72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Na szóval (Zero Raws release - tehát, nyers):

• LasDen #62116
    nemtom miért, de nagyon magyarkodtak. Magyar narráció a részek elején. De legalább Faragónak normális volt a szövege :DD

• IMYke2.0.0.0
    A 11. rész:

• IMYke2.0.0.0
    Első résznek a címe például ez volt: Piros Éjszaka
  • Bachstein
    Nem vágom, mik voltak? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem rémlenek - sőt, mindegyikről készítettem képlopást.
  • Lelouch
    Megumi Ogata: Buy Danganronpa BDs & DVDs for 2nd Anime

Ugyanezt kérte a Medaka Box-nál is, sajnos ott nem jött be... :D
  • Lelouch
    Az 11eyes magyar részcímei rémlenek még valakinek? :D Azok is nagyon értelmesek voltak... :D
  • LasDen #62109
    neked aztán nincsenek nagy igényeid :D
  • PetruZ
    Miért, erre nem volt jellemző?... :)
  • EnxTheOne
    És ha fillereznek egy kicsit? Vagy az csak a végtelen shounenekre jellemzö?
  • Prof William
    Még nincs befejezve a Titan de a rajzoló azt mondta hogy a 20-ik kötettel véget ér.

Ha most folytatnák, még egy évadra sem lenne elég az az anyag ami eddig kijött. Ha a manga véget ér sztem van esély egy második évadra de addig nem.
  • LasDen #62105
    am figyeljétek meg, pár éven belül bejelentik, hogy a mangaka közreműködésével eredeti történet alapján Attack on Titan anime film készül majd :D
  • Jakuza1
    Majd kiderul, ha megneztem.
    Sok jo animet itt lehuztak mar, es sok rosszat tulertekeltek. :P
    Foleg az iskolas junkykat. :P
  • LasDen #62103
    Vannak jobb pillanatai, de leginkább so-so...
  • LasDen #62102
    még nincs bejelentve, csak hint volt....
  • Máté94
    Jön a második évad is, igaz ott kicsit más lesz a setting. :D
  • armageddon666
    Támadás a Titánokon!! :) Nekem tetszik az Attack on Titan cím. Hogy az óriásokból titánt csinált, az szerintem nem gáz. Mennyivel menőbb a Titán, mint az hogy Óriás?
  • EnxTheOne
    mi a bajotok az engrishel? :D

To Aru Majutsu no Index
    Ez jó?
  • Bachstein
    Csakhogy ezt a japánok találták ki, ők alkották meg a hivatalos angol címet. Az már egy másik dolog, hogy ennyire nem tudnak angolul.
  • Count Adyn
    Hát az eleje még ígéretes:D bár így hogy nem kell várnod részekre nem olyan gáz hogy át lehet pörgetni 75% át egynek:DD
  • Ruley
    Nem is azt jelenti, a hivatalos angol fordítás siralmas, felcserélte a "no" jelentését, így támadóból támadott lett, Titánokra fordította le azt ami az eredetiben simán óriásokat jelentett, és lehagyta a logikusan utalt többes számot, így úgy hangzik mintha a Szaturnusz holdjáról lenne szó.

A szó szerinti angol fordítás valami olyasmi lett volna hogy "Advancing Giants", vagy ESETLEG "Titans on the attack".
  • LasDen #62095
    az, de az egész sorozat a legelejétől tökéletes :D
  • LasDen #62094
    csak sok volt a duma a végén. Ott állnak, de Naegi cak magyaráz, erre perse nem is látunk semmmit...mindegy. Előre elolvastam, hogy ki a mastermind, mert eléggé rossz volt amúgy...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Hehe:

Shingeki no Kyojin Fans Despair: “No 2nd Season!”

Sosem tudom megjegyezni, hogy ez a japán cím ezt jelenti/tené: Attack on Titan
  • Jakuza1
    Elkezdtem most a Battle on Titan cimu animet, igy elso blikkre eleg jonak tunik, igaz csak 3 reszt lattam belole, mert hajnal 4kor kezdtem neki. :P
  • PetruZ
    Danganronpa 13 END (AniDB): Hát, feltárult végre a titkok és rejtélyek kapuja, kiderült minden az eddigi történtekről és az események mögött álló mastermind személye is felfedésre került. Az utolsó rész inkább az ideák ütköztetése, mint személyeké, vagy a logikáé, emiatt picit babarózsaszín a befejezés (bár az végül nem derült ki, hogy a mastermind tényleg igazat mondott-e, bár elég valószínű). Jó volt, ilyen "closed space mistery" történetek közül a jobbak közé tartozott, összességében nálam 7/10.
  • IMYke2.0.0.0
    Aria: The Origination
  • LasDen #62089
    Best Slice of Life Ever Made...
  • Jakuza1
    Na vegere ertem a Brave 10-nek.
    Mit mondjak nem volt valami nagy eresztes.
  • IMYke2.0.0.0
    "Another" nagyon is nézhető.: 8/10-re értékeltem.
  • EnxTheOne
    trololol

Csak sok helyen láttam a nevét, azt nem tudtam hogy homár sorozat :D
  • armageddon666
    Na de komolyra fordítva. Loveless hogy került bele ebbe a felsorolásba? Shounen Ai. Fiúk szeretik benne egymást. Nagyon. Nem hiszem hogy tetszene. De lehet, hogy csak én vagyok túl konzervatív. :D
  • LasDen #62084
    a Pico után pedig nézd meg a Natsuyasumit is...
  • armageddon666
    Csöcs az másodlagos, már mondta! A fenék a fontos. :D
  • armageddon666
    Loveless nagyon jó. Nézd meg a Boku no Picot is! Hasonló mestermű. :)
  • PetruZ
    Az Another szerintem meg elég jó volt, bár a vége kicsit megbicsaklott. De volt benne minden, ami kell a misztikus thrillerhez és a horrorhoz, és kerek, egész sztori volt (plusz egy előzmény OVA, de az érdemes utána megnézni). Javaslom, neked is tetszeni fog (bár csöcs és fenék nincs benne :) ).
  • LasDen #62080
    az another szar. 0 thriller-horror, a misztikum meg gagyi. Viszont szépen néz ki, de az meg PA Works minimum...
    A másik kettőt nem láttam...
  • EnxTheOne
    Ezekröl mit gondoltok?
    another
    loveless
    ikkitousen
  • LasDen #62078
    nah, Kurokot máris sikerült 2 fejezettel kitolni. Talán jövő héten elkezdődik a meccs :D Nem probléma, mert nagyon izgi a dolog.
    És van egy ismeretlen ismerős a Rakuzánban, aki majd Kurokót szándékozik kivenni a játékból O_o