72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Fullmetal Alchemistről van szó. -
2006-os OVA-hoz honnan tudok letölteni magyar feliratot?
A Kids című rész végén ezt írják: In the year 2005, Edward Elric will be 100 years old. In this world, somewhere...
Ed 1899-ban született a wikia szerint. Hogy lenne 2005-ben 100 éves?
A wikia ezt írja a Kids című 2006-os OVA ról: Ed is shown with an automail and not with the prosthesis of Hohenheim.
Hohenheimnek mikor volt protézise? -
Ó, hogyne, a veterán háborús hős, akinek a végtagjai 360 fokban képesek elfordulni. :) Kettejük "barátsága" könnyeket csal az ember szemébe... a röhögéstől. :D
-
Prof William #62917 Na és perze ne feledjük Paját, aki Punie-chan bájos kis állatkája aki nem mellesleg Nakata Youji kőkemény hangján kommunikál. :) -
Én mind a kettőt (előzőt és ezt) egymás után néztem meg.
Mindkettő brutál jó :) -
Korábban csak nagyon felületesen tudtam róla, valahogy kimaradt (a mémekbe időnként persze belefutottam), de most előjött vmelyik anime hasonló ajánlataként (a DMT is, amit szintén most néztem meg) és levadászni sem volt egyszerű normális verziót belőle. De megérte. :)
-
még csak most nézted meg? :) -
Kb. 1 év. Ha 1 éven belül tudom folytatni, akkor még 1-2 rész alatt beugrik sok minden az előzőekből. Utána már megette a fene az egészet, inkább újranézem.
-
EnxTheOne #62912 Ha valamiért félbe hagytok valamiért egy rövidebb sorozatot (12-25 rész körüli) ami nagyon tetszik, akkor mennyi idő után döntötök úgy hogy folytatás helyettt újra nézitek az elejéről? -
Dai Mahou Touge (2006, AniDB): Hősünk, Punie-chan (tényleg ez a neve...), mint hercegnő és a Mágikus Királyság királynői székének várományosa, a Földre utazik, hogy egy évet egy ottani iskolában töltsön el. De ha felbosszantják, vagy az életére törnek, varázserején kívül brutális közelharci képességei és aljas elméje is a segítségére van abban, hogy kíméletlenül leszámoljon bárkivel. Márpedig a királyságon belül és kívül is sokan szeretnék, ha a bájos hercegnő - vagy gonosz boszorka, nézőpont kérdése - elbukna...
Minden mahou shoujo sorozatnak ilyennek kellene lennie. :) A varázslólányok nem fognak békésen teázgatni lepkék és kiskutyák között. A varázserejük hatalom, a hatalom pedig uralom. Uralom mások felett, bármi áron... És ez nem (csak) vicc. :D 6/10
-
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (2005, AniDB) és Second (2007, AniDB): Hősünk békésen élné iskolai életét, miközben félig-meddig titokban szerelmes egyik osztálytársnőjébe (és viszont), csakhogy ott van a nyakán Dokuro-chan, a bájos angyalka, aki (látszólag) a legváratlanabb pillanatokban kapja elő szöges buzogányát és veri véres-laposra a fiút, csak hogy utána azonnal feltámassza. Dokuro-chan ugyanis egy olyan jövőből jött, ahol minden lány örökre 13 éves maradt - köszönhetően hősünk egy jövőbeli találmányának. Meg kellene ölnie a fiút, de úgy hiszi, megváltoztathatja a sorsát, ha "átneveli", ezért inkább vele marad. Csakhogy közben egy másik angyalt is visszaküldenek, hogy befejezze a melót és az otthoniak is aggódni kezdenek, hogy mi a fene tart már ennyi ideig...
Na, most már értem a Dokuro-chan, az Excalibolg (a szöges bunkó neve) és "pipiru piru piru pipiru pi" mémek eredetét. :D A sztori kaotikus, néhol brutálisan őszinte és véres, nem kímél senkit és semmit sem, nyíltan kimond mindent, sokszor mégis rettentően vicces tud lenni (pantsu, némi ecchi, harem, és sok loli persze alap). 4+2 rész az egész, egy este alatt letolható, 5/10. Azért kár, hogy nincs folytatás. :)
-
Inquisitor #62909 Nos azt értem alatta, hogy ugye a sorozat első pár része ilyen habos babos, rózsaszínű üldözés, pár kawai kis csajjal, egy rózsaszín harci járgánnyal, és így tovább. Erre ötödik rész végén ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... az eddig zord, de töketlen csúnya gonoszok simán lebombázták a főszereplők új barátait, egy tini szerelmespárt. Ezek után nem vagyok benne biztos, hogy még az elején aput nem sütötték meg a mechával együtt. -
Jutott vegre kis idom es befejeztem a mardock scramble-t. Vegul egesz jo volt, kar az idonkenti kisse eroltetett dolgokert. Ettol fuggetlenul osszessegeben jo tortenet volt, gyonyoru kulalakkal. Megerdemelt egy 8ast -
Én azért fogom nézni.
