72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Nekem is ez jutott eszembe, amikor láttam FB-n, de Hanji nem ilyen testes szerintem. :D
  • LasDen #62076
    én csak levit tudom ki, és rá lehet mondani, de szerintem nem...
  • PetruZ
    De, erősen annak néznek ki. :)
  • Lelouch
    Ez nem Levi és a kutató csaj a Shingeki-ből?
  • PetruZ
    Pontosan. Mint ahogy most én is várom a SxS utolsó részét a komcsiktól. :)
  • LasDen #62072
    én meg még 2 résszel le vagyok maradva...
    Így jár, aki kitart egy csapat mellett :D
  • PetruZ
    Love Lab 13 END (AniDB): A jobbak közé tartozott ez is, végig szórakoztató és vicces volt, az utolsó rész első kétharmada volt csak dramatizáló egy kicsit, de a végén visszatért a hangulat. Folytatás nemigen lesz, pedig már a fiúk is képbe kerültek, kár lenne így félbe hagyni. Ettől még jár neki egy erős 6/10.
  • Count Adyn
    Egyébként még Mikasa a legértelmesebb karakter kb, lightosan szociopata, öl ha kell habozás nélkül:D Egyszer bekattan és megrapeli végre Erent és kisimulnak a ráncai is:D
  • LasDen #62069
    Servan x Service
    Jó volt. Jókat lehetett rajta nevetni, mosolyogni, és a szerelmi szál is nagyon jól volt megoldva. A végét is jól zárták le. Érezhető lezárás, nem csak úgy lóg a levegőben. Valsz nem lesz folytatása, pedig nem lenne rossz...
    10/7
  • LasDen #62068
    szörnyűnek ígérkezik ez a film :( főleg ezzel az erőltetett szerelmi szállal. Nem tudom miért nem lehetett simán csak ökörködni...
  • LasDen #62067
    Gondolom csak neki lenne jobb, nem másoknak :D
  • Ruley
    Miért néznék többen?

Fut éppen elég fanservice-el teli sorozat, egyiket se nézik annyian mint a Titánt.
  • Lelouch
    Nézik azt már így is elegen...
  • EnxTheOne
    Akkor többen néznék :D
    De az is sokat dobna rajta ha az eddigi cselekmény kevesebb részben lenne :S
  • Malakai
    Tehát fanservice hiányzik a sorozatból? -_-
  • EnxTheOne
    Sasha tényleg nagyon jó, ö az egyetlen vicces karakter (az a boncolos inkább beteg)

Mondjuk az jó lenne ha mikasanak olyasmi ruhája lenne mint a Kyoukai Senjou no Horizonos lányoknak :D
  • mikromanus
    Picit ebben már a "funservice" minden más (pl a történet) rovására ment. Nem mintha az nem lenne, csak az első évaddal szemben inkább amolyan mellékes jellegűnek érzem a böszme nagy meztelen csöcsmutogatás mellett.

Titan: kedvencem a krumplis lány (Sasha). Amíóta ritkábban van, azóta valahogy nem az igazi. Vagy a sok duma és tökölés miatt lenne ilyen tévképzetem? Azért mindig várom a következő részt, de inkább tömbösítve fogyasztható kategória.
  • LasDen #62060
    Nyomorék egy kicsit Issei, de ez van ha valakinek Kaji Yuki a hangja :D
    A viccet félretéve úgy hiszem Issei az érem másik oldala. Vannak a béta hárem hősök, akiknek fogalmuk nincs semmiről, de minden csaj velük van, és a másik végén van Issei, aki meg már túlzóan perec. És végülis igen, primitív volt. De még mindig inkább ő, mint az unalomig ismert fajta...
  • BEAST #62059
    Szerintem pedig iszonyat primitív az egész (főleg a főszereplő). Az első évadban legalább volt valami értelmes célja amiért harcolt és feláldozott ezt azt, de most milyen motivációi voltak?

... ha nyerek megfoghatom a x melleit
    ... ha nem nyerek összemennek x mellei

Persze legyenek az embernek kézzel fogható céljai, de azért ezt túlzásnak érzem.
  • Lelouch
    Az utolsó rész 1 órás lesz? Neeee. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetlen másodpercet sem láttam még belőle.
  • EnxTheOne
    vandread az jó?
  • LasDen #62055
    High School DxD New
    Ugyanolyan jó volt, mint az első évad. Bár talán mintha a harcok alatt sokkal több lett volna a duma, mint korábban. Kicsit zavart, de elnéztem most. A vége nagyon jó volt. Jó gyerek ez az Issei, és ténylegesen is alakul az a hárem. Lesz még folytatása szerintem...
    10/7
  • EnxTheOne
    Nemsokára véget ér a titán évad,
    szóval nem beszéljük meg az eddigi 24 részt? Kinek ki a kedvenc karaktere, mit akarhatnak a titánok meg ilyesmi?

:D
  • Lelouch
    Te nagyon utálod ezt a titánt...
  • LasDen #62052
    minél előbb ér véget, annál kevesebbet beszélnek róla :D
  • Lelouch
    Amúgy a sikerét látva, nem kizárt, hogy abból a 20-ból végül jóval több lesz... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Á, 100-as kör! :)
  • Lelouch
    Ha nem olvasod a mangát, akkor mit számít az neked, hogy mikor ér véget? :D
  • LasDen #62048
    Isayama a 20. kötettel szeretné befejezni az Attack on Titan mangát. Most jött ki a 11. kötet, szóval van még hátra belőle. De akkoris, ez jó hír. Befejezhetné előbb is :DD
  • LasDen #62047
  • Prof William
    Hangulatos OP. Igazi fantasy animéből (nem urban fantasy) elég kevés van manapság.
  • Lelouch
    Végre egy csapat rendesen nekiállt a One Outs mangának, naponta jönnek fejezetek. :) Még mindig nagyon fasza. Fel nem tudom fogni, hogy ilyen animékre miért nincs szinte semmi igény, ez is folytatás nélkül maradt...
  • LasDen #62044
    jó kis OP
  • LasDen #62043
    én megpróbálkoztam vele azért...
  • EnxTheOne
    Watamote 01:

Nagyon jó :D:D:D
  • PetruZ
    Később se lesz jobb. :) Az első rész mondjuk még érdekes volt, meg a harmadik kicsit váratlan, de utána punnyadás az egész. Én a hatodikig bírtam.
  • EnxTheOne
    Ez a kami sama no inai nichiyobi elég unalmas eddig
  • Malakai
    Az első meg Gigantor MAL ANIDB, az első mecha anime.
  • Lelouch
    A második az Lupin III.