72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Haha eszembe jutott egy agysorvasztó naruto ending a témáról:DD
-
Ó, azt hittem teljes hosszú lesz és nem csak az op. :( -
EnxTheOne #62358 to aru railgun is nagyon jó, csak hiányzik index cukisága :D -
jó ez a Conan OP :D ezeken kívül nem ismerek más ilyen táncos OP-ot.
Egyedül csak ezt ismerem ilyen táncos videt. :D
-
Detective Conan-ből eljutottam a részekhez, ahol a táncos opening van, még mindig nagyon kész. :D
Ki ismer még hasonló próbálkozást? Nekem most hirtelen a Haruhi ugrott be, meg természetesen ez:
-
Hát, nézd meg és szerintem látszik, mi lesz a vége. :)
-
Prof William #62354 Miből lehet sejtnei hogy lesz befutó a végén? Főleg az első részben? -
lekéne tölteni :D -
Gingitsune (AniDB): Kis, vidéki városka, békés környezet és egy rókaisten templom, ahol Makoto, a középiskolás kislány él apjával, a pappal, és Gintaro-val, az ezüstszín, lusta és zsörtölődő rókaszellemmel, akit csak Makoto lát. Ők ketten régóta ismerik már egymást és a városka lakónak ügyes-bajos dolgainak megoldásában segédkeznek.
Kicsit olyasmi, mint a Natsume Yuujinchou volt, csak fiatalosabban és ehhez mérten nem túl komolyan. :) Egész jó volt, eddig 6/10.
-
Szomorú. :D Bár ha azt nézem, hogy még a Kaiji S2-t se nézted végig... :D -
Akkor itt van ez:
Walkure Romanze (AniDB): Kicsit középkorias-reneszánsz környezet, akadémia, csomó lány és - lovagi torna! Igen, egy olyan akadémia, ahol a tanulók egy része profi lovag és tornákon indulnak a nagyobb dicsőség eléréséért. Amúgy meg dating sim, vagyis van egy srác is, aki valamikor lovag volt, szuper-tehetség és bajnok, de valamiért (még nem derült ki) abbahagyta és most ún. begleiter-nek tanul, ami egyfajta lovagi kisegítő foglalkozás, de egyben komoly szakma is a háttérismeret és a taktika miatt. Nem véletlen, hogy a közelgő nyári nagy torna esélyesei (azaz a lányok) mind a srácot akarják maguk mellé segítőnek, de ő nem akarja elkötelezni magát. Aztán egy véletlen találkozás megváltoztatja az álláspontját...
Ööö, hát most már van ilyenünk is. :D amúgy nem volt annyira rossz, mint számítottam rá, egy 5/10-et megér, pár részre még maradok. (Amúgy az a jó ezekben, hogy többnyire van végük is, nem hagynak lógva félidőben, szóval nézős is lehet. Annak ellenére is, hogy rettenetesen sematikus és már most látni a végét.)
-
-
Én a One Outs-nak azért adnék egy esélyt a helyedben. :D -
nézzen a halál baseball animét...blőőőőe :D -
Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru OVA: A klub ebben az extra részben a házasság témáját járja körbe Hiratsuka tanárnővel, és megismerhetjük Hachiman lényegretörően cinikus véleményét is. :) 7/10
-
uha. aszittem jobb volt, ha már folytatták.
ez a MAhouka bejöhet nekik, ha télleg olyan hypeos lesz. De szerintem a Onepunch-mannel jól járnának. Illik is hozzájuk az őrült sztori :D Meg befejezhetnék a Satoshi filmet -
Az teljesen elkerülte a figyelmem, oké akkor volt sikerük mostanában. :D De ha megnézed egyébként milyen eladásokat produkálnak, akkor elég siralmas a helyzet... A Death Note óta sok örömük nem volt, pedig az egyik legjobb stúdió... Még most a HunterxHunter movie volt okés ilyen szempontból(noha az pont bűnrosszra sikeredett... :D), de a TV és OVA sorozatokkal nagyon nincs sikerük.
A Hajime no Ippo nagy meglepetés lenne, ha bejönne ilyen szempontból, látva a korábbi évadokat...
Hajime no Ippo New Challenger:
05/22 ***574 Vol. 2
06/24 ***889 Vol. 3
07/24~08/21 **,*** Vol. 4~5
09/26 ***730 Vol. 6
10/21 ***903 Vol. 7
11/27 **,*** Vol. 8
12/23 ***925 Vol. 9
Nagy csoda, hogy egyáltalán folytatták.
-
ennyiből nem sok jött le. Azért volt sikerük mostanában. Ők csinálták az Ookami kodomót....
De a Hajime no Ippo is bejöhet most. De ott van Kon Satoshi filmje is, azt nem fejezik be? -
Mahouka Koukou no Rettousei anime bejelentve.
