72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Valoban felejtheto darab. Szerintem amikor a tortenetet elkezdte irni a szerzo fogalma sem volt hova is fog eljutni a vegere. -
Zabálják ezerrel. Én mondjuk nem tudtam felülni a hype vonatra. Bár lehet hogy szimplán tul idös vagyok hozzá, és 15-16éves fejjel még rohattul élveztem volna. Szomoru, hogy egy ilyen közép animének ilyen fasza zenéi vannak :D
OP/ED elözö meg mostani is annyira jol eltalált, jo kis speedmetal :) -
Bennem is hasonló érzést keltett. :D -
Megneztem a Natsuyuki Randevous-t. Nagyon jol indult, fe a vegere ellaposodott.
Most a space brotherst kezdem -
várható volt, de akorris...nemááá 
56,793 *1 Shingeki no Kyojin [BD+DVD]: 2013/07/17 -
Coalgirls, és angolul néztem.
Nem egyszerre, hanem 4 nap alatt, és az eleje jó volt, az első 5 rész. Jött a szokásos sztori megülés, majd a felfelé ív, de egészen más kimenetellel, mint amit az ember az elejéhez képest elvárt volna [sokkal komolyabb témát vártam - mint mondjuk a Da Vinci kód]...
-
Inquisitor #60710 Akkor jól bírtad, én negyedik epizód után kilőttem a sorozatot. Bár lehet a bárgyú és lassan bontakozó témán kívül hozzájárult szegény Ritz felirata, aki ilyen teljes képernyős ezoterikus magyarázatokat írt, ami másoknak biztos érdekes vagy hasznos volt, de nekem se pluszt nem adott hozzá, néhol meg még talán tévinfók is voltak benne. -
HunterxHunter 89.: Gon vs. Knuckle utolsó előtti felvonás nagyon jó volt. 
Nehéz lesz kivárni a következő részt. :D
-
Én viszont közel se vagyok ilyen jó véleménnyel eddig. A második részben ami értékelhető volt számomra az a Senjougahara-Black Hanekawa interakció, meg az azt követő beszélgetés, amivel zseniális módon lett felvezetve a korábban már feltett kérdés. Emellett nekem a régi Senjougahara jobban bejött, ezek az új stílusjegyei, háát... 
Hanekawa meg csak egyszerűen túl sótlan Araragihoz képest, mint főszereplő...
Nem is értem, mi alapján kedvelted meg Hanekawát? :D Én nem éreztem úgy, hogy eddig mutatott volna bármit is, ami eddig nem volt benne a karakterében. -
Használj valami blockert, Chrome alatt pl FlashControl, SG-kegészítőben is van már egy YouTube őrület modul kimondottan az ilyen topicokhoz. -
ki halt meg?
-
Ez nem AMV, ez MAD.
-
Nem, mintha bánnám, hogy ez itt van, de van hozzá topik :)
Más kérdés, hogy az AMV-s topicba ha bemegyek, megeszik 1 gigát a flash, annyit tölt előre
-
Monogatari S2 02: Hát ez még mindig nagyon jo :D
Iszonyat jok a Senjougahara és Hanekawa beszélgetések, meg végre Hanekawát is megkedveltem, pedig eddig nem volt kedvenc szereplöm.
A zuhanyzos jelenet meg nagyon jo volt, bár lehetett volna kevesebb pára :D -
"Occult Academy" (世紀末オカルト学院, Seikimatsu Okaruto Gakuin) - 6/10
Többre számítottam. Ezt a fajta időmachniációt már számos amerikai filmben láthattuk.
A mágia részét még csak-csak elviseltem volna, de a vége sablonnal és Bunmei kanalas akciójával nem tudtam mit kezdeni.
Az elején féltem attól, hogy hárem lesz, de szerencsére (!) egyik sem.
A rajz néhol direkt volt elnagyolt, máskor döbbenetes - de összességében Maya megrajzolása tetszett, ahogy az extra epizódokban is. -
-
Meglep, hogy a KamiNomi Megami-hen ilyen jól áll pontozás ügyileg MAL-on és AniDB-n is.
Ha normálisabban dolgoznák fel a mangát, akkor lehet még a Shingeki no Kyojin-t is előzné.
-
The Sunday without God 02: Hát érdekes cucc...még nem döntöttem el, hogy dobjam vagy nem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem most mindenki eltűnik, aki nem valódi. Inkább az a kérdés, hogy ki hozta létre ezt a Soharát az igazi halála után, és írta át mindenki emlékét? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah igen, az is érdekes...mondjuk azt sem értem, hogy Sohara miért tünt el a kivánság miatt... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is elég érdekes, hogy az oszlopon szereplő kívánságok, és Mikako üzenete alapján nem először történik ilyesmi. -
SnO: Nah beértem a mangát ch72-öt is elolvastam...ej...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szoval Sugata kényszeritve lett, hogy kivánjon egyet az oszlopnál...WTF, akkor végülis az uj ch-ban egy uj világot fogunk kapni? Érdekes lesz... -
SnO ch70: Najo itt az a pont, hogy kihajutottam a monitort az albakon...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Komolyan? Megölik Hiyori-t? Omg.......... -
A nagy számok törvénye alapján kismilliárd gyönyörű nő él a Földön, és közülük kismillió cosplay-es is, de a Sankaku nélkül biztosan nem néztem volna meg May Sakaali mexikói lányka képeit...
Újabb, "ha fiatalabb lennék, és csoda történne, akkor meg" nő a listámra :) -
Most kijött normális fordítással is a 72. fejezet, de sokkal okosabb nem lettem a helyzetet illetően. Még jó, hogy már csak 3-4 napot kell várni a folytatásra. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sajnálom. amire emlékszem, hogy folyton pörgött az a szar, és közbe nem történt semmi :D -
Nem is allok szoba veled soha tobbe :C -
az enyémet sem keltette fel. anno valamelyik műsor előtt v után volt és többször néztem, de nagyon unalmasnak találtam. -
Te ismered a testvéredet, tény - naivan azt gondoltam, az a sztori felkeltené az érdeklődését.
Ha nem, hát nem :) -
nem vagyok benne biztos,hogy önállóan nézné :D -
Jogos. Csak ajánlóként :) -
Stargate-et nem ajánlhatnám tiszta szívvel, hiszen nem is ismerem és nem is érdekel. :)
Ellenben, egy Babylon 5 elé szíjaznám, és vélhetően a második rész után már önállóan is nézné - mind az öt évadot :) -
filmeket, sorozatok néz eleget. ahhoz nem kell segítség :D -
EnxTheOne #60682 stargate 15+ évad ledarálása egész jó móka :D -
Inkább levezetésképp valami élőszereplős sci-fi sorozat, hogy regenerálódjon :) -
neem. egyik sem lesz. majd kitalálok valamit. ha egyáltalán szóba áll még velem, ha animéről van szó :DD -
Na akkor már tényleg inkább az új HxH. :D -
Akkor mar inkabb Fairy Tail :D -
nem lány, ne reménykedj :D