72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #61316 Ezekről mit gondoltok?
pale cocoon
kurozuka
redline
sengoku basara
bakemonogatari
gosick
kore wa zombie desu ka?
Ichiban Ushiro no Daimaou
ao no exorcist
dante inferno
shinseki yori
gargantia
black rock shooter
arakawa under the bridge
-
NovaTerra #61315 Nekem egy két movie-n kívül nem nagyon jön be az őszi választék. -
Nagyon remelem, hogy jo lesz. :) -
első sor jobbról a második must have?
-
újabb manglobe origi anime...hmm... -
Én az anidb Calendar-t szoktam nézni, mindig az alapján választok, sosem nézek ilyen gyűjteményeket. Meglepő módon eddig az őszi/téli szezonra kb. feleannyit jelöltem csak be, mint fél éve, tavasszal. Omg, nem lesz mit nézni! :)
-
omg lesz választék böven... -
Ha már őszi szezon... -
Akkor jöhet. Majd egyben ledarálom jövő év végén .) -
Ha már október, jut eszembe: Log Horizon. Kiköpött SAO lesz. :) -
The series centers around two middle school friends, the indecisive crybaby Manaka Mukaido and Hikari Sakishima, who has looked after her since they were children.
Ennyit tudni eddig...októberben indul a sorozat... -
Tudnál erről írni egy pár szót, hogy miez? Elég jó volt benne a zene, meg a rajzolása is tetszik. -
lényegtelen...bárkit írhattam volna, mert nem volt olyan szereplő, akit egy picit is kedvelni tudnék.... -
Fura, hogy pont azt a karaktert emeled ki, aki utoljára a toborzás idején szerepelt hosszabb időt és azóta talán összesen ha 5 perc jelenése volt, az sem vicceskedős. :)
-
-
én nem bírom. jó ötlet, rossz megvalósítás. egyrészt unalmas számomra, meg nem bírom a karaktereket benne. a mangából anno ~10 fejezetet olvastam el, de nem bírtam tovább, mert egyszerűen nem történt semmi olyan, ami odaszegezett volna elé. Az anime meg frusztráló volt. Folyamat az a merev nézés, az agyamra megy. aztán a comic relief karakter, Sasha, akinek a fantasztikus Kobayashi Yu adja a hangját, szimplán fejbe kéne lőni. De az egész banda mehetne a dunába...
-
NovaTerra #61300 Milyen párbeszédek? Magukban monologizálnak inkább. Konkrétan az utolsó részben nem sokat beszéltek egymással. "Jól vagy Armin? Ühm!" Ez nem igazán elnyújtott. :) -
A semmiről dumcsiznak, vagy azért van bőven mondanivalójuk, csak az izgatott néző a búsba kívánja már őket, akcióéhségében? -
Nem lenne rossz cucc, ha nem lennének elnyujtva a párbeszédek, mint a rétestészta :S -
Valahol éreztem én, hogy annyira csak nem lehet rossz :) -
Szerintem jobb, mint a legtöbb shounen. :) -
Ennyire szar volna a Titans? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is bejött a csíkos haj.
Én megkedvelni nem kedveltem meg Hanekawát, de a karakterfejlődése itt a végén baromi jó lett.
Episode-nak már volt a célpontja Kiss-shot a Kizumonogatari-ban, kétlem hogy most is erről lenne szó. Nem sok esélyét látom, hogy a mindent tudó Gaen felfogadná egy olyan feladatra, amibe egyszer már bele tört a bicskája.
A Neko White nálam megért összességében egy 9/10-et. Az OP viszont az eddigi egyik leggyengébb volt szerintem. -
:D -
nyugi. a sol-t és a narutót is köpködik eleget. de most a titán az aktuális sorozat, amit lehet utálni. nincs ebben semmi furcsa.
nem kell anyaoroszlánként védeni :D -
Monogatari S2 05: Azta mindenit ez iszonyat jo rész volt :)
Kár hogy Hanekawa befesti a haját :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Araragi belépöje mesteri volt :D
Amugy valamiért nagyon megkedveltem Hanekawa karakterét...
Jo volt látni Araragi szüleit is, illetve csak az anyukáját láttuk. Megtudtuk, hogy mind a ketten rendörök, volt honnan örökölnie a természetüket a lányoknak meg Araraginak.
Mondjuk kiváncsi vagyok mi lesz abbol a másik szálbol amit elkezdtek. A szöke csávo, meg a másik csaj vajon mit tervez. Valami vámpirvadász a csávo, remélem nem Shinobu a célpontja. Meg a csávo is félvámpir...érdekes. -
NovaTerra #61290 Én szkeptikus voltam a tianokkal a nagy hype miatt. De egész jó kis sorozat lett belőle. Vagy lehet még. Nekem konkrétan nem volta bajom a résszel. Persze nincs az a ló, ami ennyit bírna vágtázni. Elég jól volt ábrázolva, hogy nem nagyon tudják mi miért van és nagy a bizonytalanság. Meg elég tökösek, simán neki mentek a nő óriásnak is. Az viszont igaz, hogy akkor lett vége, amikor a lényeg jött volna. -
Nem nézek narutot és slice of life-ot sem szeretem :D -
nembaj a slice of life meg a börleszk ömlesztve töménytelen mennyiségben jöhet, meg a narutós 50rész/1fightok a klasszikusak, de ha rohanni kell egy részen keresztül egy titánban akkor az ááá, fúj, és undorító. így már értek mindent!
[érti] -
Prof William #61287 Legalább nem az volt hogy az ellenfél szépen végigvárta mozdulatlanul az ellenfél a főhős(ök) eszmefuttatását. Itt legalább menekültek közben előle. -
A pokémon a legjobb anime. -
-
Valoban... :D -
Ennyi rohanással legalább nem lehet azt mondani, hogy nem volt mozgalmas a rész... :D -
Megnéztem a Titan 18. részét...hüüü de izgi volt...ismétlés, rohan, rohan, beszél, rohan, beszél, végre történne valami bumm vége :D -
:DD
-
Prof William #61280 Amiatt nem kell aggódni. A doujin készítők már többszörösen orvosolták ezt a hibát.
Mellesleg az egyik leg "könvhűbb" doujint le is fordítottam. Kb szóról-szóra azt mondják és csinálják benne mint az ominózus 16,5 fejezetben.
Kirito és Asuna első pásztorórája
-
Kijöttek a spoilerek a Good Looser Kumagawa fejezethez, ezek alapján nem sokat fog hozzátenni a Medaka Box végéhez... -
Úgy néz ki. Tényleg nem bánnám, ha eltűnnének a színről... -
mint valami bálna :D
nagyon félmunkát végeznek a sorozattal. Szarnak rá vagy mi???