72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Visszanéztem, mire adtam 9-est, vagy jobbat idén: Berserk film 3. része, ... és ennyi. :)
  • Jakuza1
    igy igaz, elirtam sry, kozben meg nyitva van, vagy 10 chat. :P
  • LasDen #62238
    attack on titan
  • Jakuza1
    A kozepen jarok es meg mindig nem erzem ugy, hogy atkellene porgetni.
    Ok, hogy neha tuldumaljak a reszeket, mint ahogy kene, de ettol fuggetlenul egyaltalan nem rossz es meg az emlekekre utalas se gaz, mert legalabb fellibenti a fatylat a megelozo esemenyekrol.
    Mostanaban ennel sokkal gyengebb alkotasok szulettek. PErsze a vegso konzekvenciat a Battle on Titan-rol, akkor vonom le, amikor teljesen megneztem.
  • LasDen #62236
    gyengébb volt (eddig) az idei felhozatal. Ezen javíthat még a Kuroko, Coppelion v esetleg a BlazBlue. De jövőre talán jobb lesz. Vagy lehet, hogy válságban van az anime ipar :D
  • efti
    Otthon erre a 42" lcd van, de azt csak nem csapom a honom ala bkv-zni :-)
  • Lelouch
    Na akkor senki se adott 9-est idei cuccra? :D Ebben az esetben nem arról van szó, hogy csak sikerült elkerülnöm a jó darabokat. :D
  • EnxTheOne
    index első évad end:
    érdekes sorozat, 7 pontot biztos megér, de lehet hogy egy gyenge nyolcas :D
  • EnxTheOne
    trolololol
    21-22" alatt én el se tudom képzelni a filmezést
  • efti
    Uj szintre emelkedett az anime nezes hardvere, lecsereltem a 840x450 3.7" telefont egy 720p 6.1" phabletre, ami viszi a hi10p kodolasu anyagokat is. Vegre nem kell hosszasan konvertalni az utravalot :)
  • IMYke2.0.0.0
    //Részemről biztos nem, mert én kedvelem a release-iket.
    //A másik kedvencem THORA és KiraFunsub - de utóbbiak már nem olyan aktívak.
  • efti
    Nocsak? Ujabban igenytelennek szamit a coalgirls, vagy mi tortent?
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy azért nem csak engem érdekelt a Mardock Scramble és nem csak magamnak motyogtam :))))

Malakai: nekem is az első 2 THORA, de azt hiszem, nem bírom kivárni őket, és ez lesz beszerezve. :)
  • LasDen #62227
    pont pár napja szedtem le a 2. részt. akkor jól időzítettem :D
  • Malakai
    Én szerintem megvárom THORA-t.
  • Bachstein
    Utánanéztem neten, és első blikkre kifejezetten jónak tűnik ez az anime, szeretem a futurisztikus környezetben játszódó bosszúállós sztorikat, úgyhogy már szedem is a filmeket. Remélem, utólag sem fogok csalódni, köszi az "ajánlást"! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én azért bízom benne, hogy mindhárom rész jó lesz :)
    Valószínűleg, kicsit magasak az elvárásaim, de bízom benne, hogy megérte a várakozást :)
  • LasDen #62223
    Coppelion
    Nem túl erős, de azért biztató kezdés. A felvázolt sztoriban vannak lehetőségek, mégha a karakterek kicsit erőltetettek. Ellenben nagyon jól néz ki, ami valamennyire hozzá is tesz a történethez. Kicsit olyan melankólikus hangulatot áraszt. A közepesnél alig jobb kezdés aggodalomra adhat okot, de remélhetőleg sikerül egy jó történettel elő állni...:D
  • efti
    Nekem az elso olyan juj-de-veres-juj-de-tabu eroltetett resznek tunt. A masodik resznek mar inkabb a tortenet volt a kozeppontja, igy az jobban bejott.
  • IMYke2.0.0.0
    Én rohadtul vártam.
    Első részt ~feléig megnéztem, és le kellett feszítsem magam a képernyőről, és kivártam a 3. részt is.
    Remélem, jövő hét végéig(!?) lejön az anyag, és elkezdhetem a filmeket, elölről.
  • efti
    Ez valoban jo hir, bar azert annyira az elso ket resz nem varazsolt el, hogy ev hire legyen, de azert mindenkeppen jo hir :)
  • IMYke2.0.0.0
    A nap, a hét, a hónap, az év híre: "Mardock Scramble 3" - Coalgirls.
  • LasDen #62218
    és nem is ez az utolsó :D
  • PetruZ
    Még mindig Titan. :) (3DS gameplay videó)
  • LasDen #62216
    az elsőhöz hasonlóan a mostani Kuroko évad is 26 részes lesz. Úgyhogy tippre a Winter Cup első fordulója után ér véget az évad. Ami tökéletes befejezés, és felvezetés további részéhez. Szerintem :D
  • armageddon666
    Ó, ez nagyon komoly. Klimaxnál a zene hatalmas. Vége meg... :D
    A sorozat 3. része volt szerintem a leggyengébb. Ez kicsit más volt, mint a többi, de tetszett. Nagyon jó, hogy mennyi energiát belefektetnek, és milyen következetes az egész. :)
  • Lelouch
    Pont valami ilyesmire számítottam én is, úgy látszik jó döntés volt végül inkább ignorálnom a sorozatot. :D
  • BEAST #62213
    Ha valóban annyira befolyásolna, akkor nem nézhetnék animet. :(
  • Malakai
  • LasDen #62211
    hát sajnálom. De ha ennyi befolyásol, akkor nem is kell megnézned :D Majd én megnézek mindent helyetted....:D
  • BEAST #62210
    Te is jól időzítesz. Ebben a pillanatban kezdtem tölteni az első részt... :DDD
  • LasDen #62209
    Kyoukai no Kanata

