72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azt még nem láttam. Ha a Destiny-vel együtt nem lenne 100 részes, akkor talán még engem is érdekelne... :) Fogalmam sincs, mit lehetett azon így ennyire elnyújtani. -
Nálam még mindig a Gundam Seed az alap mecha témában. Tudom mindenkinek mások a preferenciái, de nekem a TTGL inkább mecha paródiának tűnt, ahol galaxisokkal dobálóznak miközben megy a Row row fight the power! :) Bár ha jól emlékszem, voltak részei amik tetszettek, bár azok főleg karakterek. -
-
Hunter x Hunter: Phantom Rouge - Aki követi a sorozatot, és még nem nézte meg a movie-t, az inkább ne is tegye. :D
Kicsit szigorú leszek a pontozásnál, de 5/10-nél többet nem tudok rá adni. -
Talán a Blood Lad, ha bejön a stílusa. -
Hello, nekem kivételesen kimaradt a nyári évad. Van valami érdekes benne a Monogatarin kívül?
-
EnxTheOne #61550 [URL=http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=712]Guglin ezt találtam[/URL -
Az tény, hogy hatalmas fehérje bomba. -
Gin no Saji-t persze, hogy nézzük, egyik legjobb. :)
Miért lenne veszélyes a rizs + nyers tojás?
-
passz. bár nem is vagyok benne biztos, hogy konkrétan szereplt ilyen animéban :D
én néztem. szerintem nem. gondolom eléggé elvan keverve vagy nemtom...de ha az lenne, biztos nem ennék :D -
EnxTheOne #61546 ez melyik anime? :D
Gin no sajit nézni valaki?
Az nem veszélyes ha a rizshez mindig esznek 1 db nyers tojás? -
remélem mostmár tényleg vége ennek a teikous arcnak. szép volt, jó volt, hosszú volt...
viszont a legújabb fejezetben az első 1-2 oldal engem kicsit az NGE-re emlékeztetettet, ahogy körbe állják Kurokót :D -
ejj pazmek...:D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahou Sensei Negima/UQ Holder - Negi Springfield -
Prof William #61542 Például? Mert ilyennel még nem találkoztam. -
Nagyon utálatos egy dolog, amikor a halhatalan főszereplőt off-screen kinyírják, és semmi magyarázatot nem adnak rá, csak mutatják a sírkövét egy timeskip után... -
Akkor nálad mi számít kötelező darabnak a mecha műfajban? -
Szerintem annyira nem kötelező darab. :D -
bírom...de valahogy nem vonz. :D a mozit is csak azért kezdtem el, mert akkor a sorozathoz nem volt kedvem... -
Bírod a mecha animéket, nem? Akkor a TTGL kötelező darab szerintem... :D De a mozik helyett érdemesebb a sorozattal nyitni... -
nem láttam :D nem igazán érdekel :DD
egyszer elkezdtem az első filmet, de 5-10 perc után kinyomtam, mer éppen nem érdekelt meg szar volt a vágás... -
Még nem láttad a TTGL-t??? 

-
én a sol meg ecchi után valami értelmesebbet szerettem volna fordítani, és ricz mondta ezt. Amit olvasni, látni lehetett róla, az alapján nem tűnt rossznak, ezért az első rész függvényében vállaltam volna. Nem láttam TTGL-t, nem érint a hype. De én meg nem fordítok másik 4 csapat mellett, főleg nem az AA mellett... -
Értem. Mondjuk tényleg várható volt, mert nem kicsi a hype körülötte.
Egyébként nem tartom kizártnak, hogy a hype lesz a veszte a sorozatnak, mert egyesek túl sokat várnak tőle, aminek nem biztos hogy meg fog felelni... -
az, hogyha az első rész alapján bejönne, akkor én fordítanám....de így basszák meg....:D -
...
Mi a bajod azzal, hogy olyan sok magyar csapat tervezi vinni? :D -
nálam az okawarinál (2. évad asszem) kimerült a téma. Nem igazán bírtam már a szereplőket, meg az egészet... -
Belenéztem a "Minami-ke Tadaima" 1. részébe és örülök, hogy ezt a sorozatot is beszereztem. -
a saját stílusukkal feldobhatják a Nisekoit...
rohadt Kirigiri a Danganronpából. Adja itt a first class nyomozót, úgy pofán basznám egy pék lapáttal....:D -
Ennél normálisabbat nem tudnának csinálni. :D
Egy darabig ha olyanom volt, mindig elolvastam az aktuális fejezetet a Nisekoi-ból, de szerintem is elég gáz. :D Viszont ha a SHAFT 12, vagy max. 24 részbe sűrítve összehoz valami original dolgot rendes lezárással a végén, akkor még valami szórakoztató is kisülhet belőle. Nem lenne jó, ha azt a formulát követné, mint a manga... :) -
vége lehetne már az egésznek, aztán csinálhatna valami normálisat is a Shaft :D
Bár most látom, hogy a Nisekoit majd ők csinálják. Na az úgy lehet érdekelni fog. Mondjuk anno csak a one-shotot olvastam belőle, és szerintem nem volt olyan nagy szám... -
Kabukimonogatari 2. - Araragi kicsit se pedo. :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elég rideg, hogy Mayoi megmentése világvégét idézett elő. -
-
Nem meglepő. :D -
Megnéztem Ao no Exorcist Movie-t. Totál középszer. Semmi új, semmi eredeti, semmi érdekes...semmi ami említésre méltó lenne. Kivéve a hátterek, azok szépek voltak... -
kíváncsi leszek. de valahogy nem tűnik olyan animésnak :D -
-
Úgy látszik Shinobu szereti másolni mások stílusát. :D -
<3
-
EnxTheOne #61517 mer' kevés az olyan amiben ürmeghodiccsá' van :D