72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kár a Highschool DxDért. Olyan jó kis anime lehetett volna, ha nem egy ilyen barom a főszereplő. :( -
Wow, ez hatalmas. :D Nagyon jó a hangja. -
Hát ez tényleg nem sok. :D -
egyszer régen valamelyik filmet meg az eredicate saiyan remake... -
Érdekes, én nagyon bírom Vegeta hangját. :D A többiekét meg hamar meg lehet szokni szerintem, nekem nem volt nehéz mikor anno elkezdtem a Kai-t.
De amúgy akkor te eddig miket néztél eredeti hangon, ami DB? :D Nem lehet valami méretes a lista, ha még mindig fennakadsz a hangokon. :D -
Gokunak meg a kölkeinek az a vinnyogó, öregasszonyos hangja, Vegetának is iszonyat béna. Bulma is borzasztóan idegesítő. Viszont Piccolónak teljesen jó. -
-
-
Jöhetnek! :D -
iMas film...erre van szükségünk :D
-
már máskor is hallottam a többségüket, de még mindig borzasztóak a japán hangok.... -
Hjah ezt a 24 részt vagy 10 ben összevágnák és egész fasza anime lenne:D -
Számomra a végén lévő verekedős rész is csalódás volt... :D Nem volt benne kb. semmi impact.
Arra viszont jó volt a movie, hogy meghozza a kedvem a sima DB-hez, még akkor láttam amikor adta az RTL, hát az nem mostanában volt... :D -
Dragon Ball Z: Battle of Gods
Borzalmas volt...
Iszonyat vontatott, érdektelen történet. Szomorú, hogy Toriyamának csak ennyire futotta. Ez a főellenség meg nagyon erőtlen volt. Nem éreztem, hogy a világ sorsa lenne a tét...
A legjobb jelenet a lentebb linkelt Vegeta éneklés meg a dalbetétes verekedős rész. Csak kár, hogy az rövid ideig tartott...
Többet vártam :(
10/4 -
Kin'iro Mosaic 12 END (AniDB): Az n+1. "aranyos lányok aranyos dolgokat csinálnak a középiskolában"-sztori, talán az egyetlen különlegességet az okozza, hogy az ötből kettő valójában angliai cserediák és mindkettő aranyszőke hajú (a cím is erre utal: "Golden Mosaic"). Amúgy a szokásos cukisághömpöly, ami nem szól semmiről, de az ember vigyorogva végig tudja nézni az egészet. :) Ha hasonlítani kell, akkor kevésbé A-Channel, inkább Yuru Yuri. 6/10
-
hagyjad, teljesen más világban él :DD -
Ugye tudod, hogy ilyenkor magadat is minősíted, azzal hogy te is most töltöd? :D -
EnxTheOne #61980 eh, 2 perce voltam aa kezdölapján,
semmi lényeges info,
elolvastam egy ismertetöt
vissza kezdölapra
fent a titán
gondoltam gyorsan letöltöm mielött a sok láma elkezdi
letöltés elindit
160 kb/s a szokásos 4000-5000 kbs helyett :( -
Úgy néz ki, miután véget ér a KamiNomi Megami-hen, még lesz egy bónusz Magical Star Kanon rész az azt követő héten.
Már undorom van Kanon-tól, szerencsétlen Keima is meg lett fosztva a character poll győzelemtől az ő javára...
-
...és ahogy kinéz, az utolsó részben is lesz egy csomó visszaemlékezés, mielőtt kiderülne, ki győz a két Titán közül és mi lesz a várossal... Akármennyire is egyértelműnek tűnik, kicsit már fárasztó lesz ezredszer is végignézni az Eren indokait és a döntéseit (ja nem, olyanok neki nem nagyon vannak) befolyásoló régi eseményeket.
-
trkadam87 #61977 Köszönöm szépen az ajánlásokat, neked is és LasDen-nek is! -
Enxt csak a csöcsök érdeklik...:D -
szerintem nem a csaj miatt linkelte, hanem a felszerelés miatt :} -
EnxTheOne #61974 Az hogy elöl deszka az könnyen megbocsájtható, de hogy hátul is, na az már nem :D
-
sry:D
-
EnxTheOne #61972 Ez nem a barkács topik hogy deszkákat linkelj -
Megint mire történt valami vége lett...:D
-
Erős sorozat.
Persze - kicsit magamnak is: - az igazi Macrossokkal kellett volna kezdeni, a régiekkel. -
A három új Berserk movie (ha még nem láttad), Devil May Cry, Ninja Scroll, Juuousei (Planet of the Beast King), Magi (ez nem annyira dark), Rurouni Kenshin, Seirei no Moribito, Mukou Hadan, Witch Hunter Robin (határeset), Guin Saga, esetleg Hellsing Ultimate.
-
EnxTheOne #61968 Macross frontier,
5 rész alapján eddig 9-10 pont környékén van -
Ami a filmet illeti, a végén lévő harc nem igazán nyűgözött le... Meg volt még pár érdekesség, pl. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vegeta SSJ2 erősebb lenne mint Goku SSJ3, Mystic Gohan, és Gotenks?
Az SSJ God formánál is lehettek volna egy kicsit kreatívabbak... Valamint a CGI-t se kellett volna inkább erőltetni... :)
A humorra viszont egy rossz szavam se lehet, nekem legalábbis bejött. :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Trunks x Mai összepárosítás már önmagában valami szenzációs ötlet volt... :DDDDDDDDD
8/10
-
Vegeta 
-
Ezt a Hanezawa Kanát elsőre mindig keverem Toyosaki Akival. Elég hasonló a hangjuk... -
-
kezdésnek máris ott van a Shingeki no kyojin, seirei no moribito (bár ez nem olyan dark) meg Full metal alchemist. más nem nagyon jut eszembe most... -
trkadam87 #61962 Ajánlanátok komorabb hangvételű középkori, vagy egyéb régmúlti időket idéző környezetben játszódó brutális Dark Fantasy animéket?
Főként Berserk-hez és Claymore-hoz hasonlóak érdekelnének. -
EnxTheOne #61961 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ezt irjták:
"Check tracker address in your client. Maybe you are seeding them in anonymous mode."
utorrentet használok, de nem találtam semmilyen anonymus modot :(
-
EnxTheOne #61960 Csak nem akar aktiv lenni, pedig seedelek :(
Ugy látszik az ugy nem müködik ha ugy inditom el a torrentet hogy nem vagyok bejelentkezve :(
nos, még böven 25 gigán belül vagyok, legközelebb nem felejtek el kilépni letöltés elött :D -
passz -
EnxTheOne #61958 letöltöttem jo sok blicset
a letöltés kész
seedelem
visszaléptem a bakabtbe
rákatintottam oda ami mutatja a ratiot, és ott azt irja hogy inaktiv
hogy lehet seedelni? :(