72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Manglobe...
    A Trigger-t Gainax-ból kivált emberek hozták létre, tuti jobbak lesznek, mint a shitty Manglobe.
  • LasDen #61275
    kicsit túl becsülték a hazai helyzetet...de szerintem ez idővel változni fog, ahogy egyre több alkotás lesz mögöttük. Remélem olyasmik lesznek majd, mint a White Fox, mintsem a Manglobe :D
  • Lelouch
    Az nem kifejezés.
    A Trigger egyébként nemrég képviseltette magát Amerikában az Anime Expo-n, ott meg nagyon nagy meglepetésükre az 1000 férőhelyes termet majdnem teljesen megtöltötték az érdeklődők az LWA eseményen... Érdekes dolgok ezek.
  • mikromanus
    Ja. Jó rész volt azért, csak picit húzták mint a rétestésztát. No, mindjárt történik valami... mindjárt... mindjárt... "to be continued".
    Azért elmormogtam magamban 1-2 szitokszót.
  • LasDen #61272
    nem volt 200 ember tokióban, akit érdekelt volna a cucc? durva...Triggernek azért ez eléggé csalódás lehetett...
  • Lelouch
    Little Witch Academia's Tokyo Event Cancelled Due to Low Ticket Sales

A sikeres kickstarter után azért ez eléggé meglepő. Úgy látszik Japánban messze nem lett olyan népszerű a cucc, mint a külföldi nézőközönség körében.
  • PetruZ
    WataMote 5.: Áh, megint milyen rész volt már. :) A kávézó és a hatalmas perecelés, a fotózás, az öngyújtó, az egész Kabukichiro (a tokiói vöröslámpás negyed), meg az ending... :D
  • Lelouch
    Szerintem így se volt egy rossz rész.
  • EnxTheOne
    melyik a kedvenc kasztod?
    demo/spy/medi a legjobb
  • LasDen #61267
    fantasztikus...:D
  • LasDen #61266
    TF2 :D
  • EnxTheOne
    ott tart hogy

múltheti rész + mostani
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy nöstény biomecha elöl menekülnek, aki valoszinüleg (99,999999%) az egyik haverjuk.

jövöhéten meg
  • Zomil
    :DDD
    Mit játszottál? :)
  • LasDen #61263
    tegnap játék közben megfordult a fejemben, hogy belenézek a legutóbbi részbe, hogy lássam hol tart. de aztán kiröhögtem magam és játszottam tovább...:D
  • Zomil
    Jah végre olyan keveset beszélgettek...oh wait :D
  • mikromanus
    MEgnéztem a friss attack on Titan részt. Iszonyat pörgős lett. Már kezdtem aggódni, hogy valami történni fog, de aztán inkább benyomták a foylt. köv feliratot. Megnyugodtam. Már így is alig bírtam követni ezt a feszes tempót...
  • BEAST #61260
    Azt tudom, hogy nagyjából felhasználtak mindent ami az eredetiben is szerepelt, de szerintem az mmo témában lett volna több is. Nagyon örültem anno az elején, hogy végre megint egy fantasy játék témájú anime, erre részenként kb 20-30 szinteket ugráltak és magából a "játékból" semmit sem mutattak. :)
  • PetruZ
    Nem nagyon. Technikailag beleraktak mindent az Aincrad sztoriból, mindkét könyvet, a kiegészítő sztorikat is (jó, ebből úgy emlékszem maradt ki egy-kettő, de nem adnának ki egy évadot). Extra fél részként talán lemehetett volna még a "hírhedt" chapter 16.5, de az nem illett volna az anime stílusába. :)
    (Amúgy időrendben később lesz majd még egy módosított Aincrad.)
  • LasDen #61258
    nincsen hát. szívtelen gazember vagyok!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Arról nem tehetek.
  • BEAST #61256
    Mert neked nincs szíved :(
  • LasDen #61255
    hmm...én ebből semmit nem éreztem...
  • IMYke2.0.0.0
    Kellő feszültséget termelt Asuna helyzete, Kirito elkeseredettsége, a tudjuk-ki segítőjének az ambivalens érzelmei, és a nyilvánvaló vég felé fokozatos haladás, melyben azért szerepet vállaltak a játék többi szereplői is (megvakarom a hátad, te is az enyémet).
    E mellett, kellően idegesítő és "legszívesebben kitaposnám a beled te genyó"-típusú volt a gonosz, ami még tovább fokozta a várakozást, a feloldást tekintve - ami, persze, összecsapott(nak is nevezhető) volt, de gondolom ennek több oka is van.

A lényeg, hogy egész kis jó sztori kerekedett a végére, miközben nem lett világmegváltó, és már rég eldobta az elején mosolygásra gerjesztő RPG geek vonalat, maradt a hős szerelmes(ek), akik küzdenek a téren s időn át tartó szerelmükért színház.

Elment.
  • BEAST #61253
    Nekem pedig az egész tetszett, de nem kellett volna a két világot egy évadba zsúfolni. Biztos lett volna elég sztori egy évadnyi SAO-hoz. :P
  • Zomil
    "De, csak azért, mert a közepétől felfelé ívelt a sztori is"

Érdekes ilyen véleményt még nem is hallottam :)
    Többségében a felétöl mélyrepülés véleményt hallottam mindenhonnan(meg nekem is hasonlo gondolataim voltak)
  • EnxTheOne
    ez lesz az köszi, csak ugy emlékeztem rá hogy anime :(

btooom egész jó, szeretem a bombákat :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Sword Art Online (ソードアート・オンライン, Sōdo Āto Onrain) - 7/10

De, csak azért, mert a közepétől felfelé ívelt a sztori is, és érdekelt Sugu reménytelen helyzete.
  • Bachstein
    Látszik a titánok szervezettsége és taktikai magabiztosságuk, hiszen ugyanolyan alakzatban próbálkoznak. :D
  • Lelouch
    Igazából csak érdekességként raktam be, magamtól általában amúgy se nagyon szoktam észrevenni az ilyeneket. Meg ennél így egymás mellé rakva a képeket, tisztára olyan, mint a SHAFT TV-BD változat összehasonlítások... :D
  • LasDen #61247
    milyen spoiler??
  • WhiteStar
    neszpojlermáá' :d
  • Malakai
    Ilyet mondjuk minden egyes anime sorozatnál össze lehet állítani. -_-
  • Máté94
    Boccs, má' :D
  • Lelouch
  • Máté94
    Spóroltak, na... :D
  • Lelouch
  • Máté94
    Nem a "Doubt" manga?
  • EnxTheOne
    Ez melyik anime?
    A főszereplők egy játékot játszanak, ahol van egy gyilkos, és mindig megöl valakit, de nem tudják hogy közölük ki a gyilkos.
    Később ez a játék "megelevenedik" és valaki öli a szereplőket :D
  • LasDen #61238
    WIN :D
  • LasDen #61237