72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát valoban Bleach karakterekröl még annyit sem tudok, mint a többiröl :D -
Ichigo viszont be tudná darálni. De ez meddő vita, mert szerintem a karakterek többsége neked nem sokat mond, beleértve őt is. :D -
Ihikora szerintem nem hatna a Geass :P
Természetesen nem arra az Ihikora gondolok amikor a harc után legyengült...mert az egyszerüen hülyeség volt, föleg ahogy legyözték...a harc elöttire gondolok :) -
Lelouch akkor is bedarál mindenkit.... -
Én azt se venném biztosra. :) Nagyjából arra törekedtem, hogy mindegyik csapatnak lehetne esélye. -
A győztes is? :D Akkor eddig két szavazat a Lelouch-Ichigo páros győzelmére. :D -
És mi van, ha megsemmisítik a halállistát? :D -
Én mondjuk Ihikora gondoltam :) -
szerintem is. Lelouch megparancsolná Kirának, hogy rajta kívül öljön meg mindenkit, aztán végezzen magával is. Lelouch WIN! -
Hát elég egyértelmü, hogy ki nyerne :D -
Ez hibás. Ichigo a Master. ÉS a Servant. Meg a Holy Grail. Meg a War. Ő MINDEN. -
így lehet soha nem érne véget a háború :D -
Na igen. :D Aizen és Ichigo valahogy alap volt nálam, jobb Archer és Lancer meg nem jutott eszembe. -
jó sokan vannak a bleachből :D -
Shingeki no Kyojin 15.:
-
Ez nehezebb volt, mint hittem. :D
Lelouch(Code Geass) - Kurosaki Ichigo(Bleach)
Lune(Kami Nomi zo Shiru Sekai) - Juha Bach(Bleach)
Aizen - Neliel(mindkettő Bleach)
Negi Springfield(Negima) - Celty(Durarara)
Yagami Light(Death Note) - Maou(Hataraku Maou-sama)
Dr. Stein(Soul Eater) - Nemesis(To Love-ru Darkness)
Izayoi(Mondaiji) - Iihiko(Medaka Box) -
A Space Brothers végig jó (én a kezdetek óta nézem folyamatosan), viszont előfordul, hogy egy-két rész csak "trollkodás", mármint hogy húzzák a sztorit kicsit és csak a végén adnak választ. Ilyen volt pl. amikor a több hetes szimulációs gyakorlat eredményét várják és minden szereplőről külön rész készült, és csak a legvégén derült ki, mik lettek az eredmények, vagy amikor Hibitoék a Holdon bezuhannak a szakadékba és fogy az oxigén (nem spoiler). :)
-
Aha, igy mar ertheto :)
Nem, nem volt szerencsem hozza.
Viszont az eddigiek a space brothersbol nagyon tetszenek. Kicsit mintha sket dance-bakuman kombo lenne, ami nagyon jo pont. Kisse felek a soksok epizod nem laposodik e el, de majd meglatom ugyis. -
The Sunday without God 03: Ez a kép tökéletesen illik ide...tiszta game of thrones filing :D
Mondjuk azt olvastam az LN ismeröitöl, hogy nem nagyon érdemes megkedvelni a szereplöket. Az LN iroja lenne a japán G.R.R. Martin? :D -
EnxTheOne #60737 attack on titán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na ugy néz ki ezek a mechák napenergiát használnak, legalább zöldek :D -
Ja hogy még nem volt dolgod a Fate sorozattal? Meglepő, de így már érthető. :D
Nagyon röviden, 7 mester-szolga páros harcol egymás ellen, és a szolgák bizonyos kasztokba vannak besorolva. Azok vannak ott az alsó sorban. -
Akkor csak en nem.
Mi ez a sok jelzo? -
Én azt nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni. :D -
Ezt csak en nem ertem? -
Elfelejtettem hozzá tenni, hogy ha nem elég a hely, ki lehet bővíteni.
-
tényleg. pedig először még beleakartam rakni. annyi szerethető karakter van. 1-2 mindig kimarad :D -
Azt hittem benne lesz Lucy is.
-
#60728: az lehet :DD
gyorsan összedobtam a háremet is. azért ez könnyebb volt :DDD
-
Ott van a legrosszabb mester.
-
Caster amúgy először Light lett volna, de ő túl OP, így kimaradt :D
Szerintem Berserkerék a legjobb :D -
Érdekes összeállítás. :D A Blair-Alucard páros a favoritom.
-
Én azért vettem a fáradtságot :D
-
Hát ha más nem is, akkor majd én azért összeállítok egyet holnap. :D -
Nem tudom miért, de nekem a sokkal korábbi (és e szerint első) az friss és jó ötletnek tűnt, a vegyes felállással.
-
Egy alternatíva akkor? :D
-
Tény, nem egyszerű a kasztokba megfelelő képviselőt találni. :D -
Ezt én is kihagyom :) -
Hát ilyen csapatot inkább nem. -
Ha véletlenül valaki unatkozna... :D
-
Amennyire vártam legalább akkor csalódás lett az egész. Akármekkora hype van körülötte, nem értem miért eszik ennyire az emberek ilyen megvalósítás mellett.