72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Visszanéztem, mire adtam 9-est, vagy jobbat idén: Berserk film 3. része, ... és ennyi. :)
-
igy igaz, elirtam sry, kozben meg nyitva van, vagy 10 chat. :P -
attack on titan -
A kozepen jarok es meg mindig nem erzem ugy, hogy atkellene porgetni.
Ok, hogy neha tuldumaljak a reszeket, mint ahogy kene, de ettol fuggetlenul egyaltalan nem rossz es meg az emlekekre utalas se gaz, mert legalabb fellibenti a fatylat a megelozo esemenyekrol.
Mostanaban ennel sokkal gyengebb alkotasok szulettek. PErsze a vegso konzekvenciat a Battle on Titan-rol, akkor vonom le, amikor teljesen megneztem. -
gyengébb volt (eddig) az idei felhozatal. Ezen javíthat még a Kuroko, Coppelion v esetleg a BlazBlue. De jövőre talán jobb lesz. Vagy lehet, hogy válságban van az anime ipar :D -
Otthon erre a 42" lcd van, de azt csak nem csapom a honom ala bkv-zni :-) -
Na akkor senki se adott 9-est idei cuccra? :D Ebben az esetben nem arról van szó, hogy csak sikerült elkerülnöm a jó darabokat. :D -
EnxTheOne #62233 index első évad end:
érdekes sorozat, 7 pontot biztos megér, de lehet hogy egy gyenge nyolcas :D
-
EnxTheOne #62232 trolololol
21-22" alatt én el se tudom képzelni a filmezést -
Uj szintre emelkedett az anime nezes hardvere, lecsereltem a 840x450 3.7" telefont egy 720p 6.1" phabletre, ami viszi a hi10p kodolasu anyagokat is. Vegre nem kell hosszasan konvertalni az utravalot :) -
//Részemről biztos nem, mert én kedvelem a release-iket.
//A másik kedvencem THORA és KiraFunsub - de utóbbiak már nem olyan aktívak. -
Nocsak? Ujabban igenytelennek szamit a coalgirls, vagy mi tortent? -
Örülök, hogy azért nem csak engem érdekelt a Mardock Scramble és nem csak magamnak motyogtam :))))
Malakai: nekem is az első 2 THORA, de azt hiszem, nem bírom kivárni őket, és ez lesz beszerezve. :)
-
pont pár napja szedtem le a 2. részt. akkor jól időzítettem :D -
Én szerintem megvárom THORA-t. -
Utánanéztem neten, és első blikkre kifejezetten jónak tűnik ez az anime, szeretem a futurisztikus környezetben játszódó bosszúállós sztorikat, úgyhogy már szedem is a filmeket. Remélem, utólag sem fogok csalódni, köszi az "ajánlást"! :) -
Én azért bízom benne, hogy mindhárom rész jó lesz :)
Valószínűleg, kicsit magasak az elvárásaim, de bízom benne, hogy megérte a várakozást :) -
Coppelion
Nem túl erős, de azért biztató kezdés. A felvázolt sztoriban vannak lehetőségek, mégha a karakterek kicsit erőltetettek. Ellenben nagyon jól néz ki, ami valamennyire hozzá is tesz a történethez. Kicsit olyan melankólikus hangulatot áraszt. A közepesnél alig jobb kezdés aggodalomra adhat okot, de remélhetőleg sikerül egy jó történettel elő állni...:D -
Nekem az elso olyan juj-de-veres-juj-de-tabu eroltetett resznek tunt. A masodik resznek mar inkabb a tortenet volt a kozeppontja, igy az jobban bejott. -
Én rohadtul vártam.
Első részt ~feléig megnéztem, és le kellett feszítsem magam a képernyőről, és kivártam a 3. részt is.
Remélem, jövő hét végéig(!?) lejön az anyag, és elkezdhetem a filmeket, elölről.
-
Ez valoban jo hir, bar azert annyira az elso ket resz nem varazsolt el, hogy ev hire legyen, de azert mindenkeppen jo hir :) -
A nap, a hét, a hónap, az év híre: "Mardock Scramble 3" - Coalgirls. -
és nem is ez az utolsó :D -
Még mindig Titan. :) (3DS gameplay videó)
-
az elsőhöz hasonlóan a mostani Kuroko évad is 26 részes lesz. Úgyhogy tippre a Winter Cup első fordulója után ér véget az évad. Ami tökéletes befejezés, és felvezetés további részéhez. Szerintem :D -
Ó, ez nagyon komoly. Klimaxnál a zene hatalmas. Vége meg... :D
A sorozat 3. része volt szerintem a leggyengébb. Ez kicsit más volt, mint a többi, de tetszett. Nagyon jó, hogy mennyi energiát belefektetnek, és milyen következetes az egész. :) -
Pont valami ilyesmire számítottam én is, úgy látszik jó döntés volt végül inkább ignorálnom a sorozatot. :D -
Ha valóban annyira befolyásolna, akkor nem nézhetnék animet. :(
-
-
hát sajnálom. De ha ennyi befolyásol, akkor nem is kell megnézned :D Majd én megnézek mindent helyetted....:D -
Te is jól időzítesz. Ebben a pillanatban kezdtem tölteni az első részt... :DDD -
Kyoukai no Kanata
Ennyi volt. Komolynak nem elég komoly, viccesnek nem vicces, a karakter dizájnt sem tudom komolyan venni. A csaj idegesítő, a sztori szerteszét és annyira nagyon tipikus...
Nem kérek többet belőle... -
Az idei őszi-téli szezontól kezdve két apróbb módosítást tettem/teszek a korábbi anime-nézési és értékelési szokásaimhoz képest:
- Ha minimálisak az elvárások, jöhet a HS webrip is, legalább hamarabb dobhatom az adott sorozatot. Ha bejön, akkor még mindig megvárhatom, ki veszi fel a nevesebb group-ok közül. Ha meg többet remélek, akkor várok egy jobb release-re. (Pl. a Kyoukai no Kanata már kijött a HS-nél, de várok még vele.)
- Szigorúbb leszek a pontszámokkal.
:)
U.i.: Kis színes: az AniDB-s stat-ok szerint a Servant x Service volt a 250. "completed" anime a listámban.
-
Á, perfekt vagyok japánból...
(NOT)
Persze, hogy angol release-eket nézek csak. :)
-
ennyire gyorsan jönnek az angol feliratok. főleg crunchyrollnak köszönhetően ugye (és a HorribleSub ripjeinek :D) -
Ennyire kened-vágod a japán nyelvet, vagy azért te is vársz az angol release-ekre? -
Miss Monochrome (AniDB): Újabb ötperces web-sorozat, szóval nem voltak nagy elvárásaim, de azt legalább hozta. Az előző Super Seishun Brothers-nél mindenesetre érdekesebbnek néz ki. Egy kicsit naív, butuska szuper-idolról szól, aki egy meggondolatlan döntéssel elveszíti mindenét és nulláról kell újra felépítenie magát, amihez egy menedzserre van szüksége. Ez az illető pedig egy útszéli vegyesbolt alkalmazottja...
-
A héten már jönnek az új cuccok, a hét végétől kezdve szinte minden napra jut majd valami. Szokás szerint a felébe, kétharmadába bele is nézek, szóval lesznek itt ismertetők. :)
-
Ez a Deadman Wonderland bűn rossz volt.
Az egész börtönhangulatot kinyírták kábé a 4-5. rész környékén, pedig az adta meg az egésznek az eleinte remek körítését meg hangulatát. Az hagyján, hogy megint a sztori közepén volt elkaszálva a sorozat, de ettől függetlenül volt tele akkora baromságokkal, hogy az hihetetlen. Magánkézben lévő szuperbörtön, saját szabályokkal, gyilkos viadalokkal, titkos kísérletekkel... és az alagsorban bingó-partyt tartó titkos lázadó szervezettel, felesleges és eszelős karakterekkel... össze-vissza császkált mindenki a körzetek között, lerombolták a fél épületet, de sebaj, kinek tűnik ez fel... a harcok egy ideig látványosak voltak, de aztán egysíkúakká és unalmasakká váltak. Az erkölcsi tanulság akkora bullshit, hogy csodálom, nem ömlött ki a billentyűzetemre a híg fos a képernyőn keresztül. Folyamatosna újabb szereplőket pakoltak be, akik vagy meghaltak rögvest, vagy nem derült ki róluk semmi... Asszem már így is eleget írtam róla.
Szar volt. -
Oregairu OVA
Szokásos 1 részt kivettek és a szokásos. :D Nem volt kifejezetten jó....