72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na szóval (Zero Raws release - tehát, nyers):
-
nemtom miért, de nagyon magyarkodtak. Magyar narráció a részek elején. De legalább Faragónak normális volt a szövege :DD
-
A 11. rész:
-
Első résznek a címe például ez volt: Piros Éjszaka -
Nem vágom, mik voltak? :D -
Nekem rémlenek - sőt, mindegyikről készítettem képlopást. -
Megumi Ogata: Buy Danganronpa BDs & DVDs for 2nd Anime
Ugyanezt kérte a Medaka Box-nál is, sajnos ott nem jött be... :D -
Az 11eyes magyar részcímei rémlenek még valakinek? :D Azok is nagyon értelmesek voltak... :D -
neked aztán nincsenek nagy igényeid :D -
Miért, erre nem volt jellemző?... :)
-
EnxTheOne #62107 És ha fillereznek egy kicsit? Vagy az csak a végtelen shounenekre jellemzö? -
Prof William #62106 Még nincs befejezve a Titan de a rajzoló azt mondta hogy a 20-ik kötettel véget ér.
Ha most folytatnák, még egy évadra sem lenne elég az az anyag ami eddig kijött. Ha a manga véget ér sztem van esély egy második évadra de addig nem. -
am figyeljétek meg, pár éven belül bejelentik, hogy a mangaka közreműködésével eredeti történet alapján Attack on Titan anime film készül majd :D -
Majd kiderul, ha megneztem.
Sok jo animet itt lehuztak mar, es sok rosszat tulertekeltek. :P
Foleg az iskolas junkykat. :P -
Vannak jobb pillanatai, de leginkább so-so... -
még nincs bejelentve, csak hint volt.... -
Jön a második évad is, igaz ott kicsit más lesz a setting. :D -
Támadás a Titánokon!! :) Nekem tetszik az Attack on Titan cím. Hogy az óriásokból titánt csinált, az szerintem nem gáz. Mennyivel menőbb a Titán, mint az hogy Óriás? -
EnxTheOne #62099 mi a bajotok az engrishel? :D
To Aru Majutsu no Index
Ez jó? -
Csakhogy ezt a japánok találták ki, ők alkották meg a hivatalos angol címet. Az már egy másik dolog, hogy ennyire nem tudnak angolul. -
Hát az eleje még ígéretes:D bár így hogy nem kell várnod részekre nem olyan gáz hogy át lehet pörgetni 75% át egynek:DD -
Nem is azt jelenti, a hivatalos angol fordítás siralmas, felcserélte a "no" jelentését, így támadóból támadott lett, Titánokra fordította le azt ami az eredetiben simán óriásokat jelentett, és lehagyta a logikusan utalt többes számot, így úgy hangzik mintha a Szaturnusz holdjáról lenne szó.
A szó szerinti angol fordítás valami olyasmi lett volna hogy "Advancing Giants", vagy ESETLEG "Titans on the attack". -
az, de az egész sorozat a legelejétől tökéletes :D -
csak sok volt a duma a végén. Ott állnak, de Naegi cak magyaráz, erre perse nem is látunk semmmit...mindegy. Előre elolvastam, hogy ki a mastermind, mert eléggé rossz volt amúgy...:D -
Hehe:
Shingeki no Kyojin Fans Despair: “No 2nd Season!”
Sosem tudom megjegyezni, hogy ez a japán cím ezt jelenti/tené: Attack on Titan -
Elkezdtem most a Battle on Titan cimu animet, igy elso blikkre eleg jonak tunik, igaz csak 3 reszt lattam belole, mert hajnal 4kor kezdtem neki. :P -
Danganronpa 13 END (AniDB): Hát, feltárult végre a titkok és rejtélyek kapuja, kiderült minden az eddigi történtekről és az események mögött álló mastermind személye is felfedésre került. Az utolsó rész inkább az ideák ütköztetése, mint személyeké, vagy a logikáé, emiatt picit babarózsaszín a befejezés (bár az végül nem derült ki, hogy a mastermind tényleg igazat mondott-e, bár elég valószínű). Jó volt, ilyen "closed space mistery" történetek közül a jobbak közé tartozott, összességében nálam 7/10.
-
Aria: The Origination
-
Best Slice of Life Ever Made...
-
Na vegere ertem a Brave 10-nek.
Mit mondjak nem volt valami nagy eresztes. -
"Another" nagyon is nézhető.: 8/10-re értékeltem.
-
EnxTheOne #62086 trololol
Csak sok helyen láttam a nevét, azt nem tudtam hogy homár sorozat :D -
Na de komolyra fordítva. Loveless hogy került bele ebbe a felsorolásba? Shounen Ai. Fiúk szeretik benne egymást. Nagyon. Nem hiszem hogy tetszene. De lehet, hogy csak én vagyok túl konzervatív. :D -
a Pico után pedig nézd meg a Natsuyasumit is... -
Csöcs az másodlagos, már mondta! A fenék a fontos. :D -
Loveless nagyon jó. Nézd meg a Boku no Picot is! Hasonló mestermű. :) -
Az Another szerintem meg elég jó volt, bár a vége kicsit megbicsaklott. De volt benne minden, ami kell a misztikus thrillerhez és a horrorhoz, és kerek, egész sztori volt (plusz egy előzmény OVA, de az érdemes utána megnézni). Javaslom, neked is tetszeni fog (bár csöcs és fenék nincs benne :) ).
-
az another szar. 0 thriller-horror, a misztikum meg gagyi. Viszont szépen néz ki, de az meg PA Works minimum...
A másik kettőt nem láttam... -
EnxTheOne #62079 Ezekröl mit gondoltok?
another
loveless
ikkitousen -
nah, Kurokot máris sikerült 2 fejezettel kitolni. Talán jövő héten elkezdődik a meccs :D Nem probléma, mert nagyon izgi a dolog.
És van egy ismeretlen ismerős a Rakuzánban, aki majd Kurokót szándékozik kivenni a játékból O_o