72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • cataflam02
    sokan* Elnézést!
  • cataflam02
    Ez viszont igaz, tény elégé szórják az emberek a 10-es értékeléseket.
    Bár egyáltalán nem értem, hogy miért értékelnek ilyen sok ennyi mindent 10 pontra.
  • LasDen #62798
    én bírtam DN-t. szerintem jó volt.
    De a MAL toplista nem teljesen akkurátus. 1-2 részek után dobják több ezren a 9-10-eket sorozatokra. Gintama Enchousen is 1 rész után már ott volt az első helyen....
  • cataflam02
    Mondjuk tényleg nem értem, miért szeretik ennyien.
    Ez egy örök kérdés marad.
  • BEAST #62796
    Ne is mondd, mintha csak az Elfen Lied lenne ott. :p

najó, ez most gonosz volt :(
  • IMYke2.0.0.0
    El sem hiszed, hogy mennyire egyetértek a "Death Note"-tal kapcsolatban!
  • cataflam02
    Például:

Shingeki no Kyojin
    Én is néztem tetszett is, de nem érzem oda valónak.
    Rurouni Kenshin
    Totál nem való ez sem oda.
    Death Note
    Szerintem ritka fos sorozat és overhypeolt, kapásból 100 jobbat tudnák mondani nála.
    Hunter x Hunter
    Ezt is nézem és tetszik is, de szerintem nem való oda.

• LasDen #62793
    például?
  • cataflam02
    Most nézem csak, hogy MAL-on mennyi oda nem illő anime van top 30-ban.
  • Prof William
    Az animaxon éppen most megy a Dead Space második animéje.

Ilyen Halo/Dante stílusban 7 különböző rajzoló 7 különböző stílusban elkészített történetét láthatjuk...

És hogy mi von le nállam majdnem 3 egész pontot minőségből?

Hát az hogy a 7 fejezetet keretbe foglaló átvezető "közös" történetét a legocsmányabb legóttvarabb CGI -vel csinálták amit valaha láttam. Komolyan ez a minőség már 10 éve is ultragáz lett volna nemhogy most...

Máig sem értem hogy lehetett bárki aki erre rábólintott hogy ez így mehet...

Maguk az animált fejezetek viszont tetszenek főleg Stross története. Azzal az animációval el bírnék viselni egy teljes Dead space animét.

Aki szereti a Dead Psace univerzumot annak ajánlom de a CGI átvezetőknél azt ajánlom hogy tekerjen ha kedves az élete. :)
  • LasDen #62790
    pedig most készült Live Action belőle. Érdekes elborultság :D
  • EnxTheOne
    hentai kamen, amikor kerestem a hxh feliratot uraharashopon, pont akkor töltötték fel ennek a mangának az uj fejezetét, és megtetszett a boritoja. (föszereplö fején egy bugyi volt)
    :P
  • LasDen #62788
    milyen manga?
  • EnxTheOne
    ez a manga rohadt sz*r eddig
  • qtab986
    Igen, a Brotherhood a 15. résztől talál magára. Határozottan így érzem. Onnantól kezd el más szálon futni a történet és elmúlik az az érzés, hogy 1 részbe sűrítenek annyi történést, amit 3 részben kellene elmesélni.
    Nem mondanám rossznak 1-14-ig, de én azt hiszem, jobb, ha valaki nem rögtön egymás után nézi meg a Bölcsek kövét és a Brotherhoodot.
  • Lelouch
    Volt a héten új HxH rész, csak magyarul nincs még.
  • EnxTheOne
    héten nincs hxh?

Akartam menni a feliratért uraharashopra (sajnos nincs hxh), de a föoldalon figyelmes lettem egy mangára, hentai kamen.
    Hátha jo lesz :D

gurenn lagan:
    17 rész alapján eddig nagyon tetszik
  • LasDen #62783
  • EnxTheOne
    kurokoban pedig nincsenek is melegek, szóval csak annyi közös bennük hogy mindkettő kosaras :D
    de ha már így szoba jött a bl kosaras téma, akkor jöhetne a másik nemnek egy röplabdás yuri :D
  • Máté94
    Azt tudom, csak az anime önmagában nem ilyen és ehhez hasonlókkal foglalkozik. :D
  • Count Adyn
    Keress rá a kuroko szóra bármelyik ilyen nagyipari képmegosztó oldalon és megtudod:DD BL fangirlök over 9000 kedvence:D
  • RelakS
    őőő.... lemaradtam.... fenyegetés?
  • Seth
    Hűha, itt már csak a Könyvmegfordító ellenes-liga segíthet!
  • LasDen #62777
    mondjuk csak egy lépés választja el a sorozatot a yaoitól :D
  • Prof William
    A levél írójának az agyában valószínűleg melegek. :)
  • Máté94
    Kuroko-ban mióta "melegek" a kosarasok? Igaz, hogy mindegyiknek megvan a maga "párja", de attól még nincs semmi közöttük. :D