Készen álltok a következő agyonhájpolt sorozatra? :D Mivel a Madhouse csinálja, így nálam nézős lesz. Apropó Madhouse, remélem kaszálnak majd ezzel, rájuk férne már egy kis siker és elismerés... -
Dia no Ace (AniDB): Hősünk egy kis vidéki középiskola baseball csapatának dobója és kapitánya, de az utolsó meccsükön elvéti az utolsó dobást és nem jutnak be a nemzeti ligába. Bár a többiek nem hibáztatják érte (inkább csak az utána kialakult verekedés miatt :) ), az utolsó esélyük volt ez kitörni, mivel az iskolát ledózerolják és a tanulókat összevonják egy másik iskolával. Egy híres tokiói iskola megfigyelője viszont kiszúrja a tehetségét és elhívja magukhoz, nézze meg, milyen a valódi félprofi felkészülés. Itt rögtön összeakasztja a bajszát a csapat ászával, a pro előszerződéses és emiatt roppant tenyérbemászó modorú ütőjátékossal...
Újabb baseball anime, a vicceskedő, de ugyanakkor néha komolykodó fajtából is. Egyelőre egész jó, bár másféle, mint pl. a Cross Game volt. 7/10
-
Talán mert nem is akarod átgondolni... -
Túl magas labda, meghagyom másoknak... -
100%-os felmérés híján minden az. -
Prof William #62337 A Kill la Kill hány részes lesz?
Masszív TTGL hangulatom lett az első résztől. -
Nagyon szögletes és nagyon gyorsan mozgó:D -
Mint a TTGL és a Kill la Kill. Nem tudom. Szerintem egyáltalán nem cartoon netwörkösek. Ha valami az, akkor az a Panty&Stockings. -
EnxTheOne #62334 cartoon networkos grafika az milyen? kill la killnél és gurrenél is irtátok -
AniDB -
Log Horizon (AniDB): Hááát, nem tudom. Szerintem nincs egy kaliberben a SAO-val, ami nem azt jelenti, hogy rossz, csak nem olyan jó. Nincs meg az az összeszedettsége és különlegessége, valahogy túlságosan is SAO-copy-nak tűnik, amit izzadva próbáltak másra átírni: a főhős nem kardmester, hanem varázsló, a csajszi assassin/ninja, a helyszín pedig egy egyfajta elhagyatott, poszt-apok modern Japán, és itt már van mágia is. Egyelőre mondjuk 7/10, kis jóindulattal, aztán meglátjuk hosszabb távon mi sül ki belőle.
-
.hack :D
közbe megnéztem Kurokot is. Az OP nagyon hangulatos volt. Nem a zene, hanem inkább a képek. Kár hogy ebben a szezonban még nem lesz Akashi meccse :D -
Például mik, mert hirtelen nem nagyon jut eszembe semmisenem. :o
edit: és tényleg kint van a Kuroko 2 is, yay! :D -
Prof William #62329 Rég volt már igazi tisztán Fantasy anime. Ez sem az de remélem érdekes lesz. Az PV-je azzal a zenével nagyon jó volt. Az lett a főcímdal is? Azt hiszem "database" a neve.
Más...
Nagi no Asukara
Az első rész tetszett. A grafika nagyon szép.
Külön meglepő hogy mintha még a -jövőben kibontakozó- komoly konfliktusokra is tettek volna utalást. Az az egy döglött hal meg a fentiek viselkedése akár még egész érdekes történetet is sejtethet.
Csak remélem hogy a 26 rész nem holmi hárem-ecchi ökörködésre megy majd el hanem igazán jó történetet hoznak majd össze belőle.
Az alapanyag meglenne rá...
-
Nem az. Legalábbis nagyon nem néz ki annak.
-
közben megjött a Kuroko 2 is. YAY :D -
de volt. jó mondjuk többnyire a SAO utálatom szól belőlem, de akkor irritáló :D -
Nem nagyon volt. Legalábbis a .Hack sorozat pedig nagyon nem tetszett nekem. :) -
várod mint a megváltót :D
amúgy számomra picit irritáló, hogy mindenki folyton SAO-hoz hasonlítja, mintha előtte soha nem lett volna ilyen anime.... -
Végre Log Horizon YAY! -
Prof William #62322 A Tuskihime VN-ben volt Shiki akibe fajra és beállítottságra tekintet nélkül MINDEN női szereplő belezúgott de volt olyan aki kb semmi felvezetés után. :)
A rajongók erre találták ki magyarázatképpen az ÚN "Shiki mirigyet" aminek a kipárolgása azonnali párzóösztönt vált ki minden nőnemű egyénből. :) -
Nem azt mondom, hogy nincs benne semmi, de ez eléggé sztereotipikusan hangzik. :)