Ennyi volt. Komolynak nem elég komoly, viccesnek nem vicces, a karakter dizájnt sem tudom komolyan venni. A csaj idegesítő, a sztori szerteszét és annyira nagyon tipikus...
    Nem kérek többet belőle...
  • PetruZ
    Az idei őszi-téli szezontól kezdve két apróbb módosítást tettem/teszek a korábbi anime-nézési és értékelési szokásaimhoz képest:
    - Ha minimálisak az elvárások, jöhet a HS webrip is, legalább hamarabb dobhatom az adott sorozatot. Ha bejön, akkor még mindig megvárhatom, ki veszi fel a nevesebb group-ok közül. Ha meg többet remélek, akkor várok egy jobb release-re. (Pl. a Kyoukai no Kanata már kijött a HS-nél, de várok még vele.)
    - Szigorúbb leszek a pontszámokkal.

:)

U.i.: Kis színes: az AniDB-s stat-ok szerint a Servant x Service volt a 250. "completed" anime a listámban.
  • PetruZ
    Á, perfekt vagyok japánból...

(NOT)

Persze, hogy angol release-eket nézek csak. :)
  • LasDen #62206
    ennyire gyorsan jönnek az angol feliratok. főleg crunchyrollnak köszönhetően ugye (és a HorribleSub ripjeinek :D)
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyire kened-vágod a japán nyelvet, vagy azért te is vársz az angol release-ekre?
  • PetruZ
    Miss Monochrome (AniDB): Újabb ötperces web-sorozat, szóval nem voltak nagy elvárásaim, de azt legalább hozta. Az előző Super Seishun Brothers-nél mindenesetre érdekesebbnek néz ki. Egy kicsit naív, butuska szuper-idolról szól, aki egy meggondolatlan döntéssel elveszíti mindenét és nulláról kell újra felépítenie magát, amihez egy menedzserre van szüksége. Ez az illető pedig egy útszéli vegyesbolt alkalmazottja...
  • PetruZ
    A héten már jönnek az új cuccok, a hét végétől kezdve szinte minden napra jut majd valami. Szokás szerint a felébe, kétharmadába bele is nézek, szóval lesznek itt ismertetők. :)
  • Bachstein
    Ez a Deadman Wonderland bűn rossz volt.
    Az egész börtönhangulatot kinyírták kábé a 4-5. rész környékén, pedig az adta meg az egésznek az eleinte remek körítését meg hangulatát. Az hagyján, hogy megint a sztori közepén volt elkaszálva a sorozat, de ettől függetlenül volt tele akkora baromságokkal, hogy az hihetetlen. Magánkézben lévő szuperbörtön, saját szabályokkal, gyilkos viadalokkal, titkos kísérletekkel... és az alagsorban bingó-partyt tartó titkos lázadó szervezettel, felesleges és eszelős karakterekkel... össze-vissza császkált mindenki a körzetek között, lerombolták a fél épületet, de sebaj, kinek tűnik ez fel... a harcok egy ideig látványosak voltak, de aztán egysíkúakká és unalmasakká váltak. Az erkölcsi tanulság akkora bullshit, hogy csodálom, nem ömlött ki a billentyűzetemre a híg fos a képernyőn keresztül. Folyamatosna újabb szereplőket pakoltak be, akik vagy meghaltak rögvest, vagy nem derült ki róluk semmi... Asszem már így is eleget írtam róla.
    Szar volt.
  • LasDen #62201
    Oregairu OVA
    Szokásos 1 részt kivettek és a szokásos. :D Nem volt kifejezetten jó....