voltam :DD -
Mert a böngésződ nem jeleníti meg a kép helyét sem, mondanám, hogy forrásból így is kinézheted, de egyszerűbb belinkelni. :)
watamote-2-omake-3.gif (ha nem nyitja meg kattints a címsávba és nyomj egy entert, vagy egy ctrl+f5-öt)
Nem ér ennyit az egész... :D -
EnxTheOne #60604 nincs ilyen opció.
Teljesen üres hozászolásnak látom :( -
Sankaku bizonyos tartalmaknál nézi azt is, hogy refererben legyen ott az ő domainjük, tehát, hogy onnan nézed (utána cacheből tölti böngésző azért látszódhat itt is olyankor is), de lehet az csak erotikás tartalmú képeknél. :P
Szerk: RelakS, sry utólagosan Boldog Születésnapot! -
jobb klikk/kép megnyitása új lapon -
EnxTheOne #60601 Nekem nem jelenit meg semmi :S -
Elszédültem... :() -
-
Enx meg a hülyeségei. Ne keress okot :DD -
"remélem seiyuu is dögös :D"
Ez meg most honnan jött? :D