72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Boldog születésnapot Malakai és Zomil!
-
Boldog születésnapot Malakai!
-
EnxTheOne #61394 shinsekai yori 1:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!félek a nekodamashitol :( este nem szeretek ijesztő dolgokat nézni -
nem is tudtam hogy van :oooooo
na meg is van mit nézek :D -
Eureka Seven AO: Nem igazán értem, hogy miért húzzák le ezt a sorozatot annyira, nem volt ez olyan rossz... Nekem még jobban be is jött, mint az előzmény.
8/10 -
EnxTheOne #61391 shinsekai yori
ez mekkora spoiler?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy valami szörnyek benne emberek voltak, csak mutálodtak :D -
EnxTheOne #61390 Azt már láttam -
A Guin Saga is ilyesminek tűnt, bár abból csak egy részt láttam. -
Claymore? -
köszönöm mindenkinek 
majd szemezgetek
-
EnxTheOne #61386 Vannak ilyen animék?
Gargantia
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy az emberek szörnyekké mutálodtak/változtatták magukat?
-
Freedom -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tegnap este sikerült otthon megkukkantanom.
Hát, eddig egyedül ezt várom az ősztől (beszerzésre):
* Maken-ki! Takeru...
* Seitokai Yakuindomo
* Kiss*sis
* Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin - kíváncsi vagyok, a lezárás után mi lesz ebben (semmit nem tudok róla, és nem lövöm le magamnak)
* Ghost in the Shell Arise 2 -
Város nagyon, remélem lesz sok Shinobu :) -
Én a Crest of the Stars és a folytatás Banner of the Stars párost ajánlom. Űrös, komoly, kicsit romantikus, nagyon galaktikus háborús három és fél évad. :) -
Macross Frontier. -
valami kis ajánlót kérnék hétvégére: planetes szerű/űr/komoly/nem feltétlenül világegyetemmegváltós témában -
Kabukimonogatari PV -
EnxTheOne #61377 gargantia 9. rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azok az ürlények is emberek, cool :D -
Jó ez a Blood Lad:D Egy részen belül:D
-
Én a magyar feliratot nézem, nem rossz, bár az 5. rész elég hanyag volt. -
Nem, nézd magyar felirattal.
-
Lol, akkor meg kéne nézni mindkét változatban, vagy mi ? :D -
Monogatari 2nd Season. A Neko White már véget ért az 5. résszel, most fog kezdődni szombaton a Kabukimonogatari.
Ami a feliratot illeti, a Horriblesubs és a Commie ketten együtt kitesznek egy jó feliratot, de önmagában szerintem egyik se állja meg a helyét teljes mértékben. + nálam volt néhány rész, ahol még az LN-fordítást is meg kellett néznem, de az a Neko White után már nem opció... -
Az új Monogatarit milyen felirattal nézitek? És ez ugye a Nekomonogatari Fehér? -
Helyes! :) -
Redline: eddig soha nem hallottam róla, de most megnéztem! imádom! mekkora mázli hogy olvasom ezt a topikot! :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"my parent on my vampire side was a type of abnormality that matured really quickly, and I’ve got traces of that.”
Jah igy már tényleg egyértelmü :)
Akkor igy viszont tényleg Stiyl lejárt lemez :D -
Hiba, mert ezt szó szerint kell érteni. Idézet az LN-ből: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!“Just ’cause my lifespan’s long doesn’t mean I’m actually old, you know. You’re hilarious. It’s actually a secret, but it’s pretty funny so I’ll tell you. You’re actually a lot older than me — by now, I’d be six years old.”
“Six?!”
My shock was clear.
As though that was the response he had expected, Episode-san… no, Episode-kun wore a happy expression.
“It’s my birthday next month, so I’ll be seven then — my parent on my vampire side was a type of abnormality that matured really quickly, and I’ve got traces of that.” -
Én is hasonlóképpen vagyok vele. A cliffhanger-ek meg bevett dolgok, egyéb sorozatoknál is, nem csak animéknél. -
mikromanus #61365 Én is szeretem. Vannak idegesítő pillanatok benne néha (pl az ilyen genya zárások mint a mostani), de alapból nekem tetszik és amint kijön felirattal már nézem is kapásból. -
Amugy én azt a dolgot ugy értelmeztem, hogy 6éve vámpir és a vámpirrá válásátol számolja az éveit. -
Gyorsan érő típus. :D -
Mondjuk azt nem sikerült felfognom, hogy 6éves :D
Mert oké hogy nem öregszik, de hirtelen 20éves teste lett vagy mi? :D -
armageddon666, BEAST: nagyon szépen köszönöm :) -
Boldog születésnapot Imy! :) -
Csak így ala natúr: Boldog Születésnapot, Imy! :) -
Hú, nagyon szépen köszönöm! Király ez a kép is :) -
Most ez sikerült.
Boldog születésnapot!