72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Coppelion kb elvágta magát nálam az eheti résszel, de remélem valami értelmesebb történet kerekedik ki belőle. Machine Doll tényleg érdekes, viszont szerencsére nekem azért tetszik egy pár másik újonc is.
Pl.:
Golden Time - Hiába spoileres az opening, remélem valami jobbféle úton érnek el odáig. :)
Tokyo Ravens és Strike the Blood - Nem tudom mi lesz ezekből, de akár még jól is elsülhetnek.
A nagy kedvencem pedig a Log Horizon, de ezek mellett alap, hogy megy a Kuroko folytatás, meg ecchi darálásnak ott van a Freezing is.
-
szörnyű. am mi is az értelme ezeknek a villámírásoknak?? anno a bake végén már nem vettem a fáradtságot, hogy elolvassam a sok faszságot...
HanaKana meg manapság már minden sorozatban benne van.....:D -
Otorimonogatari 3.: HanaKana kiélhette magát... :D -
hát most nálam is elég silány a felhozatal.
Coppelion meg Machine Doll, ami esetleg érdekel a Kuroko 2. évad mellett. -
Én se viszem túlzásba mostanában. :)
Nyár: Blood Lad, Monogatari 2nd Season
Ősz: Kill la Kill, Kuroko S2, Valvrave S2
Végül úgy döntöttem, másba bele se nézek. Valahogy semmi se tűnik kihagyhatatlannak. :) -
Tényleg, van valami aktív hasonló oldal, mint a ji-hi.net volt?
@Lelouch: MAL listám nem 100%-os, pl TTGL-t is láttam végig. :) Majd talán belenézek Kill la Killbe, de nincs elöl a listán, még semmibe se néztem bele, sőt előző szezonból is alig néztem valamit. -
Uh, nagyon félreértettelek... :D Azt hittem már belenéztél és most ezzel próbálsz gúnyolódni. :D Elnézést érte.
A sorozatnak eléggé egyedi stílusa van, ami nem mindenkinek jön be, és ahogy most látom a listádból valamiféle ízelítő ebből csak a TTGL első része volt számodra... :D
Az első két részből szerintem nagyjából már le lehet szűrni, hogy mire számíthatsz, ha megnézed akkor el tudod dönteni, hogy érdekel-e. -
Nem kell beleképzelni a másik mondataiba semmit, se nem besértődni, kérdeztem valamit, amire nem egyenes választ kaptam, erre írtam ezt. Tényleg érdekelt, hátha van ebben valami olyan, ami miatt ilyen alappal is érdemes belekezdeni. -
És akkor most mondj egy animét, ami minden egyes embernek tetszik.
Mert most ez úgy hangzott, mintha nem lehetne dicsérni valamit, aminek a stílusa vagy a témája egyeseknek nem jön be.
-
Ez gondolom egy nem akart lenni. :) -
Egyéni szoc. probléma. :) -
Ha valakit taszítanak az ilyen harcolnak, hogy ki a gádzsó az iskolában shounenek, akkor is jó? :) -
Nekem is szinkronosan van meg és úgy is tervezem megnézni. -
szerintem jó lett. legalábbis az átlaghoz képest jobb. én úgy néztem végig. -
A szinkron jó lett? Nézhetem úgy is. Tudod hogy van. Sok jó animét nem vesznek meg a magyar televíziók. Rutin, hogy felirattal nézem őket. -
Magyar szinkronnal nem jó? -
Ez most megérdemli az ömlengést. :D -
he?! 525-532-ig érdekes a hozzászólások sorrendje O_o -
EnxTheOne #62541 brotherhoodot nézd majd -
Hagane no Renkinjutsushi/Fullmetal Alchemist animét fogom megnézni. Melyik fordítócsapat magyar feliratát ajánljátok? -
nehéz lesz ez a szezon számomra....KIK ömlengés mindenhol :D -
Én várok még mindenből 3 részt, hogy szezon-előrejelzés szintű véleményt mondhassak, de a Log Horizon számomra már eléggé csalódás-szagú és szerintem a Kill La Kill az évad legjobbja (eddig). :)
-
Nekem eddig bejön a Kill la Kill. :D -
Coppelion 2. rész
Ilyen iszonyatos műdrámát...szörnyű. -
Log Horizon nálam a szezon legjobbja lesz, ez már biztos. :D -
Mégis a THORA lett beszerezve. 7 GB-al kisebb még az 1080-asuk is. Mardock Scramble. -
-
EnxTheOne #62532 Látom neked is nagyon tetszet, bár lucy helyett mutathatták volna többet erzát :D -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
thats how i like it -
EnxTheOne #62520 fairy tail manga: