72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #62037 00s: gundam seed vagy macross ^^
az első két kép miből van? :D -
Ugye
-
-
Ha tetszett a Frontier, akkor nézd meg a régebbieket is. Én belenéztem az egyikbe, és nagyon elkapott a hangulata - hiába mai szemmel nem szuper a rajzolása... -
Én igen... Elfe.. -
Én nem tudnék egy címet kiemelni... -
nos...adott a dolog. Finish it.
-
Áh, kiráz a hideg Akashitól :D A pályán akkora badass. Igazából tök király lenne, ha szarba alázná a Seirint :D
-
EnxTheOne #62029 Na holnapi program is megvan. Macross ost keresés :D
3 szám kéne, és abbol egynek tudom a nevét (aimo) -
EnxTheOne #62028 Mondtam már hogy fenék párti vagyok :D -
nem fog tetszeni, mert nincsenek benne nagy csöcsök. vagy is van, de csak ritkán tűnik fel...:D -
EnxTheOne #62026 Ha márennyit irtok rola, akkor én is elkezdem ezt a watamote-ot :D -
Marhaság, semmi lenéző nem akart benne lenni. Csomó képregényt és mangát is olvastam korábban, de ma már nem tudok ennyiféle dolgot egyszerre követni heti rendszerességgel, ennyi az egész. Lépjünk túl rajta.
-
meg ez az "ilyesmire nincs időm" elég lenéző volt... -
Nincs. :)
-
10-15 20perces animéra van időd, de 5 perc egy mangára nincs? :D -
Mangára, ilyesmire nincs időm, megelégednék azzal, ha ez folytatódna. :) -
Én most beleolvastam a legújabb manga fejezetbe, de kb. fizikai fájdalommal jár még mindig... :) A spinoff egy fokkal jobb. -
WataMote 12 END: Zseniális rész volt ez is; a fegyvernepper, a csótány, a hülye hangok, a végén a menekülésbe átfolyatott opening zene, a legvégén a hülye poén, a helyén volt szinte minden. Kár, hogy vége, néztem volna még ezt a szerencsétlen depressziós csajt. :) Most várhatok jövő októberig (!), mire jön az egy szem OVA... Nálam 8/10 volt az évad.
-
Watamote
-
WataMote
Eléggé befordult egy sorozat volt. 10/6 -
EnxTheOne #62016 macross frontier end
10/10
Aki szereti a scifit, mechákat mindenképp nézze meg.
Elég sokat énekelnek benne, de nagyon szépek a dalok :D -
"Bounen no Xamdou" - 6/10
Amilyen jól indult, olyan vontatott, szinte erőltetett lett. A vége meg katasztrofálisan nyálas.
Nem ajánlom senkinek.
Én is csak azért nyomtam le a végét, hogy törölhessem. -
EnxTheOne #62014 Imádom :D
-
Igen. Első pár rész nagyon jó volt. Aztán nem tudom milyen az anime, mert ilyen SnY wikin lelőttem a storyt, és nem fogott meg hogy kövessem. Másrészt motoszkál bennem az érdeklődés egy kicsit mégis a rejtélyek iránt. :) -
Na azért annyira nem vészes a dolog, láttam már mérföldekkel szarabb animéket.
Egyszerűen az ideig felvázolt cselekmény bőven belefért volna 12 részbe, és akkor lehetett volna tovább vinni, valami ténylegesen markánsabb pontig a történetben. -
Dehogy, az elején még nagyon jónak tűnt, főleg az első rész titán inváziósdi után, aztán az lett belőle ami... :( -
A sorozat elején valahogy mindig behoztak egy új szálat, esetleg egy érdekesebb múltbeli eseményt, ám sajnos ez a közepe felé kiveszett az animéből, felesleges visszaemlékezések, sehova sem vezető cselekményszálak, random újabb szerepről random elhalálozása.
Sajnálom, mert eleinte nagyon bejött a Titan, és haragszom, mert ez is tipikusan úgy lesz lezárva, hogy sehogyan...
-
hát igen. megin én voltam az okos, mikor már az elején dobtam :DD -
Prof William #62008 Eközben egy párhuzamos univerzumban.
-
Húzom a számat, mert már baromira unom, hogy minden így elhúzódik... De ja, szerencsére már csak egy rész van hátra. -
A rész fele visszaemlékezés, meg "mi történt pár nappal ezelőtt" volt, szóval csak fél részbe. De nem kell húzni a szád, már csak 1 rész van hátra. -
EnxTheOne #62005 Akarok egy olyan mobilt mint amilyen rankának van :D (macrossF) -
úgy látszik valami orosz vagy kínai cucc. -
Kiváncsi vagyok milyen forrásból származik, mert a hivatalos DVD/BD kiadás tényleg csak decemberre várható. -
passz, de DVD már van fenn...a quality elég szarnak tűnik mondjuk. -
Hogyhogy? Nem decemberre írták? -
Elkezdtek szívárogni az első rawk a Steins Gate filmből. Remélem jó lesz....:D -
Shingeki 24. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most komolyan egy egész részre volt szükség ahhoz, hogy Eren átváltozzon? -
jó kis ökörségnek ígérkezik ez a Dandy...