72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #61676
    nem élik bele magukat? könyvet olvasnának fel?

sznob vagy, az van...

| #61673: nem tudhatod minden filmről, hogy szar. plusz van amikor csak kell valami, hogy szóljon.
  • Lelouch
    Ez már nagyon kezd elmenni a "haters gonna hate" territórium felé...
  • Lelouch
    Nem lehet, hogy inkább csak neked túlontúl nagyok az igényeid?
  • EnxTheOne
    Én alapbol nem nézek szar filmeket :D
  • EnxTheOne
    Szinkronosan elég kevés animét láttam, amik az rtl klubbon mentek,(pokemon, inuyasa) nem tudom hogy milyen az eredeti hang, de ami az animaxon vagy min van, az szánalom.

A szinészek nem élik bele magukat a szerepbe, az adott szituációba csak vonyítanak mint egy 8 éves, vagy szerencsés esetben olyan mintha könyvet olvasnának fel.

Mondjuk votl szerencsém pár rész német szinkronos dragon ballhoz, az tényleg sokkal rosszabr mint a magyar.
  • LasDen #61671
    én ezt a fajta elvakultságot sosem fogom megérteni...faszom fog mindent elolvasni. rengeteg szar film van, amit nem néznék meg feliratosan...
  • Lelouch
    Most attól hogy sokszor nem a legjobb a szinkron, miért ne lehetne még nézhető vele egy sorozat?
  • LasDen #61669
    az FMA:B-t is szinkronosan néztem végig, de még így is 10/10 is volt. Én ilyeneken nem akadok fenn. Anno a Soul Eatert fele-fele néztem szinkronosan, majd feliratosan fejeztem be. Van amit eredeti hanggal érdemes nézni, de a legtöbbször meg tökmindegy, amíg egy szintet megüt a szinkron...
    de például az első kettő Bleach filmet is azért néztem csak meg, mert szinkronos volt :D
  • EnxTheOne
    Inkább mellőzük ezt a témát, ez olyan mintha arról akarnánk meggyőzni a másikat hogy kinek a kedvenc színe a jobb. (de attól még hatalmas igénytelenségnek tartom aki szinkronosan nézz filmeket, kivéve dok. filmek) :D
  • EnxTheOne
    A felirat nem ront a hangminőségen, a szinkron meg igen. Ha dual audios sorozatot nézel majd hasonlítsd össze a szinkron színészek minőséget.
  • Lelouch
    Ebben az esetben te meg akkor nézz animét felirat nélkül. Gondolom zenét se szövegfordítással hallgatsz!
  • Lelouch
    Szerintem viszont egyáltalán nem baj, ha nem angstolják végig a sorozatot emiatt...
  • EnxTheOne
    Pontosan.
  • Lelouch
    Mert a kettő totál ugyanaz!
  • EnxTheOne
    Akkor hallgass zenét is szinkronosan :D
  • BEAST #61661
    Nekem valahogy nem passzol a "jaj virtuális valóságban ragadtunk, most mi lesz" téma és a comedy. :)
  • Lelouch
    Mert miért ne?
  • EnxTheOne
    Miért szinkronosan?
  • Lelouch
    Én inkább örülök, hogy nem egy újabb SAO lesz.
  • BEAST #61657
    Remelem nem veszik ennyire "poenra" az egeszet... azt hittem valami komolyabb cucc lesz, mint a SAO volt. :/
  • Lelouch
    Log Horizon PV
  • IMYke2.0.0.0
    Még valami: a japán zeneszerző hölgy tényleg nagyot alkotott (Yoko Kanno) a sorozat alá.
  • IMYke2.0.0.0
    * bántottam = bántotta
  • IMYke2.0.0.0
    Én szinkronosan néztem. Az elején rendkívüli módon bántottam a fülem az anti-karakter-szinkron [öreget is fiatal hang stb., és az ismétlődés], de aztán megszoktam = sztorira és a látványra figyeltem.
    A filmet is magyarul kezdtem el, de ott már más mindenkinek a hangja, így valószínűleg japán hangsávval nézem inkább meg, még ma.
  • LasDen #61652
    egyszer majd csak megnézem...ha mással nem, majd szinkronosan...
  • IMYke2.0.0.0
    MAL működik.

"Cowboy Bebop"-sorozat (26 rész) - 7/10.
  • LasDen #61650
    shaft agymenés...:D
  • Lelouch
    Madoka Movie 3. betekintő:

Hát ez... érdekes.
  • LasDen #61648
    Sazae-san bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mint a leghosszabb animációs sorozat....69 óta megy, te jó ég :D
  • LasDen #61647
    picsába...pont SxS-t néztem :DD
  • Lelouch
    *vajon
    De már megint nem jó. :D Mindegy, az elmúlt két nap termését még pont be tudtam táplálni.
  • Lelouch
    Hurrá, van MAL. :D De van meddig?
  • Lelouch
    Kabukimonogatari 3.: Úgy bírom, amikor egy adott karakter ténylegesen alig szerepel a saját arc-jában. :D Tsukihi után Mayoi is hasonlóan járt most.
    A zombiknak meg van egy anti-spiral kinézete... :D
  • LasDen #61643
    :DDDDD
  • RelakS
    Biztos az AA-sok nem szeretik a konkurenciát
  • Malakai
    Ok, előbb nem láttam, hogy nevet mást írtál, de Ishiharának nincs is köze a szóban forgó Kyoukai no Kanatához.
    Én végig Ishidate-ről beszéltem és sorozat rendezésről, ami a fő kreatív pozíció ugyebár, és amihez legközelebb a Nichijouban volt assisant directorként, ennyi. Ja, persze csinált mást, rendezett külön epizódokat és key animator és storyboard artist is volt, erre írtam, hogy van tapasztalata más pozikban.
    És akkor most mit akarsz a két linkel? :)
  • PetruZ
    Ööö, nem. :) (És még.)
  • Malakai
    Persze, sok mindenhez volt köze, egy tapasztalt csóka mindenféle egyéb pozícióban, de egyedül Nichijounál volt közelében a sorozat rendezői posztnak.
  • PetruZ
    Hm? Az AniDB szerint a K-ON karakter dizájnere Horiguchi Yukiko (a Tamako Market-en és a Lucky Star-on volt még vezető tervező, meg egy csomó másban animátor), a KnK fő dizájnere viszont Kadowaki Miku, akinek ez az első kiemelt munkája (de amúgy szinte az összes KyoAni animén dolgozott ő is). Horiguchi csak aniációs vezető volt a Nichijou-ban - és ugyanolyan szerepben volt, mint Kadowaki.

#61636: Ishiharának - többek között - a Clannad-hoz, az Air-hoz, az összes K-ON!-hoz, a Tamako-hoz, a Haruhi-hoz, de még a Chuu2Koi-hoz is köze volt - mint rendező. Tehát a Nichijou-nak önmagában semmi köze ehhez (azon kívül, hogy szvsz a legjobb KyoAni sorozat volt, ami valaha készült :D ).
  • LasDen #61637
    nichijou. jajj ne...