72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
LOL, azért nem csak ennyiből áll a sorozat. :D De mondjuk ez se lett volna ellenemre egy rész erejéig.
-
20 percen keresztül "véletlenül" ráesett az összes jó csaj? :D -
To Love-Ru Darkness OVA 4.: Még mindig szuper érdekes. 
-
:D:D:D
"Let's face it, there is a reason 3D is PD"
-
de amúgy milyen bunkóság már töröltetni pár képet :D -
Egy igazi példakép. :DDDD -
-
34...de attól még ronda :D -
EnxTheOne #61589 Ronda? Pár napja itt ajánlottál egy 30-40 éves gundamet, biztos hogy ez sokkal szebb :D -
szerintem meg nézhetetlenül ronda :D -
Pedig jó, nézd tovább. :) -
EnxTheOne #61586 ez a gatchaman vagy mi 2 rész után elég gyengének néz ki -
Több slice of life-ban is láttam már, még évekkel ezelőtt, egyébként egy google kiderítette hogy általában Ázsiában, Mexikóban, és az USA déli felében szokták így enni.
Bizonyos értelemben éppen hogy édesebb lesz tőle, kiemeli az ízét.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszer már odaveszett, és csak nemrég tért vissza, nagyon olcsó húzás lenne, ha megint visszahoznák... A pink Moka amúgy csak egy fake persona volt, ami most a rosario tönkretételével odalett. Adná az ég, hogy végleges legyen.
-
chanon olvastam, de nem voltam biztos benne. tényleg? mondjuk nem hiszem, hogy végleges :D -
Rosario+Vampire mangóban pink Moka remélem ezúttal végleg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghalt, és nem fogják visszahozni később valami asspull révén semmilyen formában...
-
EnxTheOne #61581 A dinnye ami itt van hűtőben ahhoz inkább cukor kéne :D -
Görögdinnye?
Só?
Anime?
Hol? :D És milyen? -
Majd egyszer kipróbálom ezt is.
A görögdinnyét is azóta kezdtem el sózni hogy animékben láttam úgy.
Egyébként maga a japán konyha nem is érdekel, de az ilyen kisebb különcségekkel jól elszórakozok.
-
Szerintem meg az utóbbi pár epizódban még "okés" is a sorozat, ahhoz képest ami előtte ment a Trost-os részektől... -
Inquisitor #61577 "Az nem veszélyes ha a rizshez mindig esznek 1 db nyers tojás?"
Azt nem tudom, de elég általános, hogy ráütik a rizsre a japánok evés előtt, másrészt ha elég forró a rizs, akkor nem annyira lesz nyers sem. nekem a kínai gyárilag tojásos rizs jobban bejön. :D -
Prof William #61576 Ejnye Eren pedig Mikasa mindig mondta hogy legalább bevetés közben le kellene jönnöd arról a fránya fűről. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a legjobb rész az első átváltozása volt amikor letarolta a titánokat, de ez és az utóbbi pár rész siralmas volt számomra. Más sorozatoknál is utálom amikor az első 3-4 percben csak "ez történt eddig" meg op van. Főleg úgy, hogy az ez történt eddig előtt főleg csak rohangálás volt a női titán elől. :D
Most egy részig megálltak verekedni, de megint kezdődik a futás, csak most a női titánt üldözik Erenért. :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyira éreztem, hogy Rivaille emberei pár részen belül ki fognak nyuvadni... -
EnxTheOne #61572 Talán az eddigi legjobb rész, csak az elején sok a visszaemlékezés -
Mindjárt nézem én is. -
EnxTheOne #61570 Nagyon jó volt az új titán :D
-
SHAFT marhaságokból bőven elég volt az, amit a Haru és a Natsu ovákban láttam... :D -
ja
érdekes, csak nekem fura volt az eredeti történettől való eltérése.
Önmagában szerintem megállta volna a helyét.
mondjuk a Shaft marhaságai miatt azért megéri megnézni :D
-
A Neo-ra gondolsz? Az valahogy nem keltette fel az érdeklődésem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!O_o
Azt még nem láttam
De eleve két Negima van, a másik sorozat neve nem jut eszembe, de az egyik sorozat az alapján készült (amiben vannak a chibi kártyák is) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A filmet még mindig nem láttam, de ha a mangában látottakat is alulmúlja, akkor tényleg nagyon rossz lehet. :D
Most kijött ugye Akamatsu új mangája, ami folytatásnak tekinthető. Azt hinné az ember, hogy próbál valamit helyrehozni, bizonyos dolgokat a helyére tenni, hát a nagy f@szt... 55(?) évvel a Negima vége után játszódik, és egyedül Evangeline maradt hírmondónak... -
Nekem bejött a row row TTGL:D Pedig nem vagyok mechás beálítottságú, de annyira jól fel van építve ahogy növelik az epic-szintet folyamatosan, nem veszik magukat teljesen komolyan és így jól jön le az egész:) -
állítólag a bélés nem széria tartozék
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nem végigolvastad a manga?
A vége nekem is inkább úgy tűnt, hogy jajj, hát már be kéne fejezni, és gyorsan csináltak valamit. A film meg még ezt is alulmúlta szerintem -
az már más kérdés, hogy a seed lényegében a 0079 :D
az eredeti sorozat - vagyis a filmek - az alap számomra :D -
EnxTheOne #61560 Az első évada a legjobb mechás sorozat, csak kicsit lassan indul.
Destiny sajnos nagyon elmarad töle :( -
Miyazaki meg visszavonul... -
én nem mondanám, hogy az egyik legjobb. Én dobtam. Nem volt rossz, de valahogy egyszerűen a környezet, a téma unalmas számomra vagy nemtom, de valmai nem tetszik....