Ez kész...
  • NovaTerra
    "Ha nem fejezik be a Kuroko manga árusítását, akkor egy előre nem meghatározott időpontban a boltban található minden harmadik könyvet megfordítok a polcon. Tönkretette az manga az életemet. Én is meleg kosarasokról készítettem mangát. Mielőtt bevittem volna a Junphoz megmutatni, megvettem az a hetit és mit látok, hogy már megcsinálták, kiadtak az én mangám olcsó utánzatát. Biztos figyeltek és ellopták a mesterművem. Ez megbocsáthatatlan."
  • LasDen #62773
    folytatódik a fenyegetés, de most ellenállt pár könyvesbolt...
    am itt az egyik levél. aki tudja, lefordíthatná :D
  • Prof William
    A Vertical Inc. Licencelte a Shin Sekai Yori (From the new world) című mangát.

A sorozat sokaknak ismerős lehet. A manga a sorozat sztoriját viszi de némileg kibővítve, valamint a rajzolás NAGYON szép. Mérföldekkel maga mögé utasítja az anime grafikáját. Az manga 1-2 helyen eléggé naturális, bár azt már megszokhattuk, hogy a manga mindig durvább mint az anime.

Olvasom a mangát mangafoxon de amint megjelent meg fogom majd venni.

Mindenkinek ajánlom...

[URL=http://mangafox.me/manga/shin_sekai_yori/]A manga "ingyenes" verziója a Mangafoxon[/URL]

[URL=http://www.bookdepository.co.uk/From-New-World%3A-Vol-1-Yusuke-Kishi/9781939130136]A "valódi" rendelhető változat[/URL]
  • Lelouch
    A magyar kiadással haladok... :D Egyszerűbb beszerezni, és nézni is kényelmesebb így... :D
    Miért ne követné? :D Annyi, hogy baromi sok filler ügy van az animében, és ezek általában érezhetően gyengébb részek... Mondjuk mivel kb. semmit nem tesznek hozzá a fősztorihoz, így nyugodtan ki lehet ezeket hagyni, egy ideje gergoking is már csak a mangás részeket fordítja.
  • LasDen #62770
    aszittem hogy valahol a 5-600. résznél tartasz :D
    am az anime követi a mangát?
  • Lelouch
    Detective Conan 212-213.: Jaj ne, Haibara x Mitsuhiko flag? Remélem nem nagyon fogják ezt erőltetni a jövőben. :D
  • EnxTheOne
    8. rész:
    ez is nagyon jó volt, a végén lévő jelenetből már láttam egy ponis feldolgozást :D
  • PetruZ
    Majd kíváncsi leszek, mit fogsz beírni a 8. részről. :) (Meg majd a legvégéről.)
  • EnxTheOne
    gurenn:

3 rész alapján nagyon jó
  • LasDen #62765
    Kuroko no Basket 236
    Kuroko is crashed. Rakuzan nagyon aláz :DDD
  • EnxTheOne
    ez a psycho egész jo volt, egy 8-ast biztos hogy megérdemel
  • cataflam02
    Királyság hát. :D Persze nem egy Code Geass, de nincs ezzel semmi gond. Simán a jó kategóriába esik nálam.
  • Count Adyn
    Nem fogod megbánni, nagyon jól emelik folyamatosan az "epic-szintet", miközben nem veszik véresen komolyan magukat, én nem szeretem a mechás cuccokat de ezt élveztem végig:)
  • EnxTheOne
    psycho pass:
    ez se rossz eddig

ez után szerintem megnézem majd a gurenn lagant, az az egyetlen (nem nagyon régi) mechás anime amit eddig nem láttam, még kicsit érlelni akartam, de nem birom tovább :D