72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Ennyi erővel betehették volna neki akár a Final Getsuga Tenshou-t is, azt elvégre ténylegesen végre is hajtotta.
  • LasDen #60875
    nem tud, de szorgosan gyakorol, hátha egyszer összejön :D
  • Lelouch
    Shonen Jump's J-Stars Victory Vs. Crossover Game Previewed in 1st Promo Video
    Gintoki mióta tud energiasugarat kilőni? :D
  • Lelouch
    Ja, Frau kigurumi.
  • Máté94
    Furugori?
  • Lelouch
    4 napja kijött a HunterxHunter movie BD-n, de még arról sincs hír, hogy fordítja-e valaki egyáltalán.
  • Lelouch
    OMG
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem halt meg. :D Pedig egészen az utolsó fejezetig meg volt rá az esély hogy a végét nem éli túl.
  • LasDen #60868
    ganta megmurdelt?? mer az lenne a jó befejezés :D
  • Lelouch
    Hát véget ért a Deadman Wonderland manga is. Ha azt nézem milyen befejezést vártam, akkor akár még happy end-nek is nevezhető a vége.
    Összességében kap egy 7/10-et a manga.
  • Prof William
    Kissé propagandastílusú de jó. :) Lépj be te is birodalom védelmezői közé!
  • Máté94
    Jó.
  • EnxTheOne
    Ez a blue gender elég lassú :S

magi jó sorozat?
  • LasDen #60863
    hosszútávon nem biztos, hogy tetszene. am a birodalmi hajó kapitánya kicsit olyan volt, mint Char :D
  • PetruZ
  • Lelouch
    Na akkor csak jól rémlett. :D
  • PetruZ
    Ugyanez a MAL-on. :)
  • Lelouch
    Nem vagyok regisztrálva AniDB-n, de biztosan... :)
  • PetruZ
    A special-ok között nem volt. Szerintem erre gondolsz. :)
  • Lelouch
    Ehhez van valami hentai OVA is, nem? :D
  • PetruZ
    Princess Lover (2009, AniDB): Főhős srác egyszerű gyerekből egyik pillanatról a másikra egy ultraszuperextrém gazdag vénember egyetlen örököse lesz (volt azért még más is ott a háttérben), és bekerül a hasonlóan ultraszuperextrém gazdag, vagy befolyásos családok iskolájába, ahol új családneve miatt rögtön a figyelem, főleg a lányok figyelme középpontjába kerül, ugyanakkor kénytelen lesz megtapasztalni, hogy a hatalommal fel... ja, az egy másik sztori :), szóval a hatalomnak is vannak árnyoldalai.
    Itteni említés után néztem bele és végig is néztem, minden special résszel együtt (a polished-féle BD-t ajánlom). 12 rész, az első fele tipppikus középiskolás hárem romkom ecchi vonásokkal, a második fele viszont érdekes módon valamiféle modern akciósorozattá változik, bár én maradtam volna a "megszokott" vonalon. :) Végig lehet nézni, mert tkp. kerek történet (jó, a végén a főgonosz "magyarázkodása" minden idők egyik legrosszabb indoka, amit valaha is láttam) és van "választás" is (fogjuk rá). Van filmre összevágott verziója is, de azt már kihagytam. 5/10
  • PetruZ
    Az biztos, hogy hátborzongató (jó értelemben!), ahogy a TTGL története a kicsi, föld alatti, szűk helyekről lépésről-lépésre kezd egyre nagyobb területekre kiterjedni és nem csak térben, hanem később már időben is. És hogy ennek ellenére mennyire az emberekről, a szereplőkről szól...
  • Zomil
    Pedig ez tipikusan az az anime amikor nem nevetségesnek vagy gyerekesnek, hanem az epicség netovábbjának tartod, mikor két oriásrobot galaxisokat dobál egymásra :D
  • LasDen #60853
    tudtam, hogy valami "vita" féle kerekedett, mer nem szokott csak úgy 18 üzenet lenni :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok én olyan rettenetes ember, mint az a topikból, vagy máshonnan "világlik" - ellenben, a rendet, azt mindenek felett, ésszerű határokon belül.
    Mindenkinek van egy kis 'heppje' :)
  • Seth
    Annyit már tudok,hogy nem szabad csak egy smile-val válaszolni,mert jön a banhammer :D
  • IMYke2.0.0.0
    Közel sem ismersz.
  • Seth
    Pedig úgy tűnik felkaptad a vizet,akkor szoktál ilyen stílusban írni :)
    Mint a rossz pénzt....
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok zaklatott.
    Egyszerűen nem értem, ha a vizuális műfaj kategóriában futó műről kialakítható vélemény, annak bárminemű előismerete nélkül, akkor mi a fenének kell azt megkérdőjelezni - saját véleményem, nem pápai zsinat, amit minden keresztény államban törvényként kell tisztelni.
    Szerintem ez rettenet szar.
    Szerinted nem.
    Én nem ismerem az "eredetit" - nem is kell hozzá amúgy.
    Te ismered, és jót derülsz a kikacsintáson.
    Ez van.
  • Seth
    Ha csak ezt a kiemelt jelenetet látod elhiszem,hogy elég meredek, de ha elejétől végignézed, szerintem elismerően csettintesz majd :D
  • Lelouch
    Pedig sugárzik róla az epicness...
  • Lelouch
    Tengen Toppa Gurren Lagann, amiben szerepelt a jelenet amiből a pónis változatot készítették. De látom most zaklatott vagy, úgyhogy hagyjuk inkább... :D
  • RelakS
    uhh, ez így is szörnyű ... és ezt akarom én egyszer majd megnézni?
  • IMYke2.0.0.0
    Mi a pöcsnek kellene lövésemnek lenni bármiről is, ami "TTGL"?
    Ha egyszerűen rettenetesnek tartok egy vizuális művet, nem kell ismernem hozzá a készítő lábméretét, sem azt, hogy mit-miért-mikor-mennyiért-kivel-hányszor.
  • Lelouch
    Vagy csak lövésed sincs a TTGL-ről. :)

Még ha neked nem is jön be, azért a rettenet jelzővel illetni szerintem erős túlzás.
  • IMYke2.0.0.0
    Az egész - kezdve a hatalmas szarvval, egészen a végéig. Minden.
  • Lelouch
    Mi benne a rettenet?
  • IMYke2.0.0.0
    A pónikat igen :)
    Ez az animáció rettenet viszont - várandós anyukákban megállítaná a pocaklakó fejlődését, az tuti.
  • Lelouch
    No Game, No Life Light Novels by Itsuten's Kamiya Get Anime

Érdekesnek tűnik, kedvemre valóbbnak néz ki, mint a Mondaiji volt végül...
  • Prof William
    Gondolom azt akarték hogy a nolifer otakuk együtt érezzenek a főhőssel. :)