-
pedig az egy kalap szar :D -
Még nem jött ki 6. rész. -
A darkos alatt mit értesz ? :D Én 2 rész után dobtam. -
Szerintem magas volt a Nisemonogatari élvezeti értéke... :D Nálam tuti nem az a leggyengébb. -
Inquisitor #62902 Ja, kérdés.
Most néztem a Galilei Donna ötödik részét és már kezdtem unni, erre elég darkosba fordult a sztori. Hála istennek! Nyugtasson meg valaki, aki nem magyar feliratosban nézi, hogy a következő részben ez folytatódik és nem csak valami megtévesztés volt. -
Inquisitor #62901 Öööö, meg akik Anime karakteres kis és nagypárnákat ölelgetve alszanak el.
Meg aki elvette a kedvenc játékának anime főszereplőjét feleségül
Azért még is csak akad. :D -
Végignézem, annyira azért nem szar, persze nem is dobok tőle hátast, de most amúgy is olyanokat akarok végignézni amiket régen kaszáltam.
Ki tudja lehet a végén még valami jó is kisül belőle, bár amit olvastam a Nisemonogatariról (elvileg a leggyengébb rész) még nem biztos.
Ha ezzel végzek, akkor előveszem a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot
Annó a simát néztem kb a feléig, de szar volt és kaszáltam, most meg olvasgattam, hogy elvileg annak a fele filler meg nem mangahű. Ezért annak is adok még egy esélyt. -
Ha így vélekedsz, akkor szerintem ne erőltesd a Monogatari sorozatot... :D -
Adván még egy esélyt a Bakemonogatarinak újra elkezdtem, eddig 11 rész után nem rossz, de semmi kiemelkedő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán a legjobb rész a szellem csaj volt. Ami viszont bosszant, hogy a kígyós csajt nem nyírták ki, ekkora ziccert kihagyni. Remélem ennél már, csak jobb lesz. -
Kill la Kill 6. rész SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért arra nem számítottam, hogy Ryuuko-t így szét fogja verni egy 3 csillagos. Figyelembe véve, hogy Satsuki ellen éppenhogycsak veszített, ez most eléggé a feje tetejére állította az erőszinteket. -
Nézd meg a kéztartást. Egy embert nem így emelsz fel. Ez valaki távol akarja magától tartani ezt a lolibőrbe bújt vámpírt (látod a fogát?)...

-
Shonen Gangan Hints 'Big Soul Eater Not! Announcement'
Csak nem anime lesz belőle? -
Prof William #62894 Csak te. :) -
Pedig olyan aranyos. :( -
Senki nem olyan beteg, csak Te.
-
EnxTheOne #62891 Van még valaki rajtam kívül aki kinyújtotta a monitor felé a két karját?
:D:D:D -
-
Magyarul? :D -
A Yugioh DM magyarul leadott részeiben az volt a gáz, hogy azokban még nem is a rendes szabályok szerint játszottak... :D Mondjuk ezt akkortájt még nem tudtam. :D -
"Nézhető". Én Tamerst le akarom tölteni, csak hosszú, ezért még nem szántam rá magamat. De lehet, hogy az Adventures 1-2-t is megnézném. :D A dilemma, hogy japánul, vagy németül...? -
Szerintem simán nézhető kategória a Digimon is, mikor pár éve adta a Tamers-t és a Frontier-t az Animax, én végignéztem őket... :D -
jó, voltam 11-2-3 éves :D -
Nem tetszett a Digimon?!
POKEMON KOPPINTÁS??!
You are dead to me. :(
Nekem voltak Dragon Ballos kártyáim, sajnos nem találom őket, pedig pár hónapja eszembe jutott, hogy meg kéne keresni.
Beybladet már nem néztem, előtte nem tudom mik mentek még. -
EnxTheOne #62883 digimon nekem nem tetszett, yugioh meg ronda volt :D
tvben utoljára talán a kaleido start meg az inuyashát néztem :S -
nálam ezek már nem voltak meg. a Pokémon lecsengésével mondhatni kinőttem ezekből. a Digimonból láttam pár részt, de nem tetszett igazán. Főleg mert nagy pokémon koppintásnak láttam :D -
Ja és a Beyblade-et még ki is hagytam... :D