72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Kb. a liter az hány méter? :) A Danganronpának semmi köze a Mirai Nikki / Index-féle irányzathoz.
  • LasDen #62279
    nekem így jött le...de akkor hagjuk, butta vagyok :D
  • Lelouch
    Ki mondta hogy teljesen más lett a karakter? :D
  • LasDen #62277
    ilyen egyszerű?? nem ismerem, de akkor is furcsa. Hanazawa kéri, és akkor Nisio meg csinál egy teljesen más karaktert az eddigiből? O_o jó, én hibám nem nézem, de nekem ez tök furán hangzik, hogy van a karakter, azt egyszer csak másmilyen lesz...:D
  • Lelouch
    Otorimonogatari 1.:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nisio Isin: I have a question that I want to ask as well. In the future, what sort of characters does Hanazawa-san wish to tackle?
    Hanazawa: I wish to take on the role of those characters with a very bad personality. As I had not acted for a really evil character before, I wish to challenge that at least once.
    Nisio Isin: I understand. Then in the future, the <Bakemonogatari> series will have an evil girl added to it, so please be her voice actress as well. Or, I can write Nadeko as an evil girl - such a plot isn't too bad either.
    Hanazawa: Which means to say that she will become 'Dark Nadeko'. *laughs* Please do that.

Nisio tartotta a szavát... :D
  • efti
    Ajajaj... akkor nagyon felejtos
  • EnxTheOne
    egyik szintjét se üti meg
  • efti
    A Danganronpa uti a mirai nikki szintet, vagy inkabb index szinvonal?
  • efti
    Le vagyok maradva :-D
  • Malakai
    Mindegyik tavalyi. :)
  • efti
    Nalam ami iden 8at vagy jobbat kapott es nem mozi:

Kokoro connect
    Sakamichi no apollon
    Psycho pass
    Bakuman 3
  • LasDen #62269
    Infinite Stratos 2
    5-6. percben: "nem, nem, Nem, NEM, NEM!"
    elég volt :D
  • LasDen #62268
    Golden time
    Ez a cím nekem nagyon mást juttat eszembe, de nem mondom mit, mert elítéltek érte :D AMúgy nem volt rossz. Ez sem a jó történettel fogja megváltani a világot. Kilométerekről látszik az egész. Nem feltétlenül baj, de nem a legjobb jel. Az első fele vicces volt, aztán rátértek a lényegre. Ha marad a humor, akkor nézni fogom...
  • armageddon666
    Panelről-panelre ugyanaz. :D
  • Ruley
    Egyetértek.

Szerintem igen, ez az új TTGL, de tőlem ez nem sok jót jelent, én azt is ugyanezzel az érvvel dobtam pár rész után hogy egy Cartoon Network mesére hasonlít.
  • Seth
    Ja, hogy ezzel a "Nekem ez túlságosan over the top" mondatoddal kéne kezdeni valamit ?
    Írj még ilyen remek,lényegre törő kritikákat, hadd boncolgassuk :D
  • LasDen #62264
    amúgy érdekes, hogy a kritikámnak azon aspektusát emeltétek ki, ami a legkevésbé fontos volt :D
  • Bachstein
    Szuper, köszi!
  • LasDen #62262
    végig követi.
  • BEAST #62261
    A Golden Time viszont elsőre nekem egész tetszik. :)
  • Bachstein
    A Hellsing OVA követi a mangát, illetve fel is öleli azt, vagy aztán teljesen szétcsúszik az alapkoncepció, ahogy az anime sorozatnál is?
  • BEAST #62259
    Ugyanezt éreztem énis, valószínűleg nekem is kimarad... aztán meglátom mennyi marad azokból amiket vártam. Az IS 2.0 úgy néz ki nagyon rámegy a háremkedésre, pedig a páncélharcok jobban érdekelnének jelenleg. :D
  • PetruZ
    Á, a sormintát követve akkor ez is biztos jó lesz. :) (Általában véve szerintem semmi baj a CN-stílusú grafikával, l. TTGL, vagy Panty & Stocking.)
  • armageddon666
    Viszont az ugyanolyan stílustól, és a sok átvett elemtől... :)
  • LasDen #62256
    nekem nem jön be ez a kissé igénytelen stílus....
  • Lelouch
    Attól hogy ugyanazok állnak a sorozat mögött, még nem lesz új TTGL. :)
  • armageddon666
    Ez az új TTGL? :)
  • Lelouch
    "olyan, mintha valami cartoon networkös mesét néznék"
    Mi ezzel a baj? :D
  • LasDen #62252
    Kill la Kill
    Nekem ez túlságosan over the top. És olyan, mintha valami cartoon networkös mesét néznék. Nem jó...
  • LasDen #62251
    nem csoda, hogy elátkozott. Péklapáttal ütném :D
  • PetruZ
    Végülis egy
    immortal half-phantasm
    figura, aki emiatt soha nem tartozhat a Határőrök (vagy mik) közé és itt van egy "elátkozott vérvonal utolsó képviselője"-csajszi, aki ráadásul félős és szemüveges. Hát hogynemárne' lenne heroic! :)
  • LasDen #62249
    a srác próbálta játszani a straight mant, de nagyon nem állt jól neki. Lenne mit tanulnia Shinpachitól :D Szörnyen egyszerű az egész....
  • PetruZ
    Kyoukai no Kanata (AniDB): Nem értem a nagy felhördüléseket, ez szerintem tök jó volt. Urban fantasy, mistery, magic, monsters, glasses girl, heroic protagonist - mintha egyfajta Chuu2Koi x Hyouka lenne, csak kifordítva, valós háttérrel. Nekem eddig bejövős. 7/10 :)
  • Lelouch
    Nincs ezzel semmi baj, sőt örülök is neki, hogy még a Manglobe-féle megvalósítás ellenére is tetszett a goddess arc. :)
    Tipp, hogy mit mondott Tenri Dianának Keimáról, amitől utána egyből erőre kapott? :D
  • LasDen #62246
    ismerős. Az Aria the Originationre az utolsó rész után majdnem rányomtam a 10/10-et :D
  • BEAST #62245
    Nekem tetszett. :o

Bár általában +/- 1 pont eltérések lehetnek a végleges értékeléseknél, mert rögtön a sorozatok után még nagyon a téma hatása alatt vagyok. :D
  • Lelouch
    Közben látom, BEAST 9-est adott a KamiNomi: Megami-hen-re. Good taste. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam az így néz ki:
    I - 7 pont
    II - 7 pont
    III - 8 pont

Amúgy, idén nálam a mximális pontszám 8 (nyolc) volt, eddig. Ezek kapták:
    * Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira
    * Berserk: Ougon Jidaihen III - Kourin
    * Another és Another: The Other - Inga
    * Kotonoha no Niwa
    * Hatsukoi Limited és Hatsukoi Limited: Gentei Shoujo

• Malakai
    Dettó.
  • Lelouch
    Az tényleg jó volt, de én csak egy 8-ast adtam rá